PŘIHLÁSIT | REGISTRACE | Návod a novinky aplikace demo popis
Vyhledej.....
... rozšířené
ZPĚT

RECEPTY
|-BRAMBORY
|-DOBRÁ RADA
  |-DOBRÁ RADA KUCHYNĚ
  |-DOBRÁ RADA KUTILOVÉ
  |-DOBRÁ RADA ZAHRÁDKA
  |-DOBRÁ RADA ZDRAVÍ
|-DRŮBEŽ
  |-DRŮBEŽ DROBY
  |-DRŮBEŽ HUSA
  |-DRŮBEŽ KACHNA
  |-DRŮBEŽ KROCAN KRŮTA
  |-DRŮBEŽ KUŘE
  |-DRŮBEŽ SLEPICE
|-GULÁŠ
  |-GULÁŠ HOVĚZÍ
  |-GULÁŠ RŮZNÝ
  |-GULÁŠ SKOPOVÝ
  |-GULÁŠ VEPŘOVÝ
  |-GULÁŠ ZVĚŘINOVÝ
|-HOUBY
|-KNEDLÍKY
  |-KNEDLÍKY BRAMBOROVÉ
  |-KNEDLÍKY HOUSKOVÉ
  |-KNEDLÍKY KYNUTÉ
  |-KNEDLÍKY OVOCNÉ
  |-KNEDLÍKY RŮZNÉ
|-KOŘENÍ
|-KRÁLÍK
|-LÉČIVÉ ROSTLINY
|-LUŠTĚNINY
|-MASO HOVĚZÍ
  |-HOVĚZÍ PŘEDNÍ ZADNÍ
  |-HOVĚZÍ ROŠTĚNKY
  |-HOVĚZÍ RŮZNÉ
  |-HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ
  |-HOVĚZÍ VNITŘNOSTI
|-MASO SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-VNITŘNOSTI
|-MASO TELECÍ
|-MASO UZENÉ
|-MASO VEPŘOVÉ
  |-VEPŘOVÉ BŮČEK
  |-VEPŘOVÉ KOTLETA
  |-VEPŘOVÉ KRKOVICE
  |-VEPŘOVÉ KÝTA
  |-VEPŘOVÉ PLECKO
  |-VEPŘOVÉ RŮZNÉ
  |-VEPŘOVÉ SVÍČKOVÁ
  |-VEPŘOVÉ VNITŘNOSTI
  |-VEPŘOVÉ ŽEBRO
|-MOUČNÍKY
  |-MOUČNÍKY DORTY
  |-MOUČNÍKY KYNUTÉ
  |-MOUČNÍKY SLANÉ
  |-MOUČNÍKY TŘENÉ
  |-MOUČNÍKY VÁNOČNÍ CUKROVÍ
|-NÁPOJE
  |-NÁPOJE KOKTEJLY
  |-NÁPOJE LIKÉRY
  |-NÁPOJE POHÁRY
  |-NÁPOJE ŠŤÁVY
|-OD BABIČKY
|-OMÁČKY
|-OVOCE
|-POLÉVKY
  |-POLÉVKA DRŮBEŽÍ
  |-POLÉVKA HOUBOVÁ
  |-POLÉVKA HOVĚZÍ
  |-POLÉVKA RŮZNÁ
  |-POLÉVKA Z VNITŘNOSTÍ
  |-POLÉVKA ZELENINOVÁ
|-POMAZÁNKY
|-PŘEDKRMY
|-PŘÍLOHY
|-RYBY
  |-RYBY CANDÁT
  |-RYBY FILÉ
  |-RYBY KAPR
  |-RYBY LOSOS EXOTICKÉ
  |-RYBY MAKRELA
  |-RYBY PSTRUH
  |-RYBY RŮZNÉ
  |-RYBY ŠTIKÁ
  |-RYBY TRESKA
  |-RYBY ÚHOŘ
|-RÝŽE
|-SALÁTY
|-SEKANÁ
|-SÓJA
|-SPECIALITY
  |-SPECIALITY DRŮBEŽ
  |-SPECIALITY HOVĚZÍ TELECÍ
  |-SPECIALITY RŮZNÉ
  |-SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-SPECIALITY VEPŘOVÉ
  |-SPECIALITY VNITŘNOSTI
  |-SPECIALITY ZELENINA
  |-SPECIALITY ZVĚŘINA
|-STARÉ RECEPY
|-SÝRY
|-TĚSTOVINY
|-VEJCE
|-ZABIJAČKA DOMÁCÍ
  |-JITRNICE JELITA A PREJT
  |-ZABIJAČKA ASPIKY A HUSPENINY
  |-ZABIJAČKA GULÁŠ
  |-ZABIJAČKA MASO
  |-ZABIJAČKA OMÁČKA
  |-ZABIJAČKA PAŠTIKY
  |-ZABIJAČKA POLÉVKA
  |-ZABIJAČKA PŘÍLOHY
  |-ZABIJAČKA SÁDLO A ŠKVARKY
  |-ZABIJAČKA TLAČENKY A GALATINY
  |-ZABIJAČKA UZENÉ
  |-ZABIJAČKA UZENINY A KLOBÁSY
  |-ZABIJAČKA VNITŘNOSTÍ
|-ZAVAŘOVÁNÍ OVOCE
  |-ZAVAŘOVANÍ POVIDLA DŽEM
  |-ZAVAŘOVANÍ ŠŤÁVY SIRUPY
|-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA HOUBY
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA NÁLEVY
|-ZELENINA
|-ZVĚŘINA
  |-ZVĚŘINA BAŽANT KOROPTEV
  |-ZVĚŘINA DANČÍ
  |-ZVĚŘINA DIVOČÁK
  |-ZVĚŘINA HOLUB
  |-ZVĚŘINA JELENÍ
  |-ZVĚŘINA KACHNA HUSA SLUKA
  |-ZVĚŘINA PAŠTIKY
  |-ZVĚŘINA SRNČÍ
  |-ZVĚŘINA ZAJÍC
 


Přihlásit 
Registrovat 
 |  04.07.2017 []  |  Viděno - 2576 x, Vytisknout tento článek163 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: OMÁČKY
NADPIS: CIBULOVÁ SLADKOKÝSELÁ OMÁČKA (Recept z třicátých let minulého století) || ==>
DESCRIPTION:
KEYWORDS: Na kastrol se dá kousek másla, sádla nebo jiného omastku
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  10.03.2017 []  |  Viděno - 3212 x, Vytisknout tento článek162 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: OMÁČKY
