PŘIHLÁSIT | REGISTRACE | Návod a novinky aplikace demo popis
Vyhledej.....
... rozšířené
ZPĚT

RECEPTY
|-BRAMBORY
|-DOBRÁ RADA
  |-DOBRÁ RADA KUCHYNĚ
  |-DOBRÁ RADA KUTILOVÉ
  |-DOBRÁ RADA ZAHRÁDKA
  |-DOBRÁ RADA ZDRAVÍ
|-DRŮBEŽ
  |-DRŮBEŽ DROBY
  |-DRŮBEŽ HUSA
  |-DRŮBEŽ KACHNA
  |-DRŮBEŽ KROCAN KRŮTA
  |-DRŮBEŽ KUŘE
  |-DRŮBEŽ SLEPICE
|-GULÁŠ
  |-GULÁŠ HOVĚZÍ
  |-GULÁŠ RŮZNÝ
  |-GULÁŠ SKOPOVÝ
  |-GULÁŠ VEPŘOVÝ
  |-GULÁŠ ZVĚŘINOVÝ
|-HOUBY
|-KNEDLÍKY
  |-KNEDLÍKY BRAMBOROVÉ
  |-KNEDLÍKY HOUSKOVÉ
  |-KNEDLÍKY KYNUTÉ
  |-KNEDLÍKY OVOCNÉ
  |-KNEDLÍKY RŮZNÉ
|-KOŘENÍ
|-KRÁLÍK
|-LÉČIVÉ ROSTLINY
|-LUŠTĚNINY
|-MASO HOVĚZÍ
  |-HOVĚZÍ PŘEDNÍ ZADNÍ
  |-HOVĚZÍ ROŠTĚNKY
  |-HOVĚZÍ RŮZNÉ
  |-HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ
  |-HOVĚZÍ VNITŘNOSTI
|-MASO SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-VNITŘNOSTI
|-MASO TELECÍ
|-MASO UZENÉ
|-MASO VEPŘOVÉ
  |-VEPŘOVÉ BŮČEK
  |-VEPŘOVÉ KOTLETA
  |-VEPŘOVÉ KRKOVICE
  |-VEPŘOVÉ KÝTA
  |-VEPŘOVÉ PLECKO
  |-VEPŘOVÉ RŮZNÉ
  |-VEPŘOVÉ SVÍČKOVÁ
  |-VEPŘOVÉ VNITŘNOSTI
  |-VEPŘOVÉ ŽEBRO
|-MOUČNÍKY
  |-MOUČNÍKY DORTY
  |-MOUČNÍKY KYNUTÉ
  |-MOUČNÍKY SLANÉ
  |-MOUČNÍKY TŘENÉ
  |-MOUČNÍKY VÁNOČNÍ CUKROVÍ
|-NÁPOJE
  |-NÁPOJE KOKTEJLY
  |-NÁPOJE LIKÉRY
  |-NÁPOJE POHÁRY
  |-NÁPOJE ŠŤÁVY
|-OD BABIČKY
|-OMÁČKY
|-OVOCE
|-POLÉVKY
  |-POLÉVKA DRŮBEŽÍ
  |-POLÉVKA HOUBOVÁ
  |-POLÉVKA HOVĚZÍ
  |-POLÉVKA RŮZNÁ
  |-POLÉVKA Z VNITŘNOSTÍ
  |-POLÉVKA ZELENINOVÁ
|-POMAZÁNKY
|-PŘEDKRMY
|-PŘÍLOHY
|-RYBY
  |-RYBY CANDÁT
  |-RYBY FILÉ
  |-RYBY KAPR
  |-RYBY LOSOS EXOTICKÉ
  |-RYBY MAKRELA
  |-RYBY PSTRUH
  |-RYBY RŮZNÉ
  |-RYBY ŠTIKÁ
  |-RYBY TRESKA
  |-RYBY ÚHOŘ
|-RÝŽE
|-SALÁTY
|-SEKANÁ
|-SÓJA
|-SPECIALITY
  |-SPECIALITY DRŮBEŽ
  |-SPECIALITY HOVĚZÍ TELECÍ
  |-SPECIALITY RŮZNÉ
  |-SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-SPECIALITY VEPŘOVÉ
  |-SPECIALITY VNITŘNOSTI
  |-SPECIALITY ZELENINA
  |-SPECIALITY ZVĚŘINA
|-STARÉ RECEPY
|-SÝRY
|-TĚSTOVINY
|-VEJCE
|-ZABIJAČKA DOMÁCÍ
  |-JITRNICE JELITA A PREJT
  |-ZABIJAČKA ASPIKY A HUSPENINY
  |-ZABIJAČKA GULÁŠ
  |-ZABIJAČKA MASO
  |-ZABIJAČKA OMÁČKA
  |-ZABIJAČKA PAŠTIKY
  |-ZABIJAČKA POLÉVKA
  |-ZABIJAČKA PŘÍLOHY
  |-ZABIJAČKA SÁDLO A ŠKVARKY
  |-ZABIJAČKA TLAČENKY A GALATINY
  |-ZABIJAČKA UZENÉ
  |-ZABIJAČKA UZENINY A KLOBÁSY
  |-ZABIJAČKA VNITŘNOSTÍ
|-ZAVAŘOVÁNÍ OVOCE
  |-ZAVAŘOVANÍ POVIDLA DŽEM
  |-ZAVAŘOVANÍ ŠŤÁVY SIRUPY
|-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA HOUBY
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA NÁLEVY
|-ZELENINA
|-ZVĚŘINA
  |-ZVĚŘINA BAŽANT KOROPTEV
  |-ZVĚŘINA DANČÍ
  |-ZVĚŘINA DIVOČÁK
  |-ZVĚŘINA HOLUB
  |-ZVĚŘINA JELENÍ
  |-ZVĚŘINA KACHNA HUSA SLUKA
  |-ZVĚŘINA PAŠTIKY
  |-ZVĚŘINA SRNČÍ
  |-ZVĚŘINA ZAJÍC
 


Přihlásit 
Registrovat 
 |  21.05.2018 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 2110 x, Vytisknout tento článek123 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: ZELENINA
NADPIS: KVĚTÁK ZAPEČENÝ SE SALÁMEM || ==>
DESCRIPTION:
KEYWORDS: 2 květáky, 250 g salámu, 4 vejce, 100 g másla nebo rostlinného tuku, sůl, petrželka.
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  04.10.2017 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 2270 x, Vytisknout tento článek158 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: ZELENINA
