PŘIHLÁSIT | REGISTRACE | Návod a novinky aplikace demo popis
Vyhledej.....
... rozšířené
ZPĚT

RECEPTY
|-BRAMBORY
|-DOBRÁ RADA
  |-DOBRÁ RADA KUCHYNĚ
  |-DOBRÁ RADA KUTILOVÉ
  |-DOBRÁ RADA ZAHRÁDKA
  |-DOBRÁ RADA ZDRAVÍ
|-DRŮBEŽ
  |-DRŮBEŽ DROBY
  |-DRŮBEŽ HUSA
  |-DRŮBEŽ KACHNA
  |-DRŮBEŽ KROCAN KRŮTA
  |-DRŮBEŽ KUŘE
  |-DRŮBEŽ SLEPICE
|-GULÁŠ
  |-GULÁŠ HOVĚZÍ
  |-GULÁŠ RŮZNÝ
  |-GULÁŠ SKOPOVÝ
  |-GULÁŠ VEPŘOVÝ
  |-GULÁŠ ZVĚŘINOVÝ
|-HOUBY
|-KNEDLÍKY
  |-KNEDLÍKY BRAMBOROVÉ
  |-KNEDLÍKY HOUSKOVÉ
  |-KNEDLÍKY KYNUTÉ
  |-KNEDLÍKY OVOCNÉ
  |-KNEDLÍKY RŮZNÉ
|-KOŘENÍ
|-KRÁLÍK
|-LÉČIVÉ ROSTLINY
|-LUŠTĚNINY
|-MASO HOVĚZÍ
  |-HOVĚZÍ PŘEDNÍ ZADNÍ
  |-HOVĚZÍ ROŠTĚNKY
  |-HOVĚZÍ RŮZNÉ
  |-HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ
  |-HOVĚZÍ VNITŘNOSTI
|-MASO SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-VNITŘNOSTI
|-MASO TELECÍ
|-MASO UZENÉ
|-MASO VEPŘOVÉ
  |-VEPŘOVÉ BŮČEK
  |-VEPŘOVÉ KOTLETA
  |-VEPŘOVÉ KRKOVICE
  |-VEPŘOVÉ KÝTA
  |-VEPŘOVÉ PLECKO
  |-VEPŘOVÉ RŮZNÉ
  |-VEPŘOVÉ SVÍČKOVÁ
  |-VEPŘOVÉ VNITŘNOSTI
  |-VEPŘOVÉ ŽEBRO
|-MOUČNÍKY
  |-MOUČNÍKY DORTY
  |-MOUČNÍKY KYNUTÉ
  |-MOUČNÍKY SLANÉ
  |-MOUČNÍKY TŘENÉ
  |-MOUČNÍKY VÁNOČNÍ CUKROVÍ
|-NÁPOJE
  |-NÁPOJE KOKTEJLY
  |-NÁPOJE LIKÉRY
  |-NÁPOJE POHÁRY
  |-NÁPOJE ŠŤÁVY
|-OD BABIČKY
|-OMÁČKY
|-OVOCE
|-POLÉVKY
  |-POLÉVKA DRŮBEŽÍ
  |-POLÉVKA HOUBOVÁ
  |-POLÉVKA HOVĚZÍ
  |-POLÉVKA RŮZNÁ
  |-POLÉVKA Z VNITŘNOSTÍ
  |-POLÉVKA ZELENINOVÁ
|-POMAZÁNKY
|-PŘEDKRMY
|-PŘÍLOHY
|-RYBY
  |-RYBY CANDÁT
  |-RYBY FILÉ
  |-RYBY KAPR
  |-RYBY LOSOS EXOTICKÉ
  |-RYBY MAKRELA
  |-RYBY PSTRUH
  |-RYBY RŮZNÉ
  |-RYBY ŠTIKÁ
  |-RYBY TRESKA
  |-RYBY ÚHOŘ
|-RÝŽE
|-SALÁTY
|-SEKANÁ
|-SÓJA
|-SPECIALITY
  |-SPECIALITY DRŮBEŽ
  |-SPECIALITY HOVĚZÍ TELECÍ
  |-SPECIALITY RŮZNÉ
  |-SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-SPECIALITY VEPŘOVÉ
  |-SPECIALITY VNITŘNOSTI
  |-SPECIALITY ZELENINA
  |-SPECIALITY ZVĚŘINA
|-STARÉ RECEPY
|-SÝRY
|-TĚSTOVINY
|-VEJCE
|-ZABIJAČKA DOMÁCÍ
  |-JITRNICE JELITA A PREJT
  |-ZABIJAČKA ASPIKY A HUSPENINY
  |-ZABIJAČKA GULÁŠ
  |-ZABIJAČKA MASO
  |-ZABIJAČKA OMÁČKA
  |-ZABIJAČKA PAŠTIKY
  |-ZABIJAČKA POLÉVKA
  |-ZABIJAČKA PŘÍLOHY
  |-ZABIJAČKA SÁDLO A ŠKVARKY
  |-ZABIJAČKA TLAČENKY A GALATINY
  |-ZABIJAČKA UZENÉ
  |-ZABIJAČKA UZENINY A KLOBÁSY
  |-ZABIJAČKA VNITŘNOSTÍ
|-ZAVAŘOVÁNÍ OVOCE
  |-ZAVAŘOVANÍ POVIDLA DŽEM
  |-ZAVAŘOVANÍ ŠŤÁVY SIRUPY
|-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA HOUBY
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA NÁLEVY
|-ZELENINA
|-ZVĚŘINA
  |-ZVĚŘINA BAŽANT KOROPTEV
  |-ZVĚŘINA DANČÍ
  |-ZVĚŘINA DIVOČÁK
  |-ZVĚŘINA HOLUB
  |-ZVĚŘINA JELENÍ
  |-ZVĚŘINA KACHNA HUSA SLUKA
  |-ZVĚŘINA PAŠTIKY
  |-ZVĚŘINA SRNČÍ
  |-ZVĚŘINA ZAJÍC
 


Přihlásit 
Registrovat 
 |  14.10.2010 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 4778 x, Vytisknout tento článek731 x, Odeslat tento článek jinému uživateli390 x  |  KATEGORIE: ZVĚŘINA SRNČÍ
NADPIS: PLACIČKY ZE SRNČÍ ZVĚŘINY.
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1/2kg srnčí zvěřiny, 1/2kg vepřového masa, 4 žemle, 1 cibule, 2 vejce,
KEYWORDS: PLACIČKY,ZE,SRNČÍ,ZVĚŘINY,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  04.05.2010 []  |  Viděno - 3493 x, Vytisknout tento článek276 x, Odeslat tento článek jinému uživateli144 x  |  KATEGORIE: ZVĚŘINA SRNČÍ
