|
20/04/2015
[Vašek Hicke]
|
Viděno - 8015 x,
412 x,
0 x
|
KATEGORIE:
LUŠTĚNINY
NADPIS:
ŠÍPKOVÁ OMÁČKA 1
||
==>
DESCRIPTION:
INGREDIENCE: 30g másla, 30g mouky, 50g šípkové zavařeniny, 1 lžíce citrónové šťávy, trochu citrónové kůry, 2 lžíce bílého vína, sůl.
POSTUP PŘÍPRAVY:
KEYWORDS:
ŠÍPKOVÁ,OMÁČKA,1
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
27/06/2014
[Vašek Hicke]
|
Viděno - 8387 x,
489 x,
0 x
|
KATEGORIE:
LUŠTĚNINY
NADPIS:
ZAPEČENÝ PÓREK S FAZOLEMI
||
==>
DESCRIPTION:
INGREDIENCE: 4 pórky, 3 stroužky česneku, 3 lžíce oleje, 500 g Mých fazoli, 150 ml smetany,
150 g nivy, l masox, petrželka, sůl, pepř, sladká paprik
KEYWORDS:
ZAPEČENÝ,PÓREK,S,FAZOLEMI
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
24/01/2014
[Vašek Hicke]
|
Viděno - 9189 x,
502 x,
0 x
|
KATEGORIE:
LUŠTĚNINY
NADPIS:
FAZOLE S BLOŇSKOU OMÁČKOU
||
==>
DESCRIPTION:
IGREDIENCE: 300g bílých fazolí, 1 bobkový list, 2 zrnka pepře, sůl, olej.
Omáčka: 50g vepřového bůčku nebo tučného vepřového masa, 1 lžíce oleje, 2 c
KEYWORDS:
FAZOLE,S,BLOŇSKOU,OMÁČKOU
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
29/10/2011
[Vašek Hicke]
|
Viděno - 10194 x,
663 x,
132 x
|
KATEGORIE:
LUŠTĚNINY
NADPIS:
BÍLÉ FAZOLE S VEPŘOVÝM MASEM A KYSANÝM ZELÍM
||
==>
DESCRIPTION:
INGREDIENCE: 200 g bílých fazolí, 400 g kysaného zelí, 400 g vepřového masa, 20 g hladké mouky, 40 g oleje nebo sádla, pepř, sůl, worcester.
POSTUP P
KEYWORDS:
BÍLÉ,FAZOLE,S,VEPŘOVÝM,MASEM,A,KYSANÝM,ZELÍM
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
10/07/2010
[Vašek Hicke]
|
Viděno - 11605 x,
792 x,
304 x
|
KATEGORIE:
LUŠTĚNINY
NADPIS:
BÍLÉ FAZOLE S UZENÝM MASEM
DESCRIPTION:
INGREDIENCE: 300 g fazolí, 400 g uzeného masa, 40 g rostlinného tuku, 20 g hladké mouky, pepř, mletá papri
KEYWORDS:
BÍLÉ,FAZOLE,S,UZENÝM,MASEM
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
20/05/2010
[]
|
Viděno - 13358 x,
635 x,
195 x
|
KATEGORIE:
LUŠTĚNINY
NADPIS:
ZADĚLÁVANÁ ČOČKA (Recept z třicátých let minulého století)
DESCRIPTION:
POSTUP PŘÍPRAVY: Asi 250 g čočky se uvaří v neslané vodě. Na větším kastrole se udělá jíška ze 40 g sádla pot
KEYWORDS:
ZADĚLÁVANÁ,ČOČKA,(Recept,z,třicátých,let,minulého,století)
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
12/02/2010
[]
|
Viděno - 11623 x,
738 x,
334 x
|
KATEGORIE:
LUŠTĚNINY
NADPIS:
ČOČKA (Recept z třicátých let minulého století)
DESCRIPTION:
POSTUP PŘÍPRAVY: Přebraná a opraná čočka máčí se aspoň 2 hodiny, aby se stejnoměrněji vařila. Postaví se pak
KEYWORDS:
ČOČKA,(Recept,z,třicátých,let,minulého,století)
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
24/11/2009
[]
|
Viděno - 12146 x,
744 x,
