PŘIHLÁSIT | REGISTRACE | Návod a novinky aplikace demo popis
Vyhledej.....
... rozšířené
ZPĚT

RECEPTY
|-BRAMBORY
|-DOBRÁ RADA
  |-DOBRÁ RADA KUCHYNĚ
  |-DOBRÁ RADA KUTILOVÉ
  |-DOBRÁ RADA ZAHRÁDKA
  |-DOBRÁ RADA ZDRAVÍ
|-DRŮBEŽ
  |-DRŮBEŽ DROBY
  |-DRŮBEŽ HUSA
  |-DRŮBEŽ KACHNA
  |-DRŮBEŽ KROCAN KRŮTA
  |-DRŮBEŽ KUŘE
  |-DRŮBEŽ SLEPICE
|-GULÁŠ
  |-GULÁŠ HOVĚZÍ
  |-GULÁŠ RŮZNÝ
  |-GULÁŠ SKOPOVÝ
  |-GULÁŠ VEPŘOVÝ
  |-GULÁŠ ZVĚŘINOVÝ
|-HOUBY
|-KNEDLÍKY
  |-KNEDLÍKY BRAMBOROVÉ
  |-KNEDLÍKY HOUSKOVÉ
  |-KNEDLÍKY KYNUTÉ
  |-KNEDLÍKY OVOCNÉ
  |-KNEDLÍKY RŮZNÉ
|-KOŘENÍ
|-KRÁLÍK
|-LÉČIVÉ ROSTLINY
|-LUŠTĚNINY
|-MASO HOVĚZÍ
  |-HOVĚZÍ PŘEDNÍ ZADNÍ
  |-HOVĚZÍ ROŠTĚNKY
  |-HOVĚZÍ RŮZNÉ
  |-HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ
  |-HOVĚZÍ VNITŘNOSTI
|-MASO SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-VNITŘNOSTI
|-MASO TELECÍ
|-MASO UZENÉ
|-MASO VEPŘOVÉ
  |-VEPŘOVÉ BŮČEK
  |-VEPŘOVÉ KOTLETA
  |-VEPŘOVÉ KRKOVICE
  |-VEPŘOVÉ KÝTA
  |-VEPŘOVÉ PLECKO
  |-VEPŘOVÉ RŮZNÉ
  |-VEPŘOVÉ SVÍČKOVÁ
  |-VEPŘOVÉ VNITŘNOSTI
  |-VEPŘOVÉ ŽEBRO
|-MOUČNÍKY
  |-MOUČNÍKY DORTY
  |-MOUČNÍKY KYNUTÉ
  |-MOUČNÍKY SLANÉ
  |-MOUČNÍKY TŘENÉ
  |-MOUČNÍKY VÁNOČNÍ CUKROVÍ
|-NÁPOJE
  |-NÁPOJE KOKTEJLY
  |-NÁPOJE LIKÉRY
  |-NÁPOJE POHÁRY
  |-NÁPOJE ŠŤÁVY
|-OD BABIČKY
|-OMÁČKY
|-OVOCE
|-POLÉVKY
  |-POLÉVKA DRŮBEŽÍ
  |-POLÉVKA HOUBOVÁ
  |-POLÉVKA HOVĚZÍ
  |-POLÉVKA RŮZNÁ
  |-POLÉVKA Z VNITŘNOSTÍ
  |-POLÉVKA ZELENINOVÁ
|-POMAZÁNKY
|-PŘEDKRMY
|-PŘÍLOHY
|-RYBY
  |-RYBY CANDÁT
  |-RYBY FILÉ
  |-RYBY KAPR
  |-RYBY LOSOS EXOTICKÉ
  |-RYBY MAKRELA
  |-RYBY PSTRUH
  |-RYBY RŮZNÉ
  |-RYBY ŠTIKÁ
  |-RYBY TRESKA
  |-RYBY ÚHOŘ
|-RÝŽE
|-SALÁTY
|-SEKANÁ
|-SÓJA
|-SPECIALITY
  |-SPECIALITY DRŮBEŽ
  |-SPECIALITY HOVĚZÍ TELECÍ
  |-SPECIALITY RŮZNÉ
  |-SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-SPECIALITY VEPŘOVÉ
  |-SPECIALITY VNITŘNOSTI
  |-SPECIALITY ZELENINA
  |-SPECIALITY ZVĚŘINA
|-STARÉ RECEPY
|-SÝRY
|-TĚSTOVINY
|-VEJCE
|-ZABIJAČKA DOMÁCÍ
  |-JITRNICE JELITA A PREJT
  |-ZABIJAČKA ASPIKY A HUSPENINY
  |-ZABIJAČKA GULÁŠ
  |-ZABIJAČKA MASO
  |-ZABIJAČKA OMÁČKA
  |-ZABIJAČKA PAŠTIKY
  |-ZABIJAČKA POLÉVKA
  |-ZABIJAČKA PŘÍLOHY
  |-ZABIJAČKA SÁDLO A ŠKVARKY
  |-ZABIJAČKA TLAČENKY A GALATINY
  |-ZABIJAČKA UZENÉ
  |-ZABIJAČKA UZENINY A KLOBÁSY
  |-ZABIJAČKA VNITŘNOSTÍ
|-ZAVAŘOVÁNÍ OVOCE
  |-ZAVAŘOVANÍ POVIDLA DŽEM
  |-ZAVAŘOVANÍ ŠŤÁVY SIRUPY
|-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA HOUBY
