|
06/08/2016
[Vašek Hicke]
|
Viděno - 6928 x,
355 x,
0 x
|
KATEGORIE:
ZAVAŘOVANÍ POVIDLA DŽEM
NADPIS:
MERUŇKOVÝ JAM S ANGREŠTŠM
||
==>
DESCRIPTION:
INGREDIENCE: 70 dkg .meruněk, 30 dkg nedozrálého angreštu, 80 dkg cukru.
POSTUP PŘÍPRAVY: Z meruněk odebereme 20 dkg méně zralých a s angreštem je um
KEYWORDS:
MERUŇKOVÝ,JAM,S,ANGREŠTŠM
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
22/07/2016
[Vašek Hicke]
|
Viděno - 7471 x,
345 x,
0 x
|
KATEGORIE:
ZAVAŘOVANÍ POVIDLA DŽEM
NADPIS:
MARMELÁDA Z RYBÍZU A MALIN NEBO JAHOD
||
==>
DESCRIPTION:
INGREDIENCE: a) 1 kg rybízu, 1 kg druhého ovoce, 1 kg cukru.
POSTUP PŘÍPRAVY: Rybíz buď rozvaříme, nebo za syrova vylisujeme. Jahody nebo maliny jen
KEYWORDS:
MARMELÁDA,Z,RYBÍZU,A,MALIN,NEBO,JAHOD
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
13/06/2016
[Vašek Hicke]
|
Viděno - 7239 x,
372 x,
0 x
|
KATEGORIE:
ZAVAŘOVANÍ POVIDLA DŽEM
NADPIS:
POMERANČOVÝ JAM S MERUŇKAMI
||
==>
DESCRIPTION:
INGREDIENCE: 1 kg sušených meruněk jasné barvy, 3 kg cukru, 6 velkých pomerančů.
POSTUP PŘÍPRAVY: Meruňky ve vlažné vodě omyjeme a nakrájíme na jemné
KEYWORDS:
POMERANČOVÝ,JAM,S,MERUŇKAMI
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
03/06/2016
[Vašek Hicke]
|
Viděno - 10938 x,
376 x,
0 x
|
KATEGORIE:
ZAVAŘOVANÍ POVIDLA DŽEM
NADPIS:
MARMELÁDA BEZINKOVÁ
||
==>
DESCRIPTION:
INGREDIENCE: Na 1 kg. ovoce 50 dkg cukru.
POSTUP PŘÍPRAVY: Bezinky rozvaříme, odpaříme, přisladíme a znovu zahustíme. Horké plníme a povazujeme. Bezi
KEYWORDS:
MARMELÁDA,BEZINKOVÁ
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
03/06/2016
[Vašek Hicke]
|
Viděno - 7308 x,
367 x,
0 x
|
KATEGORIE:
ZAVAŘOVANÍ POVIDLA DŽEM
NADPIS:
VIŠŇOVÝ JAM S PEKTINEM
||
==>
DESCRIPTION:
INGREDIENCE: 1 kg višní, 1 kg cukru, 10 dkg tekutého pektinového přípravku, z 1 citrónu šťáva nebo na špičku nože kyseliny citrónové v prášku.
POSTUP
KEYWORDS:
VIŠŇOVÝ,JAM,S,PEKTINEM
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
03/06/2016
[Vašek Hicke]
|
Viděno - 9215 x,
382 x,
0 x
|
KATEGORIE:
ZAVAŘOVANÍ POVIDLA DŽEM
NADPIS:
ANGREŠTOVÝ JAM
||
==>
DESCRIPTION:
INGREDIENCE: Na 1 kg ovoce 60-70 dkg cukru.
Angrešt i cukr si rozdělíme na poloviny. Polovinu angreštu rozemeleme na masovém strojku a dáme jej svaři
KEYWORDS:
ANGREŠTOVÝ,JAM
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
12/08/2014
[Vašek Hicke]
|
Viděno - 8770 x,
481 x,
0 x
|
KATEGORIE:
ZAVAŘOVANÍ POVIDLA DŽEM
NADPIS:
MARMELÁDA BORŮVKOVÁ
||
==>
DESCRIPTION:
INGREDIENCE: Na 1 kg borůvek dáváme 30-40 dkg cukru.
