PŘIHLÁSIT | REGISTRACE | Návod a novinky aplikace demo popis
Vyhledej.....
... rozšířené
ZPĚT

RECEPTY
|-BRAMBORY
|-DOBRÁ RADA
  |-DOBRÁ RADA KUCHYNĚ
  |-DOBRÁ RADA KUTILOVÉ
  |-DOBRÁ RADA ZAHRÁDKA
  |-DOBRÁ RADA ZDRAVÍ
|-DRŮBEŽ
  |-DRŮBEŽ DROBY
  |-DRŮBEŽ HUSA
  |-DRŮBEŽ KACHNA
  |-DRŮBEŽ KROCAN KRŮTA
  |-DRŮBEŽ KUŘE
  |-DRŮBEŽ SLEPICE
|-GULÁŠ
  |-GULÁŠ HOVĚZÍ
  |-GULÁŠ RŮZNÝ
  |-GULÁŠ SKOPOVÝ
  |-GULÁŠ VEPŘOVÝ
  |-GULÁŠ ZVĚŘINOVÝ
|-HOUBY
|-KNEDLÍKY
  |-KNEDLÍKY BRAMBOROVÉ
  |-KNEDLÍKY HOUSKOVÉ
  |-KNEDLÍKY KYNUTÉ
  |-KNEDLÍKY OVOCNÉ
  |-KNEDLÍKY RŮZNÉ
|-KOŘENÍ
|-KRÁLÍK
|-LÉČIVÉ ROSTLINY
|-LUŠTĚNINY
|-MASO HOVĚZÍ
  |-HOVĚZÍ PŘEDNÍ ZADNÍ
  |-HOVĚZÍ ROŠTĚNKY
  |-HOVĚZÍ RŮZNÉ
  |-HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ
  |-HOVĚZÍ VNITŘNOSTI
|-MASO SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-VNITŘNOSTI
|-MASO TELECÍ
|-MASO UZENÉ
|-MASO VEPŘOVÉ
  |-VEPŘOVÉ BŮČEK
  |-VEPŘOVÉ KOTLETA
  |-VEPŘOVÉ KRKOVICE
  |-VEPŘOVÉ KÝTA
  |-VEPŘOVÉ PLECKO
  |-VEPŘOVÉ RŮZNÉ
  |-VEPŘOVÉ SVÍČKOVÁ
  |-VEPŘOVÉ VNITŘNOSTI
  |-VEPŘOVÉ ŽEBRO
|-MOUČNÍKY
  |-MOUČNÍKY DORTY
  |-MOUČNÍKY KYNUTÉ
  |-MOUČNÍKY SLANÉ
  |-MOUČNÍKY TŘENÉ
  |-MOUČNÍKY VÁNOČNÍ CUKROVÍ
|-NÁPOJE
  |-NÁPOJE KOKTEJLY
  |-NÁPOJE LIKÉRY
  |-NÁPOJE POHÁRY
  |-NÁPOJE ŠŤÁVY
|-OD BABIČKY
|-OMÁČKY
|-OVOCE
|-POLÉVKY
  |-POLÉVKA DRŮBEŽÍ
  |-POLÉVKA HOUBOVÁ
  |-POLÉVKA HOVĚZÍ
  |-POLÉVKA RŮZNÁ
  |-POLÉVKA Z VNITŘNOSTÍ
  |-POLÉVKA ZELENINOVÁ
|-POMAZÁNKY
|-PŘEDKRMY
|-PŘÍLOHY
|-RYBY
  |-RYBY CANDÁT
  |-RYBY FILÉ
  |-RYBY KAPR
  |-RYBY LOSOS EXOTICKÉ
  |-RYBY MAKRELA
  |-RYBY PSTRUH
  |-RYBY RŮZNÉ
  |-RYBY ŠTIKÁ
  |-RYBY TRESKA
  |-RYBY ÚHOŘ
|-RÝŽE
|-SALÁTY
|-SEKANÁ
|-SÓJA
|-SPECIALITY
  |-SPECIALITY DRŮBEŽ
  |-SPECIALITY HOVĚZÍ TELECÍ
  |-SPECIALITY RŮZNÉ
  |-SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-SPECIALITY VEPŘOVÉ
  |-SPECIALITY VNITŘNOSTI
  |-SPECIALITY ZELENINA
  |-SPECIALITY ZVĚŘINA
|-STARÉ RECEPY
|-SÝRY
|-TĚSTOVINY
|-VEJCE
|-ZABIJAČKA DOMÁCÍ
  |-JITRNICE JELITA A PREJT
  |-ZABIJAČKA ASPIKY A HUSPENINY
  |-ZABIJAČKA GULÁŠ
  |-ZABIJAČKA MASO
  |-ZABIJAČKA OMÁČKA
  |-ZABIJAČKA PAŠTIKY
  |-ZABIJAČKA POLÉVKA
  |-ZABIJAČKA PŘÍLOHY
  |-ZABIJAČKA SÁDLO A ŠKVARKY
  |-ZABIJAČKA TLAČENKY A GALATINY
  |-ZABIJAČKA UZENÉ
  |-ZABIJAČKA UZENINY A KLOBÁSY
  |-ZABIJAČKA VNITŘNOSTÍ
|-ZAVAŘOVÁNÍ OVOCE
  |-ZAVAŘOVANÍ POVIDLA DŽEM
  |-ZAVAŘOVANÍ ŠŤÁVY SIRUPY
|-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA HOUBY
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA NÁLEVY
|-ZELENINA
|-ZVĚŘINA
  |-ZVĚŘINA BAŽANT KOROPTEV
  |-ZVĚŘINA DANČÍ
  |-ZVĚŘINA DIVOČÁK
  |-ZVĚŘINA HOLUB
  |-ZVĚŘINA JELENÍ
  |-ZVĚŘINA KACHNA HUSA SLUKA
  |-ZVĚŘINA PAŠTIKY
  |-ZVĚŘINA SRNČÍ
  |-ZVĚŘINA ZAJÍC
 


Přihlásit 
Registrovat 
 |  30.12.2008 []  |  Viděno - 6022 x, Vytisknout tento článek409 x, Odeslat tento článek jinému uživateli434 x  |  KATEGORIE: ZVĚŘINA BAŽANT KOROPTEV
NADPIS: SILVESTROVSKÝ PEČENÝ BAŽANT
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1ks bažant, 120 g slaniny (80 g na protažení, 40 g v plátkách), 100 g másla, sůl, voda na pod
KEYWORDS: SILVESTROVSKÝ,PEČENÝ,BAŽANT
