PŘIHLÁSIT | REGISTRACE | Návod a novinky aplikace demo popis
Vyhledej.....
... rozšířené
ZPĚT

RECEPTY
|-BRAMBORY
|-DOBRÁ RADA
  |-DOBRÁ RADA KUCHYNĚ
  |-DOBRÁ RADA KUTILOVÉ
  |-DOBRÁ RADA ZAHRÁDKA
  |-DOBRÁ RADA ZDRAVÍ
|-DRŮBEŽ
  |-DRŮBEŽ DROBY
  |-DRŮBEŽ HUSA
  |-DRŮBEŽ KACHNA
  |-DRŮBEŽ KROCAN KRŮTA
  |-DRŮBEŽ KUŘE
  |-DRŮBEŽ SLEPICE
|-GULÁŠ
  |-GULÁŠ HOVĚZÍ
  |-GULÁŠ RŮZNÝ
  |-GULÁŠ SKOPOVÝ
  |-GULÁŠ VEPŘOVÝ
  |-GULÁŠ ZVĚŘINOVÝ
|-HOUBY
|-KNEDLÍKY
  |-KNEDLÍKY BRAMBOROVÉ
  |-KNEDLÍKY HOUSKOVÉ
  |-KNEDLÍKY KYNUTÉ
  |-KNEDLÍKY OVOCNÉ
  |-KNEDLÍKY RŮZNÉ
|-KOŘENÍ
|-KRÁLÍK
|-LÉČIVÉ ROSTLINY
|-LUŠTĚNINY
|-MASO HOVĚZÍ
  |-HOVĚZÍ PŘEDNÍ ZADNÍ
  |-HOVĚZÍ ROŠTĚNKY
  |-HOVĚZÍ RŮZNÉ
  |-HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ
  |-HOVĚZÍ VNITŘNOSTI
|-MASO SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-VNITŘNOSTI
|-MASO TELECÍ
|-MASO UZENÉ
|-MASO VEPŘOVÉ
  |-VEPŘOVÉ BŮČEK
  |-VEPŘOVÉ KOTLETA
  |-VEPŘOVÉ KRKOVICE
  |-VEPŘOVÉ KÝTA
  |-VEPŘOVÉ PLECKO
  |-VEPŘOVÉ RŮZNÉ
  |-VEPŘOVÉ SVÍČKOVÁ
  |-VEPŘOVÉ VNITŘNOSTI
  |-VEPŘOVÉ ŽEBRO
|-MOUČNÍKY
  |-MOUČNÍKY DORTY
  |-MOUČNÍKY KYNUTÉ
  |-MOUČNÍKY SLANÉ
  |-MOUČNÍKY TŘENÉ
  |-MOUČNÍKY VÁNOČNÍ CUKROVÍ
|-NÁPOJE
  |-NÁPOJE KOKTEJLY
  |-NÁPOJE LIKÉRY
  |-NÁPOJE POHÁRY
  |-NÁPOJE ŠŤÁVY
|-OD BABIČKY
|-OMÁČKY
|-OVOCE
|-POLÉVKY
  |-POLÉVKA DRŮBEŽÍ
  |-POLÉVKA HOUBOVÁ
  |-POLÉVKA HOVĚZÍ
  |-POLÉVKA RŮZNÁ
  |-POLÉVKA Z VNITŘNOSTÍ
  |-POLÉVKA ZELENINOVÁ
|-POMAZÁNKY
|-PŘEDKRMY
|-PŘÍLOHY
|-RYBY
  |-RYBY CANDÁT
  |-RYBY FILÉ
  |-RYBY KAPR
  |-RYBY LOSOS EXOTICKÉ
  |-RYBY MAKRELA
  |-RYBY PSTRUH
  |-RYBY RŮZNÉ
  |-RYBY ŠTIKÁ
  |-RYBY TRESKA
  |-RYBY ÚHOŘ
|-RÝŽE
|-SALÁTY
|-SEKANÁ
|-SÓJA
|-SPECIALITY
  |-SPECIALITY DRŮBEŽ
  |-SPECIALITY HOVĚZÍ TELECÍ
  |-SPECIALITY RŮZNÉ
  |-SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-SPECIALITY VEPŘOVÉ
  |-SPECIALITY VNITŘNOSTI
  |-SPECIALITY ZELENINA
  |-SPECIALITY ZVĚŘINA
|-STARÉ RECEPY
|-SÝRY
|-TĚSTOVINY
|-VEJCE
|-ZABIJAČKA DOMÁCÍ
  |-JITRNICE JELITA A PREJT
  |-ZABIJAČKA ASPIKY A HUSPENINY
  |-ZABIJAČKA GULÁŠ
  |-ZABIJAČKA MASO
  |-ZABIJAČKA OMÁČKA
  |-ZABIJAČKA PAŠTIKY
  |-ZABIJAČKA POLÉVKA
  |-ZABIJAČKA PŘÍLOHY
  |-ZABIJAČKA SÁDLO A ŠKVARKY
  |-ZABIJAČKA TLAČENKY A GALATINY
  |-ZABIJAČKA UZENÉ
  |-ZABIJAČKA UZENINY A KLOBÁSY
  |-ZABIJAČKA VNITŘNOSTÍ
|-ZAVAŘOVÁNÍ OVOCE
  |-ZAVAŘOVANÍ POVIDLA DŽEM
  |-ZAVAŘOVANÍ ŠŤÁVY SIRUPY
|-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA HOUBY
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA NÁLEVY
|-ZELENINA
|-ZVĚŘINA
  |-ZVĚŘINA BAŽANT KOROPTEV
  |-ZVĚŘINA DANČÍ
  |-ZVĚŘINA DIVOČÁK
  |-ZVĚŘINA HOLUB
  |-ZVĚŘINA JELENÍ
  |-ZVĚŘINA KACHNA HUSA SLUKA
  |-ZVĚŘINA PAŠTIKY
  |-ZVĚŘINA SRNČÍ
  |-ZVĚŘINA ZAJÍC
 


