PŘIHLÁSIT | REGISTRACE | Návod a novinky aplikace demo popis
Vyhledej.....
... rozšířené
ZPĚT

RECEPTY
|-BRAMBORY
|-DOBRÁ RADA
  |-DOBRÁ RADA KUCHYNĚ
  |-DOBRÁ RADA KUTILOVÉ
  |-DOBRÁ RADA ZAHRÁDKA
  |-DOBRÁ RADA ZDRAVÍ
|-DRŮBEŽ
  |-DRŮBEŽ DROBY
  |-DRŮBEŽ HUSA
  |-DRŮBEŽ KACHNA
  |-DRŮBEŽ KROCAN KRŮTA
  |-DRŮBEŽ KUŘE
  |-DRŮBEŽ SLEPICE
|-GULÁŠ
  |-GULÁŠ HOVĚZÍ
  |-GULÁŠ RŮZNÝ
  |-GULÁŠ SKOPOVÝ
  |-GULÁŠ VEPŘOVÝ
  |-GULÁŠ ZVĚŘINOVÝ
|-HOUBY
|-KNEDLÍKY
  |-KNEDLÍKY BRAMBOROVÉ
  |-KNEDLÍKY HOUSKOVÉ
  |-KNEDLÍKY KYNUTÉ
  |-KNEDLÍKY OVOCNÉ
  |-KNEDLÍKY RŮZNÉ
|-KOŘENÍ
|-KRÁLÍK
|-LÉČIVÉ ROSTLINY
|-LUŠTĚNINY
|-MASO HOVĚZÍ
  |-HOVĚZÍ PŘEDNÍ ZADNÍ
  |-HOVĚZÍ ROŠTĚNKY
  |-HOVĚZÍ RŮZNÉ
  |-HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ
  |-HOVĚZÍ VNITŘNOSTI
|-MASO SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-VNITŘNOSTI
|-MASO TELECÍ
|-MASO UZENÉ
|-MASO VEPŘOVÉ
  |-VEPŘOVÉ BŮČEK
  |-VEPŘOVÉ KOTLETA
  |-VEPŘOVÉ KRKOVICE
  |-VEPŘOVÉ KÝTA
  |-VEPŘOVÉ PLECKO
  |-VEPŘOVÉ RŮZNÉ
  |-VEPŘOVÉ SVÍČKOVÁ
  |-VEPŘOVÉ VNITŘNOSTI
  |-VEPŘOVÉ ŽEBRO
|-MOUČNÍKY
  |-MOUČNÍKY DORTY
  |-MOUČNÍKY KYNUTÉ
  |-MOUČNÍKY SLANÉ
  |-MOUČNÍKY TŘENÉ
  |-MOUČNÍKY VÁNOČNÍ CUKROVÍ
|-NÁPOJE
  |-NÁPOJE KOKTEJLY
  |-NÁPOJE LIKÉRY
  |-NÁPOJE POHÁRY
  |-NÁPOJE ŠŤÁVY
|-OD BABIČKY
|-OMÁČKY
|-OVOCE
|-POLÉVKY
  |-POLÉVKA DRŮBEŽÍ
  |-POLÉVKA HOUBOVÁ
  |-POLÉVKA HOVĚZÍ
  |-POLÉVKA RŮZNÁ
  |-POLÉVKA Z VNITŘNOSTÍ
  |-POLÉVKA ZELENINOVÁ
|-POMAZÁNKY
|-PŘEDKRMY
|-PŘÍLOHY
|-RYBY
  |-RYBY CANDÁT
  |-RYBY FILÉ
  |-RYBY KAPR
  |-RYBY LOSOS EXOTICKÉ
  |-RYBY MAKRELA
  |-RYBY PSTRUH
  |-RYBY RŮZNÉ
  |-RYBY ŠTIKÁ
  |-RYBY TRESKA
  |-RYBY ÚHOŘ
|-RÝŽE
|-SALÁTY
|-SEKANÁ
|-SÓJA
|-SPECIALITY
  |-SPECIALITY DRŮBEŽ
  |-SPECIALITY HOVĚZÍ TELECÍ
  |-SPECIALITY RŮZNÉ
  |-SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-SPECIALITY VEPŘOVÉ
  |-SPECIALITY VNITŘNOSTI
  |-SPECIALITY ZELENINA
  |-SPECIALITY ZVĚŘINA
|-STARÉ RECEPY
|-SÝRY
|-TĚSTOVINY
|-VEJCE
|-ZABIJAČKA DOMÁCÍ
  |-JITRNICE JELITA A PREJT
  |-ZABIJAČKA ASPIKY A HUSPENINY
  |-ZABIJAČKA GULÁŠ
  |-ZABIJAČKA MASO
  |-ZABIJAČKA OMÁČKA
  |-ZABIJAČKA PAŠTIKY
  |-ZABIJAČKA POLÉVKA
  |-ZABIJAČKA PŘÍLOHY
  |-ZABIJAČKA SÁDLO A ŠKVARKY
  |-ZABIJAČKA TLAČENKY A GALATINY
  |-ZABIJAČKA UZENÉ
  |-ZABIJAČKA UZENINY A KLOBÁSY
  |-ZABIJAČKA VNITŘNOSTÍ
|-ZAVAŘOVÁNÍ OVOCE
  |-ZAVAŘOVANÍ POVIDLA DŽEM
  |-ZAVAŘOVANÍ ŠŤÁVY SIRUPY
|-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA HOUBY
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA NÁLEVY
|-ZELENINA
|-ZVĚŘINA
  |-ZVĚŘINA BAŽANT KOROPTEV
  |-ZVĚŘINA DANČÍ
  |-ZVĚŘINA DIVOČÁK
  |-ZVĚŘINA HOLUB
  |-ZVĚŘINA JELENÍ
  |-ZVĚŘINA KACHNA HUSA SLUKA
  |-ZVĚŘINA PAŠTIKY
  |-ZVĚŘINA SRNČÍ
  |-ZVĚŘINA ZAJÍC
 


