PŘIHLÁSIT | REGISTRACE | Návod a novinky aplikace demo popis
Vyhledej.....
... rozšířené
ZPĚT

RECEPTY
|-BRAMBORY
|-DOBRÁ RADA
  |-DOBRÁ RADA KUCHYNĚ
  |-DOBRÁ RADA KUTILOVÉ
  |-DOBRÁ RADA ZAHRÁDKA
  |-DOBRÁ RADA ZDRAVÍ
|-DRŮBEŽ
  |-DRŮBEŽ DROBY
  |-DRŮBEŽ HUSA
  |-DRŮBEŽ KACHNA
  |-DRŮBEŽ KROCAN KRŮTA
  |-DRŮBEŽ KUŘE
  |-DRŮBEŽ SLEPICE
|-GULÁŠ
  |-GULÁŠ HOVĚZÍ
  |-GULÁŠ RŮZNÝ
  |-GULÁŠ SKOPOVÝ
  |-GULÁŠ VEPŘOVÝ
  |-GULÁŠ ZVĚŘINOVÝ
|-HOUBY
|-KNEDLÍKY
  |-KNEDLÍKY BRAMBOROVÉ
  |-KNEDLÍKY HOUSKOVÉ
  |-KNEDLÍKY KYNUTÉ
  |-KNEDLÍKY OVOCNÉ
  |-KNEDLÍKY RŮZNÉ
|-KOŘENÍ
|-KRÁLÍK
|-LÉČIVÉ ROSTLINY
|-LUŠTĚNINY
|-MASO HOVĚZÍ
  |-HOVĚZÍ PŘEDNÍ ZADNÍ
  |-HOVĚZÍ ROŠTĚNKY
  |-HOVĚZÍ RŮZNÉ
  |-HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ
  |-HOVĚZÍ VNITŘNOSTI
|-MASO SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-VNITŘNOSTI
|-MASO TELECÍ
|-MASO UZENÉ
|-MASO VEPŘOVÉ
  |-VEPŘOVÉ BŮČEK
  |-VEPŘOVÉ KOTLETA
  |-VEPŘOVÉ KRKOVICE
  |-VEPŘOVÉ KÝTA
  |-VEPŘOVÉ PLECKO
  |-VEPŘOVÉ RŮZNÉ
  |-VEPŘOVÉ SVÍČKOVÁ
  |-VEPŘOVÉ VNITŘNOSTI
  |-VEPŘOVÉ ŽEBRO
|-MOUČNÍKY
  |-MOUČNÍKY DORTY
  |-MOUČNÍKY KYNUTÉ
  |-MOUČNÍKY SLANÉ
  |-MOUČNÍKY TŘENÉ
  |-MOUČNÍKY VÁNOČNÍ CUKROVÍ
|-NÁPOJE
  |-NÁPOJE KOKTEJLY
  |-NÁPOJE LIKÉRY
  |-NÁPOJE POHÁRY
  |-NÁPOJE ŠŤÁVY
|-OD BABIČKY
|-OMÁČKY
|-OVOCE
|-POLÉVKY
  |-POLÉVKA DRŮBEŽÍ
  |-POLÉVKA HOUBOVÁ
  |-POLÉVKA HOVĚZÍ
  |-POLÉVKA RŮZNÁ
  |-POLÉVKA Z VNITŘNOSTÍ
  |-POLÉVKA ZELENINOVÁ
|-POMAZÁNKY
|-PŘEDKRMY
|-PŘÍLOHY
|-RYBY
  |-RYBY CANDÁT
  |-RYBY FILÉ
  |-RYBY KAPR
  |-RYBY LOSOS EXOTICKÉ
  |-RYBY MAKRELA
  |-RYBY PSTRUH
  |-RYBY RŮZNÉ
  |-RYBY ŠTIKÁ
  |-RYBY TRESKA
  |-RYBY ÚHOŘ
|-RÝŽE
|-SALÁTY
|-SEKANÁ
|-SÓJA
|-SPECIALITY
  |-SPECIALITY DRŮBEŽ
  |-SPECIALITY HOVĚZÍ TELECÍ
  |-SPECIALITY RŮZNÉ
  |-SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-SPECIALITY VEPŘOVÉ
  |-SPECIALITY VNITŘNOSTI
  |-SPECIALITY ZELENINA
  |-SPECIALITY ZVĚŘINA
|-STARÉ RECEPY
|-SÝRY
|-TĚSTOVINY
|-VEJCE
|-ZABIJAČKA DOMÁCÍ
  |-JITRNICE JELITA A PREJT
  |-ZABIJAČKA ASPIKY A HUSPENINY
  |-ZABIJAČKA GULÁŠ
  |-ZABIJAČKA MASO
  |-ZABIJAČKA OMÁČKA
  |-ZABIJAČKA PAŠTIKY
  |-ZABIJAČKA POLÉVKA
  |-ZABIJAČKA PŘÍLOHY
  |-ZABIJAČKA SÁDLO A ŠKVARKY
  |-ZABIJAČKA TLAČENKY A GALATINY
  |-ZABIJAČKA UZENÉ
  |-ZABIJAČKA UZENINY A KLOBÁSY
  |-ZABIJAČKA VNITŘNOSTÍ
|-ZAVAŘOVÁNÍ OVOCE
  |-ZAVAŘOVANÍ POVIDLA DŽEM
  |-ZAVAŘOVANÍ ŠŤÁVY SIRUPY
|-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA HOUBY
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA NÁLEVY
|-ZELENINA
|-ZVĚŘINA
  |-ZVĚŘINA BAŽANT KOROPTEV
  |-ZVĚŘINA DANČÍ
  |-ZVĚŘINA DIVOČÁK
  |-ZVĚŘINA HOLUB
  |-ZVĚŘINA JELENÍ
  |-ZVĚŘINA KACHNA HUSA SLUKA
  |-ZVĚŘINA PAŠTIKY
  |-ZVĚŘINA SRNČÍ
  |-ZVĚŘINA ZAJÍC
 


Přihlásit 
Registrovat 
 |  25/01/2017 [Adéla Postránecká]  |  Viděno - 7705 x, Vytisknout tento článek372 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: PŘEDKRMY
NADPIS: Carpacio z červené řepy s modrým sýrem || ==>
DESCRIPTION: 1 předvařená červená řepa, 1 balení modrého sýra Saint Agur, řeřicha na ozdobu, olivový olej na zakápnutí, sůl a pepř.