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  18.12.2007 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 5525 x, Vytisknout tento článek483 x, Odeslat tento článek jinému uživateli404 x  |  KATEGORIE: ZVĚŘINA BAŽANT KOROPTEV
NADPIS: BAŽANT PO MORAVSKU (se zelím).
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 bažant, 100g slaniny, 100g másla nebo husího sádla, 300g hlávkového zeli, sůl.
KEYWORDS: BAŽANT,PO,MORAVSKU,(se,zelím),
TITULEK: Na Štědrovečerní stůl.

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  22.02.2006 [Václav Hicke]  |  Viděno - 738 x, Vytisknout tento článek209 x, Odeslat tento článek jinému uživateli215 x  |  KATEGORIE: ZVĚŘINA BAŽANT KOROPTEV
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 mladá koroptev, 200 g másla, 1 citrón, 2 žloutky, 50 g žampiónů nebo hříbků, 1 rajské jablíčko, ml
KEYWORDS: KOROPTEV,PETRA,VOKA,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  12.09.2002 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 6443 x, Vytisknout tento článek540 x, Odeslat tento článek jinému uživateli613 x  |  KATEGORIE: ZVĚŘINA BAŽANT KOROPTEV
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: zvěřina z koroptve, králík, zajíc, kosti, sůl, 2 bílky ze syrových vajec, 1 l vody, 3 l vývaru z kosti nebo zeleniny, 50g mrkve, 5
KEYWORDS: CONSOMMÉ,DE,CASA,(Španělská,kuchyně),
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  23.09.2001 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 4281 x, Vytisknout tento článek559 x, Odeslat tento článek jinému uživateli363 x  |  KATEGORIE: ZVĚŘINA BAŽANT KOROPTEV
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 4 koroptve, podle chuti sůl, 200 g slaniny, 100 g cibule, špetka tymiánu, 1 l vývaru, 2 citróny. POSTUP PŘÍPRAVY: Oškubané, vykuchané,
KEYWORDS: KOROPTEV,S,CITRÓNOVOU,ŠŤÁVOU,(Jugoslávie),
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  17.09.2001 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 6055 x, Vytisknout tento článek509 x, Odeslat tento článek jinému uživateli372 x  |  KATEGORIE: ZVĚŘINA BAŽANT KOROPTEV
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 2 bažanti, 60 g slaniny bez kůže, 20 g másla, podle chuti sůl; špetka mletého pepře. POSTUP PŘÍPRAVY: Oškubané bažanty vykucháme, opálím
KEYWORDS: BAŽANT,PEČENÝ,NA,GRILU,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  16.08.2001 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 4457 x, Vytisknout tento článek606 x, Odeslat tento článek jinému uživateli395 x  |  KATEGORIE: ZVĚŘINA BAŽANT KOROPTEV
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 4 koroptve, podle chuti sůl, 200 g slaniny bez kůže, 20 vinných listů, 100 g másla, 1 lžička hladké mouky. POSTUP PŘÍPRAVY: Oškuban
KEYWORDS: KOROPTEV,VE,VINNÝCH,LISTECH,(Řecko),
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  04.07.2001 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 5521 x, Vytisknout tento článek617 x, Odeslat tento článek jinému uživateli423 x  |  KATEGORIE: ZVĚŘINA BAŽANT KOROPTEV
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE. 2 bažanti, 100g slaniny bez kůže, podle chuti sůl, malý kousek celeru, 2 petržele, 2 mrkve, 60 g másla, 50 g oliv, 1 l hovězího vývaru.
