PŘIHLÁSIT | REGISTRACE | Návod a novinky aplikace demo popis
Vyhledej.....
... rozšířené
ZPĚT

RECEPTY
|-BRAMBORY
|-DOBRÁ RADA
  |-DOBRÁ RADA KUCHYNĚ
  |-DOBRÁ RADA KUTILOVÉ
  |-DOBRÁ RADA ZAHRÁDKA
  |-DOBRÁ RADA ZDRAVÍ
|-DRŮBEŽ
  |-DRŮBEŽ DROBY
  |-DRŮBEŽ HUSA
  |-DRŮBEŽ KACHNA
  |-DRŮBEŽ KROCAN KRŮTA
  |-DRŮBEŽ KUŘE
  |-DRŮBEŽ SLEPICE
|-GULÁŠ
  |-GULÁŠ HOVĚZÍ
  |-GULÁŠ RŮZNÝ
  |-GULÁŠ SKOPOVÝ
  |-GULÁŠ VEPŘOVÝ
  |-GULÁŠ ZVĚŘINOVÝ
|-HOUBY
|-KNEDLÍKY
  |-KNEDLÍKY BRAMBOROVÉ
  |-KNEDLÍKY HOUSKOVÉ
  |-KNEDLÍKY KYNUTÉ
  |-KNEDLÍKY OVOCNÉ
  |-KNEDLÍKY RŮZNÉ
|-KOŘENÍ
|-KRÁLÍK
|-LÉČIVÉ ROSTLINY
|-LUŠTĚNINY
|-MASO HOVĚZÍ
  |-HOVĚZÍ PŘEDNÍ ZADNÍ
  |-HOVĚZÍ ROŠTĚNKY
  |-HOVĚZÍ RŮZNÉ
  |-HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ
  |-HOVĚZÍ VNITŘNOSTI
|-MASO SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-VNITŘNOSTI
|-MASO TELECÍ
|-MASO UZENÉ
|-MASO VEPŘOVÉ
  |-VEPŘOVÉ BŮČEK
  |-VEPŘOVÉ KOTLETA
  |-VEPŘOVÉ KRKOVICE
  |-VEPŘOVÉ KÝTA
  |-VEPŘOVÉ PLECKO
  |-VEPŘOVÉ RŮZNÉ
  |-VEPŘOVÉ SVÍČKOVÁ
  |-VEPŘOVÉ VNITŘNOSTI
  |-VEPŘOVÉ ŽEBRO
|-MOUČNÍKY
  |-MOUČNÍKY DORTY
  |-MOUČNÍKY KYNUTÉ
  |-MOUČNÍKY SLANÉ
  |-MOUČNÍKY TŘENÉ
  |-MOUČNÍKY VÁNOČNÍ CUKROVÍ
|-NÁPOJE
  |-NÁPOJE KOKTEJLY
  |-NÁPOJE LIKÉRY
  |-NÁPOJE POHÁRY
  |-NÁPOJE ŠŤÁVY
|-OD BABIČKY
|-OMÁČKY
|-OVOCE
|-POLÉVKY
  |-POLÉVKA DRŮBEŽÍ
  |-POLÉVKA HOUBOVÁ
  |-POLÉVKA HOVĚZÍ
  |-POLÉVKA RŮZNÁ
  |-POLÉVKA Z VNITŘNOSTÍ
  |-POLÉVKA ZELENINOVÁ
|-POMAZÁNKY
|-PŘEDKRMY
|-PŘÍLOHY
|-RYBY
  |-RYBY CANDÁT
  |-RYBY FILÉ
  |-RYBY KAPR
  |-RYBY LOSOS EXOTICKÉ
  |-RYBY MAKRELA
  |-RYBY PSTRUH
  |-RYBY RŮZNÉ
  |-RYBY ŠTIKÁ
  |-RYBY TRESKA
  |-RYBY ÚHOŘ
|-RÝŽE
|-SALÁTY
|-SEKANÁ
|-SÓJA
|-SPECIALITY
  |-SPECIALITY DRŮBEŽ
  |-SPECIALITY HOVĚZÍ TELECÍ
  |-SPECIALITY RŮZNÉ
  |-SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-SPECIALITY VEPŘOVÉ
  |-SPECIALITY VNITŘNOSTI
  |-SPECIALITY ZELENINA
  |-SPECIALITY ZVĚŘINA
|-STARÉ RECEPY
|-SÝRY
|-TĚSTOVINY
|-VEJCE
|-ZABIJAČKA DOMÁCÍ
  |-JITRNICE JELITA A PREJT
  |-ZABIJAČKA ASPIKY A HUSPENINY
  |-ZABIJAČKA GULÁŠ
  |-ZABIJAČKA MASO
  |-ZABIJAČKA OMÁČKA
  |-ZABIJAČKA PAŠTIKY
  |-ZABIJAČKA POLÉVKA
  |-ZABIJAČKA PŘÍLOHY
  |-ZABIJAČKA SÁDLO A ŠKVARKY
  |-ZABIJAČKA TLAČENKY A GALATINY
  |-ZABIJAČKA UZENÉ
  |-ZABIJAČKA UZENINY A KLOBÁSY
  |-ZABIJAČKA VNITŘNOSTÍ
|-ZAVAŘOVÁNÍ OVOCE
  |-ZAVAŘOVANÍ POVIDLA DŽEM
  |-ZAVAŘOVANÍ ŠŤÁVY SIRUPY
|-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA HOUBY
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA NÁLEVY
|-ZELENINA
|-ZVĚŘINA
  |-ZVĚŘINA BAŽANT KOROPTEV
  |-ZVĚŘINA DANČÍ
  |-ZVĚŘINA DIVOČÁK
  |-ZVĚŘINA HOLUB
  |-ZVĚŘINA JELENÍ
  |-ZVĚŘINA KACHNA HUSA SLUKA
  |-ZVĚŘINA PAŠTIKY
  |-ZVĚŘINA SRNČÍ
  |-ZVĚŘINA ZAJÍC
 


Přihlásit 
Registrovat 
 |  11.02.2017 []  |  Viděno - 1882 x, Vytisknout tento článek104 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: BRAMBORY
NADPIS: OPEČENÉ BRAMBORY SE SÝREM (Recept z třicátých let minulého století)  || ==>
DESCRIPTION:
KEYWORDS: 500 g den předem uvařených lojovitých, nikoliv moučnatých brambor se oloupe, pokrájí na kolečka a na omastku do zlatova osmaží.
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  30.08.2016 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 1123 x, Vytisknout tento článek71 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: BRAMBORY