300 x
|
KATEGORIE:
LUŠTĚNINY
NADPIS:
HRACHOVÁ KAŠE (Recept z třicátých let minulého století)
DESCRIPTION:
POSTUP PŘÍPRAVY: V kastrole se rozpálí kus masa, přidá lžička mouky, zamíchá, zalije ne mnoho mlékem a polévk
KEYWORDS:
HRACHOVÁ,KAŠE,(Recept,z,třicátých,let,minulého,století)
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
16/10/2009
[]
|
Viděno - 9883 x,
760 x,
290 x
|
KATEGORIE:
LUŠTĚNINY
NADPIS:
HRACHOVEC (Recept z třicátých let minulého století)
DESCRIPTION:
POSTUP PŘÍPRAVY: Uvaří se zvlášť hrách, raději loupaný, a zvlášť poloviční váha krup. Když je obojí měkké, um
KEYWORDS:
HRACHOVEC,(Recept,z,třicátých,let,minulého,století),
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
23/08/2009
[]
|
Viděno - 11781 x,
856 x,
411 x
|
KATEGORIE:
LUŠTĚNINY
NADPIS:
HRÁCH (Recept z třicátých let minulého století)
DESCRIPTION:
POSTUP PŘÍPRAVY: Přebraný, opraný a v jiné čisté vodě aspoň 12 hodin máčený hrách se dá vařit ve vodě, v níž
KEYWORDS:
HRÁCH,(Recept,z,třicátých,let,minulého,století)
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
24/01/2009
[Vašek Hicke]
|
Viděno - 10358 x,
697 x,
419 x
|
KATEGORIE:
LUŠTĚNINY
NADPIS:
FAZOLE S KLOBÁSOU
DESCRIPTION:
INGREDIENCE: 300 g bílých fazolí, 2 bobkové listu, 200 g klobásy nebo uzeného bůčku, l velká cibule, 2 lží
KEYWORDS:
FAZOLE,S,KLOBÁSOU
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
10/08/2008
[]
|
Viděno - 10665 x,
732 x,
519 x
|
KATEGORIE:
LUŠTĚNINY
NADPIS:
KOVBOJSKÉ FAZOLE
DESCRIPTION:
INGREDIENCE: 250 g fazolí, 1 cibule, 200 g měkkého salám, olej, sůl, pepř, ocet, 2 lžíce hl. mouky.
KEYWORDS:
KOVBOJSKÉ,FAZOLE
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
15141
L1
L2
|
02/05/2008
[Kimbo]
|
Viděno - 9464 x,
766 x,
588 x
|
KATEGORIE:
LUŠTĚNINY
C
1
2
NADPIS:
LUSKY NA SMETANĚ
DESCRIPTION:
INGREDIENCE: Lusky (mražené v sáčku), cibule, sůl, masox, zakysaná smetana.
KEYWORDS:
LUSKY,NA,SMETANĚ
TITULEK:
Od Kimba
2 Příspěvků
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
22/12/2007
[]
|
Viděno - 10381 x,
737 x,
784 x
|
KATEGORIE:
LUŠTĚNINY
NADPIS:
VÁNOČNÍ KUBA II
DESCRIPTION:
INGREDIENCE: 250 g krup, asi 50 g sušených hub, 8 stroužků česneku, 1 cibule, 2 lžičky majoránky, 50 g más
KEYWORDS:
VÁNOČNÍ,KUBA,II
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
05/08/2007
[Vašek Hicke]
|
Viděno - 13420 x,
737 x,
624 x
|
KATEGORIE:
LUŠTĚNINY
NADPIS:
ŽLUTÉ FAZOLOVÉ LUSKY NAKYSELO
DESCRIPTION:
INGREDIENCE: 1 kg žlutých fazolových lusků (neočištěných) nebo 750 g fazolových lusků v konzervě, 100 g tu
KEYWORDS:
ŽLUTÉ,FAZOLOVÉ,LUSKY,NAKYSELO
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
.. další članky
|