NADPIS: PLACIČKY ZE SRNČÍ ZVĚŘINY || ==>
DESCRIPTION: Očištěnou a odblaněnou zvěřinu rozemeleme se stejným množstvím vepřového masa
KEYWORDS: zvěřina,vepřové,cibule,sardele,vejce
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  09.11.2003 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 11519 x, Vytisknout tento článek558 x, Odeslat tento článek jinému uživateli608 x  |  KATEGORIE: ZVĚŘINA SRNČÍ
NADPIS: SRNČÍ PLEC PODLE PANÍ NADLESNÍ. || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 300 g srnčí plece (bez kostí), 50 g kořenové zeleniny (karotka, celer, petržel), 50 g libové slaniny
KEYWORDS: SRNČÍ,PLEC,PODLE,PANÍ,NADLESNÍ,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  12.07.2003 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 5201 x, Vytisknout tento článek334 x, Odeslat tento článek jinému uživateli131 x  |  KATEGORIE: ZVĚŘINA SRNČÍ
NADPIS: SRNČÍ KÝTA NA SMETANĚ II. || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 k srnčí kýty bez kosti, 50 g slaniny, 150 g oleje, 200 g kořenové zeleniny, 100 g cibule, 1 citrón, 200 hladké mouky, cukr, ocet, sůl
KEYWORDS: SRNČÍ,KÝTA,NA,SMETANĚ,II,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  12.07.2003 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 8453 x, Vytisknout tento článek350 x, Odeslat tento článek jinému uživateli229 x  |  KATEGORIE: ZVĚŘINA SRNČÍ
NADPIS: SRNČÍ PEČENĚ. || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 100 g srnčího masa z kýty, plece nebo hřbetu, 100 g slaniny, sůl, 3 lžíce oleje, 2 cibule, šálek, nastrouhané kořenové zeleniny (mrkev,
KEYWORDS: SRNČÍ,PEČENĚ,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  05.10.2002 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 7126 x, Vytisknout tento článek603 x, Odeslat tento článek jinému uživateli468 x  |  KATEGORIE: ZVĚŘINA SRNČÍ
NADPIS: SRNČÍ KOTLETY S CIBULOVOU KAŠÍ (Francouzská kuchyně). || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 kg srnčí zvěřiny (hřbetu), 100g slaniny, 150g uzeného jazyka, sůl, kořeni (5 zrn pepře, 5 bobulek jalovce), 1 l polévky, 50g šun
KEYWORDS: SRNČÍ,KOTLETY,S,CIBULOVOU,KAŠÍ,(Francouzská,kuchyně),
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  06.09.2002 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 8144 x, Vytisknout tento článek564 x, Odeslat tento článek jinému uživateli506 x  |  KATEGORIE: ZVĚŘINA SRNČÍ
NADPIS: SRNČÍ SEKANÁ. || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1,1 kg srnčí zvěřiny, 500g vepřového masa, 250g uzeného masa, 1 houska, 3-4 sardele, 3 vejce míchaná, 1 syrové vejce, sůl, zázvor,
KEYWORDS: SRNČÍ,SEKANÁ,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  25.02.2002 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 8156 x, Vytisknout tento článek669 x, Odeslat tento článek jinému uživateli375 x  |  KATEGORIE: ZVĚŘINA SRNČÍ
NADPIS: PŘÍRODNÍ SRNČÍ KÝTA. || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 800 g srnčí kýty, sůl, 160 g slaniny, 100 g másla, 100 g cibule; 100 g šunky, kořenová zelenina, mletý pepř, 2 zrnka jalovce, vývar, 1 dl
KEYWORDS: PŘÍRODNÍ,SRNČÍ,KÝTA,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  06.02.2002 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 6695 x, Vytisknout tento článek614 x, Odeslat tento článek jinému uživateli385 x  |  KATEGORIE: ZVĚŘINA SRNČÍ