NADPIS: BRAMBOROVÝ NÁKYP S JABLKY || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 250 g brambor, 50 g krupice, 200 g jablk, 10 g másla, sůl. POSTUP PŘÍPRAVY: Uvařené brambory nastrouháme, mírně osolíme, smícháme s krup
KEYWORDS: BRAMBOROVÝ,NÁKYP,S,JABLKY
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  14.05.2016 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 4109 x, Vytisknout tento článek223 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: BRAMBORY
NADPIS: BRAMBORY V ALOBALU || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 200 g brambor, 10 g másla, sůl, kmín, petrželka. POSTUP PŘÍPRAVY: Oloupané, na plátky nakrájené brambory osolíme, maličko pokmínujeme, d
KEYWORDS: BRAMBORY,V,ALOBALU
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  10.03.2016 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 4006 x, Vytisknout tento článek210 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: BRAMBORY
NADPIS: BRAMBORY PEČENÉ S UZENOU RYBOU A SMETANOU || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 2 kg syrových brambor, 500 g uzené ryby, 2 cibule, 200 ml mléka, 250 ml smetany, 200 g eidamu, 1/2 hlavičky česneku, sůl, bílý pepř. POS
KEYWORDS: BRAMBORY,PEČENÉ,S,UZENOU,RYBOU,A,SMETANOU
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  28.05.2015 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 4193 x, Vytisknout tento článek255 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: BRAMBORY
NADPIS: BRAMBORY S BRYNZOU (Slovensko) || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 100 g slaniny, 1,2 kg vařených brambor, 400 g brynzy, 250ml mléka, 2 větší cibule, 4 vejce, sůl. POSTUP PŘÍPRAVY: Zapékací misku n
KEYWORDS: BRAMBORY,S,BRYNZOU,(Slovensko)
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  25.03.2015 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 2272 x, Vytisknout tento článek162 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: BRAMBORY
NADPIS: SELSKÉ RACLETTE || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 kg ve slupce vařených brambor, 800g sýra Eidam nebo Otava, zeleninový doplněk - papriky nakrájené na nudličky, cibule nakrájená na kous
KEYWORDS: SELSKÉ,RACLETTE
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  12.03.2015 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 5331 x, Vytisknout tento článek256 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: BRAMBORY
NADPIS: BRAMBOROVÝ NÁKYP S BYLINKAMI || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 2 celozrnné housky, 100 ml mléka, 300g brambor, 2 lžíce míchané mouky, 2 vejce, sůl, 3lžíce nakrájených rostlinných natí, 3 lžíce strouh
KEYWORDS: BRAMBOROVÝ,NÁKYP,S,BYLINKAMI
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  13.01.2015 []  |  Viděno - 5835 x, Vytisknout tento článek312 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: BRAMBORY
NADPIS: BRAMBOROVÁ ROLÁDA || ==>
DESCRIPTION:
KEYWORDS: 400 g vařených brambor, asi 150 g polohrubé mouky, 2 vejce, sůl, mouka na vyválení, 200 g uzeného masa (krkovička či plec), 1 menší cibule, 2 stroužky česneku, tuk na smažení.