Přihlásit 
Registrovat 
 |  30.01.2010 []  |  Viděno - 9348 x, Vytisknout tento článek493 x, Odeslat tento článek jinému uživateli261 x  |  KATEGORIE: MASO HOVĚZÍ
NADPIS: KOLOŽVÁRSKA KAPUSTA S MÄSOM
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 500 g mletého mäsa, 1 balíček kyslej kapusty, 3 hrste ryže, 1 pikantná klobása, 250 ml smotan
KEYWORDS: KOLOŽVÁRSKA,KAPUSTA,S,MÄSOM
TITULEK: Od Mariky z Prešova

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  21.09.2008 []  |  Viděno - 9709 x, Vytisknout tento článek626 x, Odeslat tento článek jinému uživateli421 x  |  KATEGORIE: MASO HOVĚZÍ
NADPIS: HOVĚZÍ MASO NA SMETANĚ S KŘENEM
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 300 g vařeného hovězího masa, 120 g kysané smetany, 40 g čerstvého křenu, cibule, hovězí výva
KEYWORDS: HOVĚZÍ,MASO,NA,SMETANĚ,S,KŘENEM
TITULEK:
  1 Příspěvků   
SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  27.06.2006 [Václav Hicke]  |  Viděno - 6764 x, Vytisknout tento článek623 x, Odeslat tento článek jinému uživateli476 x  |  KATEGORIE: MASO HOVĚZÍ
NADPIS: ČESKÁ SEKANÁ SE SALÁMEM.
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 500 g mletého vepř. masa, 500 g mletého hov. masa, 150 g slaniny, 200 g měkkého salámu, 200 g polosuchého salámu, 4 vejce, 2 housky, 200
KEYWORDS: ČESKÁ,SEKANÁ,SE,SALÁMEM,
TITULEK: Česká kuchyně.