NADPIS: CIBULOVÁ OMÁČKA (Recept z třicátých let minulého století) || ==>
DESCRIPTION:
KEYWORDS: Nakrájení cibule a pór se vaří nejméně ½ hodiny ve slabé polévce.
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  30.01.2017 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 1105 x, Vytisknout tento článek66 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: OMÁČKY
NADPIS: JOGURTOVÁ OMÁČKA || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 300 g bílého neochuceného jogurtu, svazeček čerstvé pažitky, šťáva z citrónu, sůl, pepř, 1/2 lžičky cukru, 1 lžička worcesterské omáčky,
KEYWORDS: JOGURTOVÁ,OMÁČKA
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  10.11.2016 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 1128 x, Vytisknout tento článek82 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: OMÁČKY
NADPIS: SÝROVÁ OMÁČKA || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 2 lžíce másla, 2 lžíce hladké nebo polohrubé mouky, 1/2 l mléka, 50 g nastrouhaného sýra (ementál, eidam apod.), 2 žloutky, špetka pepře
KEYWORDS: SÝROVÁ,OMÁČKA
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  22.07.2016 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 3965 x, Vytisknout tento článek179 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: OMÁČKY
NADPIS: RAJČATOVÁ OMÁČKA SE SMETANOU || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 50 g másla, 50 g hladké mouky, l cibule, vývar, 500 g rajčat nebo l konzerva rajčatového protlaku (120 g), celý pepř, nové koření, bobkov
KEYWORDS: RAJČATOVÁ,OMÁČKA,SE,SMETANOU
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  01.06.2016 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 3910 x, Vytisknout tento článek193 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: OMÁČKY
NADPIS: KŘENOVÁ MAJONÉZA || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 100 g majolky, 100 g smetany ke šlehání, l lžíce citrónové šťávy, 50 g křenu nebo l lžíce Křenexu, 1/2 lžičky moučkového cukru, sůl. P
KEYWORDS: KŘENOVÁ,MAJONÉZA
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  09.05.2016 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 1594 x, Vytisknout tento článek67 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: OMÁČKY
NADPIS: TVAROHOVÁ MAJONÉZA || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: l/2 kostky měkkého tvarohu (125 g), 2 lžíce dobr oleje, l lžíce citrónové šťávy, 1/2 lžičky cukru, 1/2 lžičky soli, špetka pepře, mléko
KEYWORDS: TVAROHOVÁ,MAJONÉZA
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  23.04.2016 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 4113 x, Vytisknout tento článek210 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: OMÁČKY
NADPIS: BEŠAMELOVÁ OMÁČKA I || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 2 lžíce másla, 2 lžíce hladké nebo polohrubé mouky, 1/4 l sladké smetany nebo mléka, 1/4 l vývaru z masoxu. POSTUP PŘÍPRAVY: V kastrole
KEYWORDS: BEŠAMELOVÁ,OMÁČKA,I
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  05.03.2016 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 3811 x, Vytisknout tento článek193 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: OMÁČKY
