PŘIHLÁSIT | REGISTRACE | Návod a novinky aplikace demo popis
Vyhledej.....
... rozšířené
ZPĚT

RECEPTY
|-BRAMBORY
|-DOBRÁ RADA
  |-DOBRÁ RADA KUCHYNĚ
  |-DOBRÁ RADA KUTILOVÉ
  |-DOBRÁ RADA ZAHRÁDKA
  |-DOBRÁ RADA ZDRAVÍ
|-DRŮBEŽ
  |-DRŮBEŽ DROBY
  |-DRŮBEŽ HUSA
  |-DRŮBEŽ KACHNA
  |-DRŮBEŽ KROCAN KRŮTA
  |-DRŮBEŽ KUŘE
  |-DRŮBEŽ SLEPICE
|-GULÁŠ
  |-GULÁŠ HOVĚZÍ
  |-GULÁŠ RŮZNÝ
  |-GULÁŠ SKOPOVÝ
  |-GULÁŠ VEPŘOVÝ
  |-GULÁŠ ZVĚŘINOVÝ
|-HOUBY
|-KNEDLÍKY
  |-KNEDLÍKY BRAMBOROVÉ
  |-KNEDLÍKY HOUSKOVÉ
  |-KNEDLÍKY KYNUTÉ
  |-KNEDLÍKY OVOCNÉ
  |-KNEDLÍKY RŮZNÉ
|-KOŘENÍ
|-KRÁLÍK
|-LÉČIVÉ ROSTLINY
|-LUŠTĚNINY
|-MASO HOVĚZÍ
  |-HOVĚZÍ PŘEDNÍ ZADNÍ
  |-HOVĚZÍ ROŠTĚNKY
  |-HOVĚZÍ RŮZNÉ
  |-HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ
  |-HOVĚZÍ VNITŘNOSTI
|-MASO SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-VNITŘNOSTI
|-MASO TELECÍ
|-MASO UZENÉ
|-MASO VEPŘOVÉ
  |-VEPŘOVÉ BŮČEK
  |-VEPŘOVÉ KOTLETA
  |-VEPŘOVÉ KRKOVICE
  |-VEPŘOVÉ KÝTA
  |-VEPŘOVÉ PLECKO
  |-VEPŘOVÉ RŮZNÉ
  |-VEPŘOVÉ SVÍČKOVÁ
  |-VEPŘOVÉ VNITŘNOSTI
  |-VEPŘOVÉ ŽEBRO
|-MOUČNÍKY
  |-MOUČNÍKY DORTY
  |-MOUČNÍKY KYNUTÉ
  |-MOUČNÍKY SLANÉ
  |-MOUČNÍKY TŘENÉ
  |-MOUČNÍKY VÁNOČNÍ CUKROVÍ
|-NÁPOJE
  |-NÁPOJE KOKTEJLY
  |-NÁPOJE LIKÉRY
  |-NÁPOJE POHÁRY
  |-NÁPOJE ŠŤÁVY
|-OD BABIČKY
|-OMÁČKY
|-OVOCE
|-POLÉVKY
  |-POLÉVKA DRŮBEŽÍ
  |-POLÉVKA HOUBOVÁ
  |-POLÉVKA HOVĚZÍ
  |-POLÉVKA RŮZNÁ
  |-POLÉVKA Z VNITŘNOSTÍ
  |-POLÉVKA ZELENINOVÁ
|-POMAZÁNKY
|-PŘEDKRMY
|-PŘÍLOHY
|-RYBY
  |-RYBY CANDÁT
  |-RYBY FILÉ
  |-RYBY KAPR
  |-RYBY LOSOS EXOTICKÉ
  |-RYBY MAKRELA
  |-RYBY PSTRUH
  |-RYBY RŮZNÉ
  |-RYBY ŠTIKÁ
  |-RYBY TRESKA
  |-RYBY ÚHOŘ
|-RÝŽE
|-SALÁTY
|-SEKANÁ
|-SÓJA
|-SPECIALITY
  |-SPECIALITY DRŮBEŽ
  |-SPECIALITY HOVĚZÍ TELECÍ
  |-SPECIALITY RŮZNÉ
  |-SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-SPECIALITY VEPŘOVÉ
  |-SPECIALITY VNITŘNOSTI
  |-SPECIALITY ZELENINA
  |-SPECIALITY ZVĚŘINA
|-STARÉ RECEPY
|-SÝRY
|-TĚSTOVINY
|-VEJCE
|-ZABIJAČKA DOMÁCÍ
  |-JITRNICE JELITA A PREJT
  |-ZABIJAČKA ASPIKY A HUSPENINY
  |-ZABIJAČKA GULÁŠ
  |-ZABIJAČKA MASO
  |-ZABIJAČKA OMÁČKA
  |-ZABIJAČKA PAŠTIKY
  |-ZABIJAČKA POLÉVKA
  |-ZABIJAČKA PŘÍLOHY
  |-ZABIJAČKA SÁDLO A ŠKVARKY
  |-ZABIJAČKA TLAČENKY A GALATINY
  |-ZABIJAČKA UZENÉ
  |-ZABIJAČKA UZENINY A KLOBÁSY
  |-ZABIJAČKA VNITŘNOSTÍ
|-ZAVAŘOVÁNÍ OVOCE
  |-ZAVAŘOVANÍ POVIDLA DŽEM
  |-ZAVAŘOVANÍ ŠŤÁVY SIRUPY
|-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA HOUBY
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA NÁLEVY
|-ZELENINA
|-ZVĚŘINA
  |-ZVĚŘINA BAŽANT KOROPTEV
  |-ZVĚŘINA DANČÍ
  |-ZVĚŘINA DIVOČÁK
  |-ZVĚŘINA HOLUB
  |-ZVĚŘINA JELENÍ
  |-ZVĚŘINA KACHNA HUSA SLUKA
  |-ZVĚŘINA PAŠTIKY
  |-ZVĚŘINA SRNČÍ
  |-ZVĚŘINA ZAJÍC
 


Přihlásit 
Registrovat 
 |  06/08/2016 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 6666 x, Vytisknout tento článek334 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: ZAVAŘOVANÍ POVIDLA DŽEM
NADPIS: MERUŇKOVÝ JAM S ANGREŠTŠM || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 70 dkg .meruněk, 30 dkg nedozrálého angreštu, 80 dkg cukru. POSTUP PŘÍPRAVY: Z meruněk odebereme 20 dkg méně zralých a s angreštem je um
KEYWORDS: MERUŇKOVÝ,JAM,S,ANGREŠTŠM
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  22/07/2016 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 7153 x, Vytisknout tento článek321 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: ZAVAŘOVANÍ POVIDLA DŽEM
