PŘIHLÁSIT | REGISTRACE | Návod a novinky aplikace demo popis
Vyhledej.....
... rozšířené
ZPĚT

RECEPTY
|-BRAMBORY
|-DOBRÁ RADA
  |-DOBRÁ RADA KUCHYNĚ
  |-DOBRÁ RADA KUTILOVÉ
  |-DOBRÁ RADA ZAHRÁDKA
  |-DOBRÁ RADA ZDRAVÍ
|-DRŮBEŽ
  |-DRŮBEŽ DROBY
  |-DRŮBEŽ HUSA
  |-DRŮBEŽ KACHNA
  |-DRŮBEŽ KROCAN KRŮTA
  |-DRŮBEŽ KUŘE
  |-DRŮBEŽ SLEPICE
|-GULÁŠ
  |-GULÁŠ HOVĚZÍ
  |-GULÁŠ RŮZNÝ
  |-GULÁŠ SKOPOVÝ
  |-GULÁŠ VEPŘOVÝ
  |-GULÁŠ ZVĚŘINOVÝ
|-HOUBY
|-KNEDLÍKY
  |-KNEDLÍKY BRAMBOROVÉ
  |-KNEDLÍKY HOUSKOVÉ
  |-KNEDLÍKY KYNUTÉ
  |-KNEDLÍKY OVOCNÉ
  |-KNEDLÍKY RŮZNÉ
|-KOŘENÍ
|-KRÁLÍK
|-LÉČIVÉ ROSTLINY
|-LUŠTĚNINY
|-MASO HOVĚZÍ
  |-HOVĚZÍ PŘEDNÍ ZADNÍ
  |-HOVĚZÍ ROŠTĚNKY
  |-HOVĚZÍ RŮZNÉ
  |-HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ
  |-HOVĚZÍ VNITŘNOSTI
|-MASO SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-VNITŘNOSTI
|-MASO TELECÍ
|-MASO UZENÉ
|-MASO VEPŘOVÉ
  |-VEPŘOVÉ BŮČEK
  |-VEPŘOVÉ KOTLETA
  |-VEPŘOVÉ KRKOVICE
  |-VEPŘOVÉ KÝTA
  |-VEPŘOVÉ PLECKO
  |-VEPŘOVÉ RŮZNÉ
  |-VEPŘOVÉ SVÍČKOVÁ
  |-VEPŘOVÉ VNITŘNOSTI
  |-VEPŘOVÉ ŽEBRO
|-MOUČNÍKY
  |-MOUČNÍKY DORTY
  |-MOUČNÍKY KYNUTÉ
  |-MOUČNÍKY SLANÉ
  |-MOUČNÍKY TŘENÉ
  |-MOUČNÍKY VÁNOČNÍ CUKROVÍ
|-NÁPOJE
  |-NÁPOJE KOKTEJLY
  |-NÁPOJE LIKÉRY
  |-NÁPOJE POHÁRY
  |-NÁPOJE ŠŤÁVY
|-OD BABIČKY
|-OMÁČKY
|-OVOCE
|-POLÉVKY
  |-POLÉVKA DRŮBEŽÍ
  |-POLÉVKA HOUBOVÁ
  |-POLÉVKA HOVĚZÍ
  |-POLÉVKA RŮZNÁ
  |-POLÉVKA Z VNITŘNOSTÍ
  |-POLÉVKA ZELENINOVÁ
|-POMAZÁNKY
|-PŘEDKRMY
|-PŘÍLOHY
|-RYBY
  |-RYBY CANDÁT
  |-RYBY FILÉ
  |-RYBY KAPR
  |-RYBY LOSOS EXOTICKÉ
  |-RYBY MAKRELA
  |-RYBY PSTRUH
  |-RYBY RŮZNÉ
  |-RYBY ŠTIKÁ
  |-RYBY TRESKA
  |-RYBY ÚHOŘ
|-RÝŽE
|-SALÁTY
|-SEKANÁ
|-SÓJA
|-SPECIALITY
  |-SPECIALITY DRŮBEŽ
  |-SPECIALITY HOVĚZÍ TELECÍ
  |-SPECIALITY RŮZNÉ
  |-SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-SPECIALITY VEPŘOVÉ
  |-SPECIALITY VNITŘNOSTI
  |-SPECIALITY ZELENINA
  |-SPECIALITY ZVĚŘINA
|-STARÉ RECEPY
|-SÝRY
|-TĚSTOVINY
|-VEJCE
|-ZABIJAČKA DOMÁCÍ
  |-JITRNICE JELITA A PREJT
  |-ZABIJAČKA ASPIKY A HUSPENINY
  |-ZABIJAČKA GULÁŠ
  |-ZABIJAČKA MASO
  |-ZABIJAČKA OMÁČKA
  |-ZABIJAČKA PAŠTIKY
  |-ZABIJAČKA POLÉVKA
  |-ZABIJAČKA PŘÍLOHY
  |-ZABIJAČKA SÁDLO A ŠKVARKY
  |-ZABIJAČKA TLAČENKY A GALATINY
  |-ZABIJAČKA UZENÉ
  |-ZABIJAČKA UZENINY A KLOBÁSY
  |-ZABIJAČKA VNITŘNOSTÍ
|-ZAVAŘOVÁNÍ OVOCE
  |-ZAVAŘOVANÍ POVIDLA DŽEM
  |-ZAVAŘOVANÍ ŠŤÁVY SIRUPY
|-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA HOUBY
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA NÁLEVY
|-ZELENINA
|-ZVĚŘINA
  |-ZVĚŘINA BAŽANT KOROPTEV
  |-ZVĚŘINA DANČÍ
  |-ZVĚŘINA DIVOČÁK
  |-ZVĚŘINA HOLUB
  |-ZVĚŘINA JELENÍ
  |-ZVĚŘINA KACHNA HUSA SLUKA
  |-ZVĚŘINA PAŠTIKY
  |-ZVĚŘINA SRNČÍ
  |-ZVĚŘINA ZAJÍC
 


Přihlásit 
Registrovat 
 |  20.04.2015 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 4293 x, Vytisknout tento článek230 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: LUŠTĚNINY
NADPIS: ŠÍPKOVÁ OMÁČKA 1 || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 30g másla, 30g mouky, 50g šípkové zavařeniny, 1 lžíce citrónové šťávy, trochu citrónové kůry, 2 lžíce bílého vína, sůl. POSTUP PŘÍPRAVY:
KEYWORDS: ŠÍPKOVÁ,OMÁČKA,1
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  27.06.2014 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 4560 x, Vytisknout tento článek291 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: LUŠTĚNINY
NADPIS: ZAPEČENÝ PÓREK S FAZOLEMI || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 4 pórky, 3 stroužky česneku, 3 lžíce oleje, 500 g Mých fazoli, 150 ml smetany, 150 g nivy, l masox, petrželka, sůl, pepř, sladká paprik
KEYWORDS: ZAPEČENÝ,PÓREK,S,FAZOLEMI
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  24.01.2014 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 5562 x, Vytisknout tento článek315 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: LUŠTĚNINY
NADPIS: FAZOLE S BLOŇSKOU OMÁČKOU || ==>
DESCRIPTION: IGREDIENCE: 300g bílých fazolí, 1 bobkový list, 2 zrnka pepře, sůl, olej. Omáčka: 50g vepřového bůčku nebo tučného vepřového masa, 1 lžíce oleje, 2 c
KEYWORDS: FAZOLE,S,BLOŇSKOU,OMÁČKOU
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  29.10.2011 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 6578 x, Vytisknout tento článek458 x, Odeslat tento článek jinému uživateli132 x  |  KATEGORIE: LUŠTĚNINY
NADPIS: BÍLÉ FAZOLE S VEPŘOVÝM MASEM A KYSANÝM ZELÍM || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 200 g bílých fazolí, 400 g kysaného zelí, 400 g vepřového masa, 20 g hladké mouky, 40 g oleje nebo sádla, pepř, sůl, worcester. POSTUP P
KEYWORDS: BÍLÉ,FAZOLE,S,VEPŘOVÝM,MASEM,A,KYSANÝM,ZELÍM
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  10.07.2010 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 8185 x, Vytisknout tento článek597 x, Odeslat tento článek jinému uživateli304 x  |  KATEGORIE: LUŠTĚNINY
NADPIS: BÍLÉ FAZOLE S UZENÝM MASEM
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 300 g fazolí, 400 g uzeného masa, 40 g rostlinného tuku, 20 g hladké mouky, pepř, mletá papri
KEYWORDS: BÍLÉ,FAZOLE,S,UZENÝM,MASEM
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  20.05.2010 []  |  Viděno - 9825 x, Vytisknout tento článek458 x, Odeslat tento článek jinému uživateli195 x  |  KATEGORIE: LUŠTĚNINY
NADPIS: ZADĚLÁVANÁ ČOČKA (Recept z třicátých let minulého století)
DESCRIPTION: POSTUP PŘÍPRAVY: Asi 250 g čočky se uvaří v neslané vodě. Na větším kastrole se udělá jíška ze 40 g sádla pot
KEYWORDS: ZADĚLÁVANÁ,ČOČKA,(Recept,z,třicátých,let,minulého,století)
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  12.02.2010 []  |  Viděno - 8237 x, Vytisknout tento článek550 x, Odeslat tento článek jinému uživateli334 x  |  KATEGORIE: LUŠTĚNINY
NADPIS: ČOČKA (Recept z třicátých let minulého století)
DESCRIPTION: POSTUP PŘÍPRAVY: Přebraná a opraná čočka máčí se aspoň 2 hodiny, aby se stejnoměrněji vařila. Postaví se pak
KEYWORDS: ČOČKA,(Recept,z,třicátých,let,minulého,století)
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  24.11.2009 []  |  Viděno - 8612 x, Vytisknout tento článek546 x, Odeslat tento článek jinému uživateli300 x  |  KATEGORIE: LUŠTĚNINY
NADPIS: HRACHOVÁ KAŠE (Recept z třicátých let minulého století)