NADPIS: CIBULOVÁ OMÁČKA II || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 50 g másla nebo rostlinného tuku, 4 střední cibule, 1/2 lžičky pepře, 2 lžíce hladké mouky, 1/2 l vývaru z masa nebo masoxu. POSTUP PŘÍP
KEYWORDS: CIBULOVÁ,OMÁČKA,II
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  08.10.2015 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 4234 x, Vytisknout tento článek211 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: OMÁČKY
NADPIS: SMETANOVÁ OMÁČKA S CITRÓNEM || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 3 lžíce smetany nebo jogurtu, l vařený žloutek, 2 lžíce oleje, 3 lžíce citrónové šťávy, pepř, sůl, strouhaný křen POSTUP PŘÍPRAVY: Proli
KEYWORDS: SMETANOVÁ,OMÁČKA,S,CITRÓNEM
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  24.09.2015 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 3502 x, Vytisknout tento článek210 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: OMÁČKY
NADPIS: OMÁČKA SOLFERINO || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 100 g kečupu, l lžíce červeného vína, 3 lžíce oleje, 3 lžíce hořčice, l lžíce nadrobno pokrájené cibule, trochu sardelové pasty, sůl, pep
KEYWORDS: OMÁČKA,SOLFERINO
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  27.07.2015 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 3637 x, Vytisknout tento článek196 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: OMÁČKY
NADPIS: TATARSKÁ OMÁČKA IV || ==>
DESCRIPTION: POSTUP PŘÍPRAVY: Tatarskou omáčku si připravíme z majonézy, do které vmícháme směs z jemně nasekané citrónové kůry, okurky, kaparů, petrželky, přislad
KEYWORDS: TATARSKÁ,OMÁČKA,IV
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  14.07.2015 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 1907 x, Vytisknout tento článek127 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: OMÁČKY
NADPIS: PAPRIKOVÁ OMÁČKA || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 50 g slaniny, 2 lžíce hladké mouky, l cibule, 3 lžíce kořenové zeleniny (mrkev, petržel, celer), 4 papriky kapie, 1/2 l vývaru z masoxu,
KEYWORDS: PAPRIKOVÁ,OMÁČKA
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  28.05.2015 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 2969 x, Vytisknout tento článek159 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: OMÁČKY
NADPIS: PAŽITKOVÁ OMÁČKA I || ==>
DESCRIPTION: PAŽITKOVÁ OMÁČKA I. INGREDIENCE: 60 g másla, l cibule, 40 g hladké mouky, 1/2 l vývaru z kostí, několik kuliček pepře, 1/8 l smetany, sůl, 2 lžíce j
KEYWORDS: PAŽITKOVÁ,OMÁČKA,I
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  22.05.2015 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 2983 x, Vytisknout tento článek167 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: OMÁČKY
NADPIS: STUDENÁ OMÁČKA Z JARNÍCH BYLINEK || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 2 šálky sekaných natí (pažitky, mladé kopřivy, libeček, petrželka, řeřicha, šťovík), 4 vejce, l dl oleje, l lžička hořčice, worcester,
KEYWORDS: STUDENÁ,OMÁČKA,Z,JARNÍCH,BYLINEK
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

.. další članky