PŘIHLÁSIT | REGISTRACE | Návod a novinky aplikace demo popis
Vyhledej.....
... rozšířené
ZPĚT

RECEPTY
|-BRAMBORY
|-DOBRÁ RADA
  |-DOBRÁ RADA KUCHYNĚ
  |-DOBRÁ RADA KUTILOVÉ
  |-DOBRÁ RADA ZAHRÁDKA
  |-DOBRÁ RADA ZDRAVÍ
|-DRŮBEŽ
  |-DRŮBEŽ DROBY
  |-DRŮBEŽ HUSA
  |-DRŮBEŽ KACHNA
  |-DRŮBEŽ KROCAN KRŮTA
  |-DRŮBEŽ KUŘE
  |-DRŮBEŽ SLEPICE
|-GULÁŠ
  |-GULÁŠ HOVĚZÍ
  |-GULÁŠ RŮZNÝ
  |-GULÁŠ SKOPOVÝ
  |-GULÁŠ VEPŘOVÝ
  |-GULÁŠ ZVĚŘINOVÝ
|-HOUBY
|-KNEDLÍKY
  |-KNEDLÍKY BRAMBOROVÉ
  |-KNEDLÍKY HOUSKOVÉ
  |-KNEDLÍKY KYNUTÉ
  |-KNEDLÍKY OVOCNÉ
  |-KNEDLÍKY RŮZNÉ
|-KOŘENÍ
|-KRÁLÍK
|-LÉČIVÉ ROSTLINY
|-LUŠTĚNINY
|-MASO HOVĚZÍ
  |-HOVĚZÍ PŘEDNÍ ZADNÍ
  |-HOVĚZÍ ROŠTĚNKY
  |-HOVĚZÍ RŮZNÉ
  |-HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ
  |-HOVĚZÍ VNITŘNOSTI
|-MASO SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-VNITŘNOSTI
|-MASO TELECÍ
|-MASO UZENÉ
|-MASO VEPŘOVÉ
  |-VEPŘOVÉ BŮČEK
  |-VEPŘOVÉ KOTLETA
  |-VEPŘOVÉ KRKOVICE
  |-VEPŘOVÉ KÝTA
  |-VEPŘOVÉ PLECKO
  |-VEPŘOVÉ RŮZNÉ
  |-VEPŘOVÉ SVÍČKOVÁ
  |-VEPŘOVÉ VNITŘNOSTI
  |-VEPŘOVÉ ŽEBRO
|-MOUČNÍKY
  |-MOUČNÍKY DORTY
  |-MOUČNÍKY KYNUTÉ
  |-MOUČNÍKY SLANÉ
  |-MOUČNÍKY TŘENÉ
  |-MOUČNÍKY VÁNOČNÍ CUKROVÍ
|-NÁPOJE
  |-NÁPOJE KOKTEJLY
  |-NÁPOJE LIKÉRY
  |-NÁPOJE POHÁRY
  |-NÁPOJE ŠŤÁVY
|-OD BABIČKY
|-OMÁČKY
|-OVOCE
|-POLÉVKY
  |-POLÉVKA DRŮBEŽÍ
  |-POLÉVKA HOUBOVÁ
  |-POLÉVKA HOVĚZÍ
  |-POLÉVKA RŮZNÁ
  |-POLÉVKA Z VNITŘNOSTÍ
  |-POLÉVKA ZELENINOVÁ
|-POMAZÁNKY
|-PŘEDKRMY
|-PŘÍLOHY
|-RYBY
  |-RYBY CANDÁT
  |-RYBY FILÉ
  |-RYBY KAPR
  |-RYBY LOSOS EXOTICKÉ
  |-RYBY MAKRELA
  |-RYBY PSTRUH
  |-RYBY RŮZNÉ
  |-RYBY ŠTIKÁ
  |-RYBY TRESKA
  |-RYBY ÚHOŘ
|-RÝŽE
|-SALÁTY
|-SEKANÁ
|-SÓJA
|-SPECIALITY
  |-SPECIALITY DRŮBEŽ
  |-SPECIALITY HOVĚZÍ TELECÍ
  |-SPECIALITY RŮZNÉ
  |-SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-SPECIALITY VEPŘOVÉ
  |-SPECIALITY VNITŘNOSTI
  |-SPECIALITY ZELENINA
  |-SPECIALITY ZVĚŘINA
|-STARÉ RECEPY
|-SÝRY
|-TĚSTOVINY
|-VEJCE
|-ZABIJAČKA DOMÁCÍ
  |-JITRNICE JELITA A PREJT
  |-ZABIJAČKA ASPIKY A HUSPENINY
  |-ZABIJAČKA GULÁŠ
  |-ZABIJAČKA MASO
  |-ZABIJAČKA OMÁČKA
  |-ZABIJAČKA PAŠTIKY
  |-ZABIJAČKA POLÉVKA
  |-ZABIJAČKA PŘÍLOHY
  |-ZABIJAČKA SÁDLO A ŠKVARKY
  |-ZABIJAČKA TLAČENKY A GALATINY
  |-ZABIJAČKA UZENÉ
  |-ZABIJAČKA UZENINY A KLOBÁSY
  |-ZABIJAČKA VNITŘNOSTÍ
|-ZAVAŘOVÁNÍ OVOCE
  |-ZAVAŘOVANÍ POVIDLA DŽEM
  |-ZAVAŘOVANÍ ŠŤÁVY SIRUPY
|-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA HOUBY
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA NÁLEVY
|-ZELENINA
|-ZVĚŘINA
  |-ZVĚŘINA BAŽANT KOROPTEV
  |-ZVĚŘINA DANČÍ
  |-ZVĚŘINA DIVOČÁK
  |-ZVĚŘINA HOLUB
  |-ZVĚŘINA JELENÍ
  |-ZVĚŘINA KACHNA HUSA SLUKA
  |-ZVĚŘINA PAŠTIKY
  |-ZVĚŘINA SRNČÍ
  |-ZVĚŘINA ZAJÍC
 


Přihlásit 
Registrovat 
 |  15/09/2017 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 6089 x, Vytisknout tento článek363 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: HOUBY
NADPIS: ZAPÉKANÉ HOUBY PO FRANCOUZSKU || ==>
DESCRIPTION:
KEYWORDS: Očištěné houby omyjeme, osušíme a pokrájíme na tenké plátky
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  15/10/2016 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 7617 x, Vytisknout tento článek404 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: HOUBY