NADPIS: MARMELÁDA Z RYBÍZU A MALIN NEBO JAHOD || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: a) 1 kg rybízu, 1 kg druhého ovoce, 1 kg cukru. POSTUP PŘÍPRAVY: Rybíz buď rozvaříme, nebo za syrova vylisujeme. Jahody nebo maliny jen
KEYWORDS: MARMELÁDA,Z,RYBÍZU,A,MALIN,NEBO,JAHOD
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  13/06/2016 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 6999 x, Vytisknout tento článek355 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: ZAVAŘOVANÍ POVIDLA DŽEM
NADPIS: POMERANČOVÝ JAM S MERUŇKAMI || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 kg sušených meruněk jasné barvy, 3 kg cukru, 6 velkých pomerančů. POSTUP PŘÍPRAVY: Meruňky ve vlažné vodě omyjeme a nakrájíme na jemné
KEYWORDS: POMERANČOVÝ,JAM,S,MERUŇKAMI
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  03/06/2016 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 10717 x, Vytisknout tento článek359 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: ZAVAŘOVANÍ POVIDLA DŽEM
NADPIS: MARMELÁDA BEZINKOVÁ || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: Na 1 kg. ovoce 50 dkg cukru. POSTUP PŘÍPRAVY: Bezinky rozvaříme, odpaříme, přisladíme a znovu zahustíme. Horké plníme a povazujeme. Bezi
KEYWORDS: MARMELÁDA,BEZINKOVÁ
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  03/06/2016 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 7068 x, Vytisknout tento článek349 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: ZAVAŘOVANÍ POVIDLA DŽEM
NADPIS: VIŠŇOVÝ JAM S PEKTINEM || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 kg višní, 1 kg cukru, 10 dkg tekutého pektinového přípravku, z 1 citrónu šťáva nebo na špičku nože kyseliny citrónové v prášku. POSTUP
KEYWORDS: VIŠŇOVÝ,JAM,S,PEKTINEM
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  03/06/2016 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 8901 x, Vytisknout tento článek358 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: ZAVAŘOVANÍ POVIDLA DŽEM
NADPIS: ANGREŠTOVÝ JAM || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: Na 1 kg ovoce 60-70 dkg cukru. Angrešt i cukr si rozdělíme na poloviny. Polovinu angreštu rozemeleme na masovém strojku a dáme jej svaři
KEYWORDS: ANGREŠTOVÝ,JAM
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  12/08/2014 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 8527 x, Vytisknout tento článek462 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: ZAVAŘOVANÍ POVIDLA DŽEM
NADPIS: MARMELÁDA BORŮVKOVÁ || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: Na 1 kg borůvek dáváme 30-40 dkg cukru. POSTUP PŘÍPRAVY: Ovoce rozvaříme nejprve bez cukru, a jakmile je zahuštěno na poloviční objem, p
KEYWORDS: MARMELÁDA,BORŮVKOVÁ
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  05/08/2014 []  |  Viděno - 9503 x, Vytisknout tento článek458 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: ZAVAŘOVANÍ POVIDLA DŽEM
NADPIS: ŠVESTKOVÁ MARMELÁDA (Recept z třicátých let minulého století) || ==>
DESCRIPTION:
KEYWORDS: Švestky se odpeckují, rozvaří s trochou vody a přes hustší cedník pomocí dřevěné paličky rozmačkají
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  05/08/2014 []  |  Viděno - 10568 x, Vytisknout tento článek495 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: ZAVAŘOVANÍ POVIDLA DŽEM