KEYWORDS: BAŽANT,S,OLIVAMI,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  09.03.2000 [Václav Hicke]  |  Viděno - 3312 x, Vytisknout tento článek447 x, Odeslat tento článek jinému uživateli327 x  |  KATEGORIE: ZVĚŘINA BAŽANT KOROPTEV
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 800g bažanta, 80g slaniny, 50g másla, 1 cibule, trochu hladké mouky, 100g husích jater, celý pepř, b
KEYWORDS: BAŽANT,PO,ČESKU,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  09.03.2000 [Václav Hicke]  |  Viděno - 3264 x, Vytisknout tento článek490 x, Odeslat tento článek jinému uživateli347 x  |  KATEGORIE: ZVĚŘINA BAŽANT KOROPTEV
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 4 bažantí prsíčka, 1 lžíce másla, trochu hladké mouky, 120g slaniny, 1 cibule, 1/2 celeru, zrnka pep
KEYWORDS: BAŽANTÍ,PRSÍČKA,S,JEŘABINAMI,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  09.03.2000 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 5920 x, Vytisknout tento článek458 x, Odeslat tento článek jinému uživateli582 x  |  KATEGORIE: ZVĚŘINA BAŽANT KOROPTEV
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 4 bažantí stehna, pokud možno ze slepice, 120g slaniny, 1 lžíce másla, 1/8 l sladké smetany, trochu hladké mouky, 1 malá cibule, 1 karotk
KEYWORDS: BAŽANTÍ,STEHNO,V,ZELENINĚ,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  09.03.2000 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 2242 x, Vytisknout tento článek335 x, Odeslat tento článek jinému uživateli268 x  |  KATEGORIE: ZVĚŘINA BAŽANT KOROPTEV
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 koroptev, 100g másla, 100g slaniny, 50g mrkve, 50g petržele, 50g cibule, bobkový list, celý pepř, 5 cl bílého vína, 1/4 l hovězího výva
KEYWORDS: KOROPTEV,VE,VINNÉM,LISTU,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  09.03.2000 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 5039 x, Vytisknout tento článek509 x, Odeslat tento článek jinému uživateli346 x  |  KATEGORIE: ZVĚŘINA BAŽANT KOROPTEV
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 koroptev, 50g slaniny, 30g másla, 5 cl bílého vína. Nádivka: 70g bílých husích jater, 20g lanýžů, 2 cl koňaku, mletý pepř. POSTUP PŘÍP
KEYWORDS: KOROPTVE,PO,MĚLNICKU,
TITULEK:
  3 Příspěvků   
SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  09.03.2000 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 2569 x, Vytisknout tento článek433 x, Odeslat tento článek jinému uživateli269 x  |  KATEGORIE: ZVĚŘINA BAŽANT KOROPTEV
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 2 mladé koroptve, 100g slaniny, 10g másla, 1 malá cibule, několik zrnek pepře a jalovce. Příloha: 2 šálky čočky, 10g másla, 10g hladké mo
KEYWORDS: KOROPTEV,S,ČOČKOU,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  09.03.2000 [Václav Hicke]  |  Viděno - 5276 x, Vytisknout tento článek557 x, Odeslat tento článek jinému uživateli283 x  |  KATEGORIE: ZVĚŘINA BAŽANT KOROPTEV
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 mladá koroptev, 200 g másla, 1 citrón, 2 žloutky, 50 g žampiónů nebo hříbků, 1 rajské jablíčko, ml
KEYWORDS: KOROPTEV,PETRA,VOKA,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

.. další članky