POSTUP PŘÍPRAVY: Ovoce rozvaříme nejprve bez cukru, a jakmile je zahuštěno na poloviční objem, p
KEYWORDS:
MARMELÁDA,BORŮVKOVÁ
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
05/08/2014
[]
|
Viděno - 9740 x,
476 x,
0 x
|
KATEGORIE:
ZAVAŘOVANÍ POVIDLA DŽEM
NADPIS:
ŠVESTKOVÁ MARMELÁDA (Recept z třicátých let minulého století)
||
==>
DESCRIPTION:
KEYWORDS:
Švestky se odpeckují, rozvaří s trochou vody a přes hustší cedník pomocí dřevěné paličky rozmačkají
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
05/08/2014
[]
|
Viděno - 10818 x,
512 x,
0 x
|
KATEGORIE:
ZAVAŘOVANÍ POVIDLA DŽEM
NADPIS:
JAM MERUŇKOVÝ NEBO MIRABELKOVÝ (Recept z třicátých let minulého století)
||
==>
DESCRIPTION:
KEYWORDS:
Zralé, šťavnaté meruňky s plným obsahem cukru se vypeckují a rozkrájejí na větší kousky.
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
29/07/2014
[Vašek Hicke]
|
Viděno - 8843 x,
513 x,
0 x
|
KATEGORIE:
ZAVAŘOVANÍ POVIDLA DŽEM
NADPIS:
MARMELÁDA Z ČERNÉHO RBÍZU
||
==>
DESCRIPTION:
INGREDIENCE: Na. 1 kg měli 30-40 dkg .cukru.
POSTUP PŘÍPRAVY: Opraný rybíz otrháme od střapin a dámo rozvařit, neboť má tuhou slupku.Po rozvaření jej
KEYWORDS:
MARMELÁDA,Z,ČERNÉHO,RBÍZU
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
22/07/2014
[Vašek Hicke]
|
Viděno - 8218 x,
427 x,
0 x
|
KATEGORIE:
ZAVAŘOVANÍ POVIDLA DŽEM
NADPIS:
RYBÍZ NA ZPŮSOB BRUSINEK
||
==>
DESCRIPTION:
INGREDIENCE: 1 kg červeného zralého rybízu, 1/4 l vody, 1/4 l 8% octa, 1,5 dl vody na podlití,
650 g cukru, kousek celé skořice, 3 utlučené hřebíčk
KEYWORDS:
RYBÍZ,NA,ZPŮSOB,BRUSINEK
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
22/07/2014
[Vašek Hicke]
|
Viděno - 7063 x,
451 x,
0 x
|
KATEGORIE:
ZAVAŘOVANÍ POVIDLA DŽEM
NADPIS:
JABLKA S RAJČATY Á LA MERUŇKY
||
==>
DESCRIPTION:
INGREDIENCE: l kg jablk, l kg dobře vyzrálých rajčat, 1,5 kg cukru, 2 citróny, 1/2 lžičky hřebíčku,
2 kuličky nového koření, kousek celé skořice, sk
KEYWORDS:
JABLKA,S,RAJČATY,Á,LA,MERUŇKY
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
11/07/2014
[Vašek Hicke]
|
Viděno - 6652 x,
405 x,
0 x
|
KATEGORIE:
ZAVAŘOVANÍ POVIDLA DŽEM
NADPIS:
ŠÍPKOVO-BROSKVOVÁ MARMELÁDA
||
==>
DESCRIPTION:
INGREDIENCE: 1,5 kg zahradních šípků, 1,5 kg pozdnějších broskví, 2 kg želírovacího cukru, 2 lžíce citrónové šťávy, půl lžičky vanilkové třešti.
POST
KEYWORDS:
ŠÍPKOVO-BROSKVOVÁ,MARMELÁDA
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
30/06/2014
[Vašek Hicke]
|
Viděno - 7844 x,
425 x,
0 x
|
KATEGORIE:
ZAVAŘOVANÍ POVIDLA DŽEM
NADPIS:
LUKULOVA TŘEŠŇOVÁ MARMELÁDA
||
==>
DESCRIPTION:
INGREDIENCE: 750 g vypeckovaných třešní, l velký, pokud možno růžový grapefruit, 750 g cukru,
l Pektogel, lžíce griotky nebo třešňové pálenky.
POST
KEYWORDS:
LUKULOVA,TŘEŠŇOVÁ,MARMELÁDA
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
30/06/2014
[Vašek Hicke]
|
Viděno - 6275 x,
441 x,
0 x
|
KATEGORIE:
ZAVAŘOVANÍ POVIDLA DŽEM
NADPIS:
RAJČATOVÁ MARMELÁDA S OVOCEM
||
==>
DESCRIPTION:
INGREDIENCE: 500 g rajčat, 500 g navinulých jablk, 500 g sladkých hrušek, 500 g letních švestek,
l kg cukru.
POSTUP PŘÍPRAVY: Rajčata spaříme ve vař
KEYWORDS:
RAJČATOVÁ,MARMELÁDA,S,OVOCEM
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
.. další članky
|