NADPIS: JAM MERUŇKOVÝ NEBO MIRABELKOVÝ (Recept z třicátých let minulého století) || ==>
DESCRIPTION:
KEYWORDS: Zralé, šťavnaté meruňky s plným obsahem cukru se vypeckují a rozkrájejí na větší kousky.
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  29/07/2014 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 8587 x, Vytisknout tento článek494 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: ZAVAŘOVANÍ POVIDLA DŽEM
NADPIS: MARMELÁDA Z ČERNÉHO RBÍZU || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: Na. 1 kg měli 30-40 dkg .cukru. POSTUP PŘÍPRAVY: Opraný rybíz otrháme od střapin a dámo rozvařit, neboť má tuhou slupku.Po rozvaření jej
KEYWORDS: MARMELÁDA,Z,ČERNÉHO,RBÍZU
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  22/07/2014 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 8052 x, Vytisknout tento článek413 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: ZAVAŘOVANÍ POVIDLA DŽEM
NADPIS: RYBÍZ NA ZPŮSOB BRUSINEK || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 kg červeného zralého rybízu, 1/4 l vody, 1/4 l 8% octa, 1,5 dl vody na podlití, 650 g cukru, kousek celé skořice, 3 utlučené hřebíčk
KEYWORDS: RYBÍZ,NA,ZPŮSOB,BRUSINEK
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  22/07/2014 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 6928 x, Vytisknout tento článek436 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: ZAVAŘOVANÍ POVIDLA DŽEM
NADPIS: JABLKA S RAJČATY Á LA MERUŇKY || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: l kg jablk, l kg dobře vyzrálých rajčat, 1,5 kg cukru, 2 citróny, 1/2 lžičky hřebíčku, 2 kuličky nového koření, kousek celé skořice, sk
KEYWORDS: JABLKA,S,RAJČATY,Á,LA,MERUŇKY
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  11/07/2014 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 6471 x, Vytisknout tento článek388 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: ZAVAŘOVANÍ POVIDLA DŽEM
NADPIS: ŠÍPKOVO-BROSKVOVÁ MARMELÁDA || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1,5 kg zahradních šípků, 1,5 kg pozdnějších broskví, 2 kg želírovacího cukru, 2 lžíce citrónové šťávy, půl lžičky vanilkové třešti. POST
KEYWORDS: ŠÍPKOVO-BROSKVOVÁ,MARMELÁDA
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  30/06/2014 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 7674 x, Vytisknout tento článek413 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: ZAVAŘOVANÍ POVIDLA DŽEM
NADPIS: LUKULOVA TŘEŠŇOVÁ MARMELÁDA || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 750 g vypeckovaných třešní, l velký, pokud možno růžový grapefruit, 750 g cukru, l Pektogel, lžíce griotky nebo třešňové pálenky. POST
KEYWORDS: LUKULOVA,TŘEŠŇOVÁ,MARMELÁDA
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  30/06/2014 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 6123 x, Vytisknout tento článek428 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: ZAVAŘOVANÍ POVIDLA DŽEM
NADPIS: RAJČATOVÁ MARMELÁDA S OVOCEM || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 500 g rajčat, 500 g navinulých jablk, 500 g sladkých hrušek, 500 g letních švestek, l kg cukru. POSTUP PŘÍPRAVY: Rajčata spaříme ve vař
KEYWORDS: RAJČATOVÁ,MARMELÁDA,S,OVOCEM
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

.. další članky