Přihlásit 
Registrovat 
 |  08.11.2007 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 9521 x, Vytisknout tento článek695 x, Odeslat tento článek jinému uživateli715 x  |  KATEGORIE: ZABIJAČKA UZENÉ
NADPIS: UZENÉ VEPŘOVÉ RAMÍNKO DUŠENÉ (GLAZOVANÉ)
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 150g uzené syrové rolky, 20g tuku na opečení, 1 dl vývaru z kostí (šťáva z pečeně), 100g karo
KEYWORDS: UZENÉ,VEPŘOVÉ,RAMÍNKO,DUŠENÉ,(GLAZOVANÉ)
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  30.11.2004 [Václav Hicke]  |  Viděno - 11275 x, Vytisknout tento článek655 x, Odeslat tento článek jinému uživateli1020 x  |  KATEGORIE: ZABIJAČKA UZENÉ
NADPIS:
DESCRIPTION: NGREDIENCE: Solná směs na 50 kg masa: 1,5 kg soli, 45 g dusičnanu draselného, 45 g prá
KEYWORDS: DOMÁCÍ,UZENÉ
TITULEK: Solení a uzení masa !!
  1 Příspěvků   
SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  16.02.2000 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 10512 x, Vytisknout tento článek1081 x, Odeslat tento článek jinému uživateli750 x  |  KATEGORIE: ZABIJAČKA UZENÉ
NADPIS:
DESCRIPTION: POSTUP: Maso, které jsme naložili do láku, vyjmeme. Do zbylého láku přidáme 2% osolenou vodu, vše přivedeme do varu a do takto upraveného nálevu vloží
KEYWORDS: HOSPODÁRNÝ,ZPŮSOB,UZENÍ,
TITULEK:
  2 Příspěvků   
SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  16.02.2000 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 15713 x, Vytisknout tento článek781 x, Odeslat tento článek jinému uživateli817 x  |  KATEGORIE: ZABIJAČKA UZENÉ
NADPIS:
DESCRIPTION: POSTUP PŘÍPRAVY: Vepřovou kytu s kostí a kolenem povrchově upravíme tak, že seřízneme s kůži i s tukem. Kůži i koleno úhledně zařízneme, křížovou kost
KEYWORDS: PRAŽSKÁ,ŠUNKA,UZENÁ,S,KOSTÍ,A,KOLENEM,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  16.02.2000 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 9349 x, Vytisknout tento článek751 x, Odeslat tento článek jinému uživateli554 x  |  KATEGORIE: ZABIJAČKA UZENÉ
NADPIS:
DESCRIPTION: POSTUP PŘÍPRAVY: Naložené vepřové boky (viz uzeny bůček) vykostíme tak, abychom nepoškodili masitou část. Začistíme okraje, protáhneme motouz, zavěsím
KEYWORDS: ANGLICKÁ,SLANINA
TITULEK:
  1 Příspěvků   
SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  16.02.2000 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 11383 x, Vytisknout tento článek837 x, Odeslat tento článek jinému uživateli627 x  |  KATEGORIE: ZABIJAČKA UZENÉ
NADPIS:
DESCRIPTION: POSTUP PŘÍPRAVY: Díly sádla k přípravě slaniny dobře očistíme, okraje přiřízneme. Můžeme použít sádlo s kůží i bez kůže. Nasolíme je stejným způsobem
KEYWORDS: DOMÁCÍ,UZENÁ,SLANINA,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  16.02.2000 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 15325 x, Vytisknout tento článek965 x, Odeslat tento článek jinému uživateli750 x  |  KATEGORIE: ZABIJAČKA UZENÉ
NADPIS:
DESCRIPTION: POSTUP PŘÍPRAVY: Bůček podélně rozsekneme a rozkrájíme po žebrech na kousky přibližně o váze 1 kg. Kousky začistíme tak, aby okraje byly bez zářezů. M
KEYWORDS: UZENÝ,BŮČEK,-PLEC,-KRKOVIČKA,KOTLETA,
TITULEK:
  1 Příspěvků   
SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

.. další članky