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA NÁLEVY
|-ZELENINA
|-ZVĚŘINA
  |-ZVĚŘINA BAŽANT KOROPTEV
  |-ZVĚŘINA DANČÍ
  |-ZVĚŘINA DIVOČÁK
  |-ZVĚŘINA HOLUB
  |-ZVĚŘINA JELENÍ
  |-ZVĚŘINA KACHNA HUSA SLUKA
  |-ZVĚŘINA PAŠTIKY
  |-ZVĚŘINA SRNČÍ
  |-ZVĚŘINA ZAJÍC
 


Přihlásit 
Registrovat 
 |  04.10.2017 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 2584 x, Vytisknout tento článek142 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA HOUBY
NADPIS: HOUBY V OCTĚ. || ==>
DESCRIPTION:
KEYWORDS: Do octa nakládáme všechny druhy jedlých hub, jsou-li mladé, tvrdé a zdravé.
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  06.08.2016 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 3733 x, Vytisknout tento článek185 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA HOUBY
NADPIS: HOUBY V SOLI || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 kg hub, 15 dkg soli. POSTUP PŘÍPRAVY: Houby vybíráme jen pěkné a tvrdé, nakrájíme je na tlusté plátky, malé hlavičky i malé hříbky ne
KEYWORDS: HOUBY,V,SOLI
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  23.08.2014 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 5004 x, Vytisknout tento článek276 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA HOUBY
NADPIS: HOUBOVÁ TRESŤ || ==>
DESCRIPTION: POSTUP PŘÍPRAVY: Máme-li mnoho velkých a načervivělých hub, můžeme z nich uvařit tresť, kterou přidáváme do pokrmů, omáček a polévek místo polévkového
KEYWORDS: HOUBOVÁ,TRESŤ
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  01.08.2014 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 6068 x, Vytisknout tento článek357 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA HOUBY
NADPIS: HOUBY V OCTOVÉM NÁLEVU || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 kg hub, 1/6 litru 8 % octa, 1/3 litru vody 30g cukru, 30g soli, bobkový list, několik nových koření a pepřů a asi 250g perlových cibu
KEYWORDS: HOUBY,V,OCTOVÉM,NÁLEVU
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  10.08.2013 []  |  Viděno - 6129 x, Vytisknout tento článek352 x, Odeslat tento článek jinému uživateli17 x  |  KATEGORIE: ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA HOUBY
NADPIS: ZNOJEMSKÉ OKURKY 2 || ==>
DESCRIPTION: Lak vaříme 20 minut........
KEYWORDS: 3 a ¼ l vody, ¾ l octa, 500 g cukru, 100 g soli, 35 kuliček černého pepře, 30 kuliček nového koření, 100 g hořčičného semínka, 6 bobkových listů, (podle chuti cibuli a mrkev).