NADPIS: KAPUSTA DUŠENÁ S HOUBAMI A VEJCI || ==>
DESCRIPTION:
KEYWORDS: 500 g kapusty, sůl, voda, 60 g másla, 50 g cibule, 150 g očištěných čerstvých hub (klouzky, křemenáče, kozáky, holubinky opěnky, čirůvky zelánky nebo houby ve směsi), mletý pepř a 4 vejce.
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  04.09.2017 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 2548 x, Vytisknout tento článek152 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: ZELENINA
NADPIS: SRBSKÉ ZELÍ || ==>
DESCRIPTION:
KEYWORDS: 500 g hlávkového zelí, 300 g vepřové krkovičky, 2 rajčata, 2 lžíce sterilované kapie, lžička směsi sušené petrželky a sušené celerové natě, sůl jíšku: l lžíce sádla, l lžíce mouky, špetka sladké papriky.
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  02.04.2017 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 3908 x, Vytisknout tento článek164 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: ZELENINA
NADPIS: RYCHLÉ PATIZONOVÉ PYRÉ || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 3/4 kg patizonu, 20 g cukru, 1/2 lžičky soli, l lžíce octa, stává z l citrónu, špetka tlučeného kmínu, 20 g másla. POSTUP PŘÍPRAVY: Pati
KEYWORDS: RYCHLÉ,PATIZONOVÉ,PYRÉ
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  10.11.2016 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 3643 x, Vytisknout tento článek180 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: ZELENINA
NADPIS: KAPUSTA ZAPEČENÁ S MASEM A TĚSTOVINAMI || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 500 g kapusty, 250 g uvařených těstovin, 200 g drůbežího salámu, 3 vejce, 80 g másla, 70 g strouhaného sýra, špetka strouhaného muškátové
KEYWORDS: KAPUSTA,ZAPEČENÁ,S,MASEM,A,TĚSTOVINAMI
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  15.10.2016 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 3703 x, Vytisknout tento článek182 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: ZELENINA
NADPIS: PLNĚNÉ CUKETY || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 4 středně velké cukety, 250 g mletého vepřového masa z plece nebo 100 g namočeného sójového má-150 g tvrdého sýra, l vejce, sůl, kmín, pe
KEYWORDS: PLNĚNÉ,CUKETY
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  01.10.2016 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 4042 x, Vytisknout tento článek187 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: ZELENINA
NADPIS: KVĚTÁKOVÝ NÁKYP S MASEM A RAJČATY || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: l kg květáku, 500 g rajčat, 1/2 housky, l cibule, olej, 500 g mletého masa různého druhu, pepř, sůl, 1 lžička sladké papriky, l vejce, 5
KEYWORDS: KVĚTÁKOVÝ,NÁKYP,S,MASEM,A,RAJČATY
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  30.08.2016 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 1476 x, Vytisknout tento článek87 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: ZELENINA
NADPIS: PAPRIKY PLNĚNÉ MASEM || ==>
DESCRIPTION: POSTUP PŘÍPRAVY: Nejdříve si připravíme náplň: na tuku zpěníme drobně krájenou cibulku, přidáme umleté maso, lehce je osmažíme a dáme k němu hrst dobř
KEYWORDS: PAPRIKY,PLNĚNÉ,MASEM