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  28.02.2006 [Václav Hicke]  |  Viděno - 7987 x, Vytisknout tento článek766 x, Odeslat tento článek jinému uživateli573 x  |  KATEGORIE: MASO HOVĚZÍ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 4 tenké hovězí plátky, sůl, pepř, plnotučná hořčice, 8 žampionů, 4 malé nožičky párk
KEYWORDS: BABIČINY,ZÁVITKY,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  24.02.2005 [Václav Hicke]  |  Viděno - 7511 x, Vytisknout tento článek719 x, Odeslat tento článek jinému uživateli473 x  |  KATEGORIE: MASO HOVĚZÍ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 500 g hovězí svíčkové v celku, sůl, ml. pepř, olej, 10 tenkých plátků slaniny, 250 ml masového bu
KEYWORDS: SVÍČKOVÁ,NA,SLANINĚ,
TITULEK: Dobré.

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  14.03.2000 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 8019 x, Vytisknout tento článek662 x, Odeslat tento článek jinému uživateli492 x  |  KATEGORIE: MASO HOVĚZÍ
NADPIS:
DESCRIPTION: POSTUP PŘÍPRAVY: Svíčkové řezy osolíme, opepříme a opečeme na oleji s máslem po obou stranách. Současně s masem opečeme plátky husích jater. Ta potom
KEYWORDS: SVÍČKOVÉ,ŘEZY,-,BOHEMIA,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  14.03.2000 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 7136 x, Vytisknout tento článek763 x, Odeslat tento článek jinému uživateli502 x  |  KATEGORIE: MASO HOVĚZÍ
NADPIS:
DESCRIPTION: POSTUP PŘÍPRAVY: Plátky svíčkové osolíme, opepříme a opečeme po obou stranách na oleji s máslem. Maso vyjmeme a na pánev přidáme kousek másla a předem
KEYWORDS: JIČÍNSKÉ,SVÍČKOVÉ,ŘEZY,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  14.03.2000 [Václav Hicke]  |  Viděno - 7246 x, Vytisknout tento článek823 x, Odeslat tento článek jinému uživateli529 x  |  KATEGORIE: MASO HOVĚZÍ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 600g hovězího z kýty, 2 lžíce strouhaného křenu, 30g strouhaného křenu, 30g strouhanky, 2 žloutky, s
KEYWORDS: HOVĚZÍ,ZÁVITKY,S,KŘENEM,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  14.03.2000 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 8005 x, Vytisknout tento článek650 x, Odeslat tento článek jinému uživateli375 x  |  KATEGORIE: MASO HOVĚZÍ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 750g hovězího z kýty, 50 g slaniny, 60 g másla, cibule, kousek celeru, pár zrnek nového koření, pepře, trochu citrónové kůry, 20 g hladké
KEYWORDS: HOVĚZÍ,PEČENĚ,PO,BAVORSKU,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  14.03.2000 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 7411 x, Vytisknout tento článek686 x, Odeslat tento článek jinému uživateli373 x  |  KATEGORIE: MASO HOVĚZÍ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1000g hovězího ze špičky, sůl, pepř, 4 na tvrdo uvařená vejce, 50g slaniny, 50g tuku, 1 malá cibule, několik zrnek pepře a nového koření,
KEYWORDS: HOVĚZÍ,PEČENĚ,FANTAZY,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  14.03.2000 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 5126 x, Vytisknout tento článek557 x, Odeslat tento článek jinému uživateli416 x  |  KATEGORIE: MASO HOVĚZÍ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 750 g hovězího z plece či kýty, 10g másla, 1 cibule, 10g sladké papriky, 1/8 1 sladké smetany, 10g másla, 10g hladké mouky, trochu hovězí
KEYWORDS: HOVĚZÍ,PO,KARLOVARSKU,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

.. další članky