PŘIHLÁSIT | REGISTRACE | Návod a novinky aplikace demo popis
Vyhledej.....
... rozšířené
ZPĚT

RECEPTY
|-BRAMBORY
|-DOBRÁ RADA
  |-DOBRÁ RADA KUCHYNĚ
  |-DOBRÁ RADA KUTILOVÉ
  |-DOBRÁ RADA ZAHRÁDKA
  |-DOBRÁ RADA ZDRAVÍ
|-DRŮBEŽ
  |-DRŮBEŽ DROBY
  |-DRŮBEŽ HUSA
  |-DRŮBEŽ KACHNA
  |-DRŮBEŽ KROCAN KRŮTA
  |-DRŮBEŽ KUŘE
  |-DRŮBEŽ SLEPICE
|-GULÁŠ
  |-GULÁŠ HOVĚZÍ
  |-GULÁŠ RŮZNÝ
  |-GULÁŠ SKOPOVÝ
  |-GULÁŠ VEPŘOVÝ
  |-GULÁŠ ZVĚŘINOVÝ
|-HOUBY
|-KNEDLÍKY
  |-KNEDLÍKY BRAMBOROVÉ
  |-KNEDLÍKY HOUSKOVÉ
  |-KNEDLÍKY KYNUTÉ
  |-KNEDLÍKY OVOCNÉ
  |-KNEDLÍKY RŮZNÉ
|-KOŘENÍ
|-KRÁLÍK
|-LÉČIVÉ ROSTLINY
|-LUŠTĚNINY
|-MASO HOVĚZÍ
  |-HOVĚZÍ PŘEDNÍ ZADNÍ
  |-HOVĚZÍ ROŠTĚNKY
  |-HOVĚZÍ RŮZNÉ
  |-HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ
  |-HOVĚZÍ VNITŘNOSTI
|-MASO SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-VNITŘNOSTI
|-MASO TELECÍ
|-MASO UZENÉ
|-MASO VEPŘOVÉ
  |-VEPŘOVÉ BŮČEK
  |-VEPŘOVÉ KOTLETA
  |-VEPŘOVÉ KRKOVICE
  |-VEPŘOVÉ KÝTA
  |-VEPŘOVÉ PLECKO
  |-VEPŘOVÉ RŮZNÉ
  |-VEPŘOVÉ SVÍČKOVÁ
  |-VEPŘOVÉ VNITŘNOSTI
  |-VEPŘOVÉ ŽEBRO
|-MOUČNÍKY
  |-MOUČNÍKY DORTY
  |-MOUČNÍKY KYNUTÉ
  |-MOUČNÍKY SLANÉ
  |-MOUČNÍKY TŘENÉ
  |-MOUČNÍKY VÁNOČNÍ CUKROVÍ
|-NÁPOJE
  |-NÁPOJE KOKTEJLY
  |-NÁPOJE LIKÉRY
  |-NÁPOJE POHÁRY
  |-NÁPOJE ŠŤÁVY
|-OD BABIČKY
|-OMÁČKY
|-OVOCE
|-POLÉVKY
  |-POLÉVKA DRŮBEŽÍ
  |-POLÉVKA HOUBOVÁ
  |-POLÉVKA HOVĚZÍ
  |-POLÉVKA RŮZNÁ
  |-POLÉVKA Z VNITŘNOSTÍ
  |-POLÉVKA ZELENINOVÁ
|-POMAZÁNKY
|-PŘEDKRMY
|-PŘÍLOHY
|-RYBY
  |-RYBY CANDÁT
  |-RYBY FILÉ
  |-RYBY KAPR
  |-RYBY LOSOS EXOTICKÉ
  |-RYBY MAKRELA
  |-RYBY PSTRUH
  |-RYBY RŮZNÉ
  |-RYBY ŠTIKÁ
  |-RYBY TRESKA
  |-RYBY ÚHOŘ
|-RÝŽE
|-SALÁTY
|-SEKANÁ
|-SÓJA
|-SPECIALITY
  |-SPECIALITY DRŮBEŽ
  |-SPECIALITY HOVĚZÍ TELECÍ
  |-SPECIALITY RŮZNÉ
  |-SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-SPECIALITY VEPŘOVÉ
  |-SPECIALITY VNITŘNOSTI
  |-SPECIALITY ZELENINA
  |-SPECIALITY ZVĚŘINA
|-STARÉ RECEPY
|-SÝRY
|-TĚSTOVINY
|-VEJCE
|-ZABIJAČKA DOMÁCÍ
  |-JITRNICE JELITA A PREJT
  |-ZABIJAČKA ASPIKY A HUSPENINY
  |-ZABIJAČKA GULÁŠ
  |-ZABIJAČKA MASO
  |-ZABIJAČKA OMÁČKA
  |-ZABIJAČKA PAŠTIKY
  |-ZABIJAČKA POLÉVKA
  |-ZABIJAČKA PŘÍLOHY
  |-ZABIJAČKA SÁDLO A ŠKVARKY
  |-ZABIJAČKA TLAČENKY A GALATINY
  |-ZABIJAČKA UZENÉ
  |-ZABIJAČKA UZENINY A KLOBÁSY
  |-ZABIJAČKA VNITŘNOSTÍ
|-ZAVAŘOVÁNÍ OVOCE
  |-ZAVAŘOVANÍ POVIDLA DŽEM
  |-ZAVAŘOVANÍ ŠŤÁVY SIRUPY
|-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA HOUBY
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA NÁLEVY
|-ZELENINA
|-ZVĚŘINA
  |-ZVĚŘINA BAŽANT KOROPTEV
  |-ZVĚŘINA DANČÍ
  |-ZVĚŘINA DIVOČÁK
  |-ZVĚŘINA HOLUB
  |-ZVĚŘINA JELENÍ
  |-ZVĚŘINA KACHNA HUSA SLUKA
  |-ZVĚŘINA PAŠTIKY
  |-ZVĚŘINA SRNČÍ
  |-ZVĚŘINA ZAJÍC
 


Přihlásit 
Registrovat 
 |  02.11.2017 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 2143 x, Vytisknout tento článek147 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: VEJCE
NADPIS: VEJCE VE STUTDENÉ OMÁČCE || ==>
DESCRIPTION:
KEYWORDS: Nejdříve si připravíme omáčku: nakrájíme nadrobno 1 cibuli, na ni navršíme 1 lžíci hořčice,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  06.08.2016 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 2983 x, Vytisknout tento článek145 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: VEJCE