DESCRIPTION: POSTUP PŘÍPRAVY: V kastrole se rozpálí kus masa, přidá lžička mouky, zamíchá, zalije ne mnoho mlékem a polévk
KEYWORDS: HRACHOVÁ,KAŠE,(Recept,z,třicátých,let,minulého,století)
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  16.10.2009 []  |  Viděno - 6567 x, Vytisknout tento článek586 x, Odeslat tento článek jinému uživateli290 x  |  KATEGORIE: LUŠTĚNINY
NADPIS: HRACHOVEC (Recept z třicátých let minulého století)
DESCRIPTION: POSTUP PŘÍPRAVY: Uvaří se zvlášť hrách, raději loupaný, a zvlášť poloviční váha krup. Když je obojí měkké, um
KEYWORDS: HRACHOVEC,(Recept,z,třicátých,let,minulého,století),
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  23.08.2009 []  |  Viděno - 8454 x, Vytisknout tento článek667 x, Odeslat tento článek jinému uživateli411 x  |  KATEGORIE: LUŠTĚNINY
NADPIS: HRÁCH (Recept z třicátých let minulého století)
DESCRIPTION: POSTUP PŘÍPRAVY: Přebraný, opraný a v jiné čisté vodě aspoň 12 hodin máčený hrách se dá vařit ve vodě, v níž
KEYWORDS: HRÁCH,(Recept,z,třicátých,let,minulého,století)
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  24.01.2009 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 8374 x, Vytisknout tento článek554 x, Odeslat tento článek jinému uživateli419 x  |  KATEGORIE: LUŠTĚNINY
NADPIS: FAZOLE S KLOBÁSOU
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 300 g bílých fazolí, 2 bobkové listu, 200 g klobásy nebo uzeného bůčku, l velká cibule, 2 lží
KEYWORDS: FAZOLE,S,KLOBÁSOU
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  10.08.2008 []  |  Viděno - 8456 x, Vytisknout tento článek601 x, Odeslat tento článek jinému uživateli519 x  |  KATEGORIE: LUŠTĚNINY
NADPIS: KOVBOJSKÉ FAZOLE
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 250 g fazolí, 1 cibule, 200 g měkkého salám, olej, sůl, pepř, ocet, 2 lžíce hl. mouky.
KEYWORDS: KOVBOJSKÉ,FAZOLE
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

smazat   15141 L1 L2  |  02.05.2008 [Kimbo]  |  Viděno - 7319 x, Vytisknout tento článek638 x, Odeslat tento článek jinému uživateli588 x  |  KATEGORIE: LUŠTĚNINY
C 1 2 NADPIS: LUSKY NA SMETANĚ
DESCRIPTION: INGREDIENCE: Lusky (mražené v sáčku), cibule, sůl, masox, zakysaná smetana.
KEYWORDS: LUSKY,NA,SMETANĚ
TITULEK: Od Kimba
  2 Příspěvků   
SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  22.12.2007 []  |  Viděno - 7961 x, Vytisknout tento článek604 x, Odeslat tento článek jinému uživateli784 x  |  KATEGORIE: LUŠTĚNINY
NADPIS: VÁNOČNÍ KUBA II
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 250 g krup, asi 50 g sušených hub, 8 stroužků česneku, 1 cibule, 2 lžičky majoránky, 50 g más
KEYWORDS: VÁNOČNÍ,KUBA,II
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  05.08.2007 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 10815 x, Vytisknout tento článek595 x, Odeslat tento článek jinému uživateli624 x  |  KATEGORIE: LUŠTĚNINY
NADPIS: ŽLUTÉ FAZOLOVÉ LUSKY NAKYSELO
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 kg žlutých fazolových lusků (neočištěných) nebo 750 g fazolových lusků v konzervě, 100 g tu
KEYWORDS: ŽLUTÉ,FAZOLOVÉ,LUSKY,NAKYSELO
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

.. další članky