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  30.07.2012 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 11551 x, Vytisknout tento článek836 x, Odeslat tento článek jinému uživateli523 x  |  KATEGORIE: ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA HOUBY
NADPIS: NAKLÁDANÉ CUKETY || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1a1/2 kg očištěné cukety, 1a1/2 dcl oleje, 1/2kg cibule, 1/2dcl sojové omáčky, 8dkg Vegety, 1 velký protlak, 1/2 lžičky chilli, 3/
KEYWORDS: NAKLÁDANÉ,,CUKETY
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  28.09.2011 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 6287 x, Vytisknout tento článek315 x, Odeslat tento článek jinému uživateli132 x  |  KATEGORIE: ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA HOUBY
NADPIS: HOUBY VE VLASTNÍ ŠŤÁVĚ || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 kg hub, špetka kyseliny citrónové, 30g soli. POSTUP PŘÍPRAVY: Vybrané, tvrdé a bílé houby pokrájíme a maličko poprášíme kyselinou cit
KEYWORDS: HOUBY,VE,VLASTNÍ,ŠŤÁVĚ
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  12.02.2010 []  |  Viděno - 5743 x, Vytisknout tento článek470 x, Odeslat tento článek jinému uživateli262 x  |  KATEGORIE: ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA HOUBY
NADPIS: ZAVINÁČE V OSTÉ OMÁČCE
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 kg sleďů bez hlav, 3 kvašené okurky, 3 cibule, 3 lžíce ostré hořčice.
KEYWORDS: ZAVINÁČE,V,OSTÉ,OMÁČCE
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  29.06.2009 []  |  Viděno - 6939 x, Vytisknout tento článek475 x, Odeslat tento článek jinému uživateli313 x  |  KATEGORIE: ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA HOUBY
NADPIS: PIKANTNÍ NALOŽENÝ HERMELÍN
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 3 hermelíny, 1 cibule, 4 stroužky česneku, 2 feferonky, 2 lžíce olivového oleje, nové koření,
KEYWORDS: PIKANTNÍ,NALOŽENÝ,HERMELÍN,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  29.06.2009 []  |  Viděno - 7609 x, Vytisknout tento článek545 x, Odeslat tento článek jinému uživateli465 x  |  KATEGORIE: ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA HOUBY
NADPIS: FRANTOVY UTOPENCI
DESCRIPTION: INGREDIENCE: Buřty nebo špekáčky asi 20 ks, hodně cibule, sklenice sterilované papriky, sklenice dlouhých
KEYWORDS: FRANTOVY,UTOPENCI
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  08.09.2005 [Václav Hicke]  |  Viděno - 6363 x, Vytisknout tento článek500 x, Odeslat tento článek jinému uživateli327 x  |  KATEGORIE: ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA HOUBY
NADPIS: HOUBOVÝ SALÁT SE ZELENINOU.
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 500 g očištěných jedlých hub, 500 g červených kapií, 500 g bílého hlávkového zelí, 500 g cibule nále
KEYWORDS: HOUBOVÝ,SALÁT,SE,ZELENINOU,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  21.08.2005 [Václav Hicke]  |  Viděno - 5946 x, Vytisknout tento článek501 x, Odeslat tento článek jinému uživateli315 x  |  KATEGORIE: ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA HOUBY
NADPIS: HOUBY V TUKU.
DESCRIPTION: INGREDIENCE: Směs různých druhů jedlých hub, sůl, kmín, na 500 g očištěných hub, 100
KEYWORDS: HOUBY,V,TUKU,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  09.08.2005 [Václav Hicke]  |  Viděno - 4356 x, Vytisknout tento článek423 x, Odeslat tento článek jinému uživateli303 x  |  KATEGORIE: ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA HOUBY
NADPIS: STERILOVANÁ ZELENINA S HOUBAMI.
DESCRIPTION: INGREDIENCE: Celer, paprika, zelí, cibule, houby, žluté hořčičné semínko, celý pepř, hřebíček, nové koření. Nálev
KEYWORDS: STERILOVANÁ,ZELENINA,S,HOUBAMI,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  03.08.2005 [Václav Hicke]  |  Viděno - 5209 x, Vytisknout tento článek440 x, Odeslat tento článek jinému uživateli389 x  |  KATEGORIE: ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA HOUBY
NADPIS: STERILOVANÉ HOUBY.
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 kg čerstvých hub, 10 g soli, 200 g másla nebo oleje.POSTUP PŘÍPRAVY:
KEYWORDS: STERILOVANÉ,HOUBY,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  24.10.2004 [Václav Hicke]  |  Viděno - 4619 x, Vytisknout tento článek367 x, Odeslat tento článek jinému uživateli347 x  |  KATEGORIE: ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA HOUBY
NADPIS: HOUBY NA SLADKOKYSELO.
DESCRIPTION: INGREDIENCE: Směs různých jedlých hub (nejlépe hříbky, holubinky,březáci, kozáci, suchohřiby, ale i lišky, vě
KEYWORDS: HOUBY,NA,SLADKOKYSELO,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

.. další članky