NADPIS: FLORENTSKÁ VAJÍČKA || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 4 vejce, 250 g špenátu, 15g tuku, slaná voda. Omáčka: 30g ruku, 30g mouky, 3/8 l mléka, sůl, 50g strouhaného parmazánu, 40g másla. POSTU
KEYWORDS: FLORENTSKÁ,VAJÍČKA
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  22.06.2015 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 2544 x, Vytisknout tento článek134 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: VEJCE
NADPIS: MÍCHANÁ VEJCE PO ITALSKU (Pro 5 osob) || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 15 vajec, 75 g tuku, 100 g cibule, 100 g kečupu, sůl, zelená petrželová nať. Drobně krájenou cibulku do růžova osmažíme na celé dávce tuk
KEYWORDS: MÍCHANÁ,VEJCE,PO,ITALSKU,(Pro,5,osob)
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  08.01.2015 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 992 x, Vytisknout tento článek34 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: VEJCE
NADPIS: ZIMNÍ OMELETA S CIBULÍ A SLANINOU || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: Omeleta: 4 vejce, 20 g másla sůl, čerstvě mletý pepř. Náplň: 4 plátky slaniny, 1 středně velká cibule, sůl, čerstvě mletý pepř, 15g másla
KEYWORDS: ZIMNÍ,OMELETA,S,CIBULÍ,A,SLANINOU
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  23.10.2014 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 5494 x, Vytisknout tento článek251 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: VEJCE
NADPIS: MÍCHANÁ VEJCE SE SUŠENÝMI HŘÍBKY (pro 5 osob) || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 10 vajec, 50 g sušených hříbků, 75 g tuku 50 g cibule, sůl, zelená petrželová nať, 1/4 1 mléka. POSTUP PŘÍPRAVY: Sušené hříbky vypereme
KEYWORDS: MÍCHANÁ,VEJCE,SE,SUŠENÝMI,HŘÍBKY,(pro,5,osob)
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  02.06.2014 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 4205 x, Vytisknout tento článek240 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: VEJCE
NADPIS: MÍCHANÁ VEJCE PO ITALSKU (Pro 5 osob) || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 15 vajec, 75 g tuku, 100 g cibule, 100 g kečupu, sůl, zelená petrželová nať. Drobně krájenou cibulku do růžova osmažíme na celé dávce tu
KEYWORDS: MÍCHANÁ,VEJCE,PO,ITALSKU,(Pro,5,osob)
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  24.10.2013 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 6235 x, Vytisknout tento článek298 x, Odeslat tento článek jinému uživateli9 x  |  KATEGORIE: VEJCE
NADPIS: ČÍNSKÁ NAKLÁDANÁ VEJCE || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 8 vajec, velmi silný vývar tmavého čaje. Na oblohu: sladkokyselé (i čerstvé) okurky, rajčata, papriky, hlávkový salát, hořčice, tatarka,
KEYWORDS: ČÍNSKÁ,NAKLÁDANÁ,VEJCE
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  28.04.2013 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 1229 x, Vytisknout tento článek98 x, Odeslat tento článek jinému uživateli85 x  |  KATEGORIE: VEJCE
NADPIS: OMELETA S MLADÝMI VÝHONKY || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 50g cibule, 250g mladých výhonků, 200g šunky nebo 200g vařeného uzeného masa, hrst pažitky nebo petrželky, 2 lžíce oleje, sůl, špetka cuk