NADPIS: HOUBY NA PAPRICE || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 200g hub, 20 0m1 smetany, 2 lžíce míchané mouky, 1 cibule, 1-2 lžičky mleté sladké papriky, sůl, 1lžíce oleje, mléko nebo voda podle potř
KEYWORDS: HOUBY,NA,PAPRICE
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  15/10/2016 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 7101 x, Vytisknout tento článek368 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: HOUBY
NADPIS: HOUBOVÉ ŘÍZKY || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: Klobouky hub, mléko, mouka, vejce, strouhanka, sůl, olej. POSTUP PŘÍPRAVY: Klobouky hub namočíme do mléka, obalíme moukou, rozšlehaným
KEYWORDS: HOUBOVÉ,ŘÍZKY
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  15/10/2016 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 7109 x, Vytisknout tento článek365 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: HOUBY
NADPIS: BRAMBOROVÉ PLACKY S HOUBAMI || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 600g brambor, 300g hub, 2 vejce, 4 lžíce polh. Mouky, olej, 3 stroužky česneku, majoránka, kmín, sůl. POSTUP PŘÍPRAVY: Nakrájené houby u
KEYWORDS: BRAMBOROVÉ,PLACKY,S,HOUBAMI
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  16/09/2016 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 1040 x, Vytisknout tento článek52 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: HOUBY
NADPIS: KVĚTÁKOVÉ KARBANÁTKY S HOUBAMI || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 500g květáku, 200g brambor, 150g hub, 3 vejce, 2 housky, 2 dl mléka, hl. mouka, strouhanka, olej, mletý pepř sůl. POSTUP PŘÍPRAVY: Uvaře
KEYWORDS: KVĚTÁKOVÉ,KARBANÁTKY,S,HOUBAMI
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  16/09/2016 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 1245 x, Vytisknout tento článek35 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: HOUBY
NADPIS: HOUBOVÁ PIZZA || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 500g listového těsta, 350g žapiónů nebo jiných jemných hub, 200g tvrdého sýra, 3 vejce, 1 1 dl smetany, mletý pepř, mletá paprika, mletý
KEYWORDS: HOUBOVÁ,PIZZA
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  16/09/2016 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 7394 x, Vytisknout tento článek374 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: HOUBY
NADPIS: POLÉVKA Z PESTŘECŮ || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE.: 300g pestřců, 1 velká cibule, 1 lžíce másla nebo tuku, 3/4 l vývaru, 2 lžíce zeleninové směsi, sůl, pepř, lžička houbového koření, lžíce
KEYWORDS: POLÉVKA,Z,PESTŘECŮ
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  16/09/2016 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 883 x, Vytisknout tento článek56 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: HOUBY
NADPIS: ČESKÝ HOUBOVÝ KUBA || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1000g vařených krup, 200g škvarkového sádla, 150g cibule, 100g sušených hub, 30g česneku, 20g soli, pepř, trochu hovězí polévky, 30g stro
KEYWORDS: ČESKÝ,HOUBOVÝ,KUBA
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  16/09/2016 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 1723 x, Vytisknout tento článek137 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: HOUBY