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  23.10.2014 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 5510 x, Vytisknout tento článek304 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: BRAMBORY
NADPIS: ZAPÉKANÉ BRAMBORY || ==>
DESCRIPTION: 500g brambor, 20g oleje, 2 cibule, sůl, 1 lžíce nakrájené mateřídoušky, 1 lžíce nakrájené petržele, 150g rajčat 50g uzeného sýra. POSTUP PŘÍPRAVY: N
KEYWORDS: ZAPÉKANÉ,BRAMBORY
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  12.08.2014 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 6420 x, Vytisknout tento článek349 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: BRAMBORY
NADPIS: BRAMBOROVÉ TYČINKY S KMÍNEM || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 50g Hery, 300g vařených brambor, cca 90g míchané mouky, špetku soli, 1 lžíce mletého kmínu, celý kmín podle potřeby. POSTUP PŘÍPRAVY: He
KEYWORDS: BRAMBOROVÉ,TYČINKY,S,KMÍNEM
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  11.07.2014 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 4810 x, Vytisknout tento článek257 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: BRAMBORY
NADPIS: BRAMBORY ZAPEČENÉ S TVAROHEM || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 kg brambor, 50 g másla, 200 g tvarohu, 3 vejce, 1 krabička rajčatového protlaku, špetka sladké papriky, 1 1 mléka. POSTUP PŘÍPRAVY: Va
KEYWORDS: BRAMBORY,ZAPEČENÉ,S,TVAROHEM
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  05.06.2014 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 605 x, Vytisknout tento článek22 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: BRAMBORY
NADPIS: LABUŽNICKÉ RACLETTE || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE:1 kg syrových brambor, sůl, česnek, 600g sýra Otava pepř, olej. POSTUP PŘÍPRAVY: Oloupané syrové brambory nakrájíme na 1/2 cm silné plátk
KEYWORDS: LABUŽNICKÉ,RACLETTE
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  29.04.2014 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 5895 x, Vytisknout tento článek358 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: BRAMBORY
NADPIS: BRAMBOROVA KAŠE S CELEREM || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 200 g brambor, 100 g celeru, ocet, mléko podle potřeby, sůl, špetka cukru, 10 g másla. POSTUP PŘÍPRAVY: Očištěný oloupaný celer nakrájím
KEYWORDS: BRAMBOROVA,KAŠE,S,CELEREM
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  16.04.2014 [Václav Hicke]  |  Viděno - 4775 x, Vytisknout tento článek322 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: BRAMBORY
NADPIS: BRAMBOROVÉ KROKETY S MEDEM || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: asi 300 g vařených brambor, 60 g hrubé mouky, 2 vejce, lžíce moučkového cukru, 1 šálku mléka, sůl, rostlinný tuk nebo olej, med, moučk
KEYWORDS: BRAMBOROVÉ,KROKETY,S,MEDEM
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  09.04.2014 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 4915 x, Vytisknout tento článek245 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: BRAMBORY
NADPIS: BRAMBOROVÝ NÁKYP S UZENINOU || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 600g brambor, 3 cibule, 2 lžíce přeškvařeného másla, 400g libového salámu, 1/8 l rajčatové šťávy, sůl, ml. bílý pepř, 100g uleželé goudy
KEYWORDS: BRAMBOROVÝ,NÁKYP,S,UZENINOU
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

.. další članky