KEYWORDS: OMELETA,S,MLADÝMI,VÝHONKY
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  04.09.2011 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 5215 x, Vytisknout tento článek287 x, Odeslat tento článek jinému uživateli95 x  |  KATEGORIE: VEJCE
NADPIS: SELSKÁ MÍCHANÁ VEJCE (pro 5 osob) || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 625 g vařených oloupaných brambor, 100 g cibule, 50 g ementálského sýra, zelená petrželová nať, sůl, 75 g tuku, 10 čerstvých vajec. Na c
KEYWORDS: SELSKÁ,MÍCHANÁ,VEJCE,(pro,5,osob)
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  30.04.2009 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 5033 x, Vytisknout tento článek402 x, Odeslat tento článek jinému uživateli254 x  |  KATEGORIE: VEJCE
NADPIS: SÝROVÁ VEJCE (1 porce)
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 2 rajčata, sůl, 2 vejce, 40 g tvrdého sýra, 20 g másla, pažitka.
KEYWORDS: SÝROVÁ,VEJCE,(1,porce)
TITULEK: Rychlovka

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  30.01.2009 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 1302 x, Vytisknout tento článek244 x, Odeslat tento článek jinému uživateli225 x  |  KATEGORIE: VEJCE
NADPIS: ANDALUSKÁ TORTILLA
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 10 vajec, rajčatový protlak, 2 papriky, citrón, olej, sůl a pepř.
KEYWORDS: ANDALUSKÁ,TORTILLA
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  28.08.2008 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 5064 x, Vytisknout tento článek447 x, Odeslat tento článek jinému uživateli282 x  |  KATEGORIE: VEJCE
NADPIS: VEJCE V RAJSKÉ OMÁČCE
DESCRIPTION: INGREDEINC: 8 vajec, 1 plechovka (850 ml) loupaných rajčat, sůl, pepř, chilli, špetku cukru, 500g rostlinn
KEYWORDS: VEJCE,V,RAJSKÉ,OMÁČCE
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  23.06.2008 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 5621 x, Vytisknout tento článek646 x, Odeslat tento článek jinému uživateli526 x  |  KATEGORIE: VEJCE
NADPIS: OMELETA S HRÁŠKEM
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 500 g zmrazeného nebo sterilovaného hrášku, 2 lžíce másla, 1/2 lžičky cukru, 1/2 lžičky soli,
KEYWORDS: OMELETA,S,HRÁŠKEM
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  25.04.2008 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 5673 x, Vytisknout tento článek532 x, Odeslat tento článek jinému uživateli490 x  |  KATEGORIE: VEJCE
NADPIS: VAJEČNÁ TLAČENKA
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 7 vajec, 200g majonézy, 200g kořenové zeleniny (větší mrkev a čtvrt celeru), 120g sterilované
KEYWORDS: VAJEČNÁ,TLAČENKA
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  27.01.2008 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 4551 x, Vytisknout tento článek605 x, Odeslat tento článek jinému uživateli483 x  |  KATEGORIE: VEJCE
NADPIS: VEJCE S KAPUSTOU A S UZENÝM MASEM
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 2 lžíce oleje, 100 g cibule, 500 g kapusty, 100 g uzeného masa, 2 vejce.
KEYWORDS: VEJCE,S,KAPUSTOU,A,S,UZENÝM,MASEM
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

.. další članky