NADPIS: DUŠENÁ SRNČÍ KÝTA (Polsko). || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 600 g srnčí kýty, 1 l kyselé smetany, 1 l červeného vína, 100 g másla, 50g hladké mouky, 3 kostky cukru, 1 cibule, 12 šalotek, sůl, mletý
KEYWORDS: DUŠENÁ,SRNČÍ,KÝTA,(Polsko),
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  05.01.2002 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 7112 x, Vytisknout tento článek515 x, Odeslat tento článek jinému uživateli423 x  |  KATEGORIE: ZVĚŘINA SRNČÍ
NADPIS: SRNČÍ HŘBET SE SMETANOVOU OMÁČKOU (Rumunsko). || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 800 g srnčího hřbetu, 60 g slaniny, 100 g másla, 1 l smetany, malý kousek celeru, 1 mrkev, 1 petržel, 1 větší cibule, 2 citróny, 1 lžíce
KEYWORDS: SRNČÍ,HŘBET,SE,SMETANOVOU,OMÁČKOU,(Rumunsko),
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  20.04.2000 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 5401 x, Vytisknout tento článek629 x, Odeslat tento článek jinému uživateli415 x  |  KATEGORIE: ZVĚŘINA SRNČÍ
NADPIS: SRNČÍ KÝTA NA VÍNĚ.
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 600 g srnčí kýty s kostí, 100 g rostlinného tuku, 75 g celeru, mrkve, petržele, 50 g rajčat, 15 g brusinek (kompot), 50 g citrónu, 50 g
KEYWORDS: SRNČÍ,KÝTA,NA,VÍNĚ,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  19.04.2000 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 5884 x, Vytisknout tento článek444 x, Odeslat tento článek jinému uživateli434 x  |  KATEGORIE: ZVĚŘINA SRNČÍ
NADPIS: SRNČÍ HŘBET PŘÍRODNÍ.
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 750 g srnčího hřbetu s kosti, 25 g slaniny, 100 g rostlinného tuku, 50 g cibule, 75 g kořenové zeleniny (celer, mrkev, petržel), 25 g hla
KEYWORDS: SRNČÍ,HŘBET,PŘÍRODNÍ,
TITULEK:
  1 Příspěvků   
SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  19.04.2000 [Václav Hicke]  |  Viděno - 10049 x, Vytisknout tento článek477 x, Odeslat tento článek jinému uživateli633 x  |  KATEGORIE: ZVĚŘINA SRNČÍ
NADPIS: SRNČÍ KÝTA NA SMETANĚ.
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 600 g srnčí kýty s kostí, 25 g slaniny, 75 g rostlinného tuku, 2 dl mléka, 5 cl smetany, 75 g kořeno
KEYWORDS: SRNČÍ,KÝTA,NA,SMETANĚ,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  10.03.2000 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 3771 x, Vytisknout tento článek356 x, Odeslat tento článek jinému uživateli299 x  |  KATEGORIE: ZVĚŘINA SRNČÍ
NADPIS: MORAVSKÝ DIVOKÝ ŠÍP.
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 400g srnčí kýry, 200g telecího, 200g vepřového, 60g prorostlé slaniny, 80g másla, bobkový list, 100g cibulek, trochu bílého vína, mletý p
KEYWORDS: MORAVSKÝ,DIVOKÝ,ŠÍP,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  09.03.2000 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 3342 x, Vytisknout tento článek460 x, Odeslat tento článek jinému uživateli382 x  |  KATEGORIE: ZVĚŘINA SRNČÍ
NADPIS: SRNČÍ ZÁVITKY S HŘÍBKY.
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 800g srnčí kýty, 150g hříbků, 100g slaniny, trochu másla, kmín, 1 velká cibule, 2 žloutky, zrnka jalovce, trochu červeného vína, mouky, c
KEYWORDS: SRNČÍ,ZÁVITKY,S,HŘÍBKY,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

.. další članky