NADPIS: SMAŽENKY Z HLÍVY ÚSTŘIČNÉ || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 500g čerstvých hlív, 1/2 l vývaru ze zeleniny nebo vývaru připraveného z kostky masoxu, 2 žemle, 1/4 l mléka, 20g másla, 30g cibule, 1
KEYWORDS: SMAŽENKY,Z,HLÍVY,ÚSTŘIČNÉ
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  16/09/2016 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 7583 x, Vytisknout tento článek378 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: HOUBY
NADPIS: HOUBOVÉ KARBANÁTKY || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 500g čerstvých hub (pečárky, hřiby pravé, májovky. holubinky, hřiby hnědé, křemenáče, klouzky, čirůvky zelánky), 40g másla, 30g cibule, p
KEYWORDS: HOUBOVÉ,KARBANÁTKY
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  16/09/2016 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 973 x, Vytisknout tento článek71 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: HOUBY
NADPIS: HOUBY PEČENÉ NA PLOTNĚ NEBO V PŘÍRODĚ || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: Ryzce, syrovinky, ryzce pravé a ryzce peprné sůl a kmín. POSTUP PŘÍRAVY: Očištěné klobouky hub osolíme, posypeme čerstvé umletým kmínem
KEYWORDS: HOUBY,PEČENÉ,NA,PLOTNĚ,NEBO,V,PŘÍRODĚ
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  16/09/2016 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 1658 x, Vytisknout tento článek85 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: HOUBY
NADPIS: HOUBY PEČENÉ NA ČESNEKU || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 300g čerstvých hub (hřiby pravé, žampióny, ryzce, syrovinky, muchomůrky růžovky), 50g sádla nebo oleje, 4 stroužky česneku a sůl. POSTUP
KEYWORDS: HOUBY,PEČENÉ,NA,ČESNEKU
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  30/08/2016 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 6199 x, Vytisknout tento článek257 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: HOUBY
NADPIS: HOUBY NAKYSELO || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 500g čerstvých hub, 1 cibule, 1 bobkový list, 5 ks. nového koření, 3 ks. pepře, špetka soli, 2 lžíce hl. mouky, 1 lžíce octa, 1 lžíce ros
KEYWORDS: HOUBY,NAKYSELO
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  30/08/2016 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 5591 x, Vytisknout tento článek272 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: HOUBY
NADPIS: MÍCHANÁ VEJCE S HOUBAMI || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 80 g slaniny, 1 cibule,300g čerstvých hub, petrželová nať, sůl, mletá sladká paprika, 8 vajec, opečené plátky bílé veky. POSTUP PŘÍPRAVY
KEYWORDS: MÍCHANÁ,VEJCE,S,HOUBAMI
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  30/08/2016 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 5098 x, Vytisknout tento článek260 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: HOUBY
NADPIS: HOUBOVÉ PALAČINKY PO SLOVENSKU || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE. 1/2 l mléka, 4 vejce, 250g mouky, 250g hub, zelená petrželka, 50g strouhanky, pepř, sůl, olej. POSTUP PŘÍPRAVY: Ze 3 vajec a 150g mouky,
KEYWORDS: HOUBOVÉ,PALAČINKY,PO,SLOVENSKU
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

.. další članky