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  22.07.2016 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 3728 x, Vytisknout tento článek183 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: ZELENINA
NADPIS: NÁKYP Z BAKLAŽÁNU A CUKETY || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 250 g baklažánu, 250 g cukety, 3 lžíce olivového oleje, l cibule, 2 stroužky česneku, sůl, mletý pepř, 50 g strouhanky, l svazek petrželk
KEYWORDS: NÁKYP,Z,BAKLAŽÁNU,A,CUKETY
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  13.07.2016 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 3726 x, Vytisknout tento článek186 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: ZELENINA
NADPIS: KVĚTÁKOVÝ NÁKYP S VEPŘOVÝM MASEM || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: l květák, 400 g vepřového masa, l cibule, 2 lžíce másla, 5 vajec, sůl, pepř, tuk na vymaštění formy. POSTUP PŘÍPRAVY: Květák očistíme,
KEYWORDS: KVĚTÁKOVÝ,NÁKYP,S,VEPŘOVÝM,MASEM
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  01.07.2016 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 3539 x, Vytisknout tento článek181 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: ZELENINA
NADPIS: ZAPEČENÁ BROKOLICE || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 500 g brokolice, 300 ml bílého jogurtu, 5 vajec, 200 g tvrdého sýra, bílý pepř, muškátový oříšek, 2-3 lžíce másla, 2 lžíce sezamového sem
KEYWORDS: ZAPEČENÁ,BROKOLICE
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  30.06.2016 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 3527 x, Vytisknout tento článek155 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: ZELENINA
NADPIS: PAPRIKOVÁ SMĚS || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: l velká cibule, 2 lžíce oleje, 400 g červených, zelených a žlutých paprikových lusků, l lžička sladké papriky, 2 lžíce rajského protlak
KEYWORDS: PAPRIKOVÁ,SMĚS
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  14.05.2016 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 3440 x, Vytisknout tento článek153 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: ZELENINA
NADPIS: PAPRIKY PLNĚNÉ KYSELÝM ZELÍM || ==>
DESCRIPTION: POSTUP PŘÍPRAVY: Oloupeme a na kostičky nakrájíme 1 cibuli. Zpěníme ji na 2 lžících másla. Přimícháme 500g kysaného zelí a 2 lžíce rajčatového protlak
KEYWORDS: PAPRIKY,PLNĚNÉ,KYSELÝM,ZELÍM
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  14.05.2016 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 1045 x, Vytisknout tento článek84 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: ZELENINA
NADPIS: LEČO S VEJCI, NIVOU A ČESNEKEM || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE. 4 lžíce oleje, 2 středně velké cibule 4-6 paprikových lusků, 4-6 rajčat, 3-4 stroužky česneku (nebo necelá lžička česnekové pasty), sůl,
KEYWORDS: LEČO,S,VEJCI,NIVOU,A,ČESNEKEM
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  09.04.2016 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 6414 x, Vytisknout tento článek261 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: ZELENINA
NADPIS: GRATINOVANÁ RŮŽIČKOVÁ KAPUSTA || ==>
DESCRIPTION:
KEYWORDS: 700 g růžičkové kapusty, 6 lžic vody, l cibule, 150 g prorostlé slaniny, 250 g rajčat, sůl, pepř, 100 g tvrdého sýra.
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

.. další članky