KEYWORDS:
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  17/01/2017 []  |  Viděno - 1325 x, Vytisknout tento článek82 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: PŘEDKRMY
NADPIS: OMELETY S JABLKOUVOU NÁDIVKOU (Recept z třicátých let minulého století) || ==>
DESCRIPTION:
KEYWORDS: 6 žloutků se utře se 70 g cukru, k tomu se přimíchá
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  25/03/2015 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 7296 x, Vytisknout tento článek423 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: PŘEDKRMY
NADPIS: SELSKÁ OMELETA. (pro 5 osob) || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 700 g vařených brambor, 50 g cibule, zelená petrželka, mletý pepř, sůl, 10 vajec, 100 g tuku. Drobně nakrájenou oloupanou cibulku slabě
KEYWORDS: SELSKÁ,OMELETA,(pro,5,osob)
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  16/07/2014 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 8676 x, Vytisknout tento článek480 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: PŘEDKRMY
NADPIS: VEJCE S KAVIÁREM || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 4 natvrdo uvařená vejce, 3 dl šlehané smetany 33 %, 5 lžic kaviáru, cibule, bílý chléb. POSTUP PŘÍPRAVY: Do ušlehané smetany vmícháme ka
KEYWORDS: VEJCE,S,KAVIÁREM
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  20/05/2014 []  |  Viděno - 8786 x, Vytisknout tento článek526 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: PŘEDKRMY
NADPIS: OMELETY S JABLKOUVOU NÁDIVKOU (Recept z třicátých let minulého století) || ==>
DESCRIPTION:
KEYWORDS: 6 žloutků se utře se 70 g cukru, k tomu se přimíchá z 6 bílků sníh zároveň ze 70 g mouky; z těsta se upekou 3 omelety.
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  17/05/2014 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 8706 x, Vytisknout tento článek500 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: PŘEDKRMY
NADPIS: PĚNOVÁ OMELETA || ==>
DESCRIPTION: POSTUP PŘÍPRAVY: 2 bílky ušleháme v tuhý sníh, do něho zlehka vmícháme oba žloutky a 1 kávovou lžičku mouky. Na malou pánev dáme rozehřát 30g másla, v
KEYWORDS: PĚNOVÁ,OMELETA
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  13/05/2014 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 8893 x, Vytisknout tento článek637 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: PŘEDKRMY
NADPIS: ŠUNKOVÉ ROLKY S KŘENOVOU ŠLEHAČKOU || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 100 g kořeněného šunkového kolena, 1 kelímek bílé šlehačky, podle chuti strouhaný křen, cukr, sůl, zelená petrželka, zelenina na ozdobu,
KEYWORDS: ŠUNKOVÉ,ROLKY,S,KŘENOVOU,ŠLEHAČKOU
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  15/03/2014 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 548 x, Vytisknout tento článek55 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: PŘEDKRMY
NADPIS: PLNĚNÁ RAJČATA || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 8 středně velkých rajčat, 1 měkký tvaroh, asi 2 dl smetany, 1 natvrdo vařené vejce, sůl, mletý pepř, pažitka, zelená petrželka, cibule.
KEYWORDS: PLNĚNÁ,RAJČATA
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  17/01/2014 []  |  Viděno - 8849 x, Vytisknout tento článek474 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: PŘEDKRMY
NADPIS: BANÁNOVÉ PALAČINKY (Od Monči N) || ==>
DESCRIPTION:
KEYWORDS: 2 banány, 2 vejce, dětská krupička (nebo hl. mouka), smetana ke šlehání, jahody, marmeláda.
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  21/07/2013 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 10382 x, Vytisknout tento článek634 x, Odeslat tento článek jinému uživateli64 x  |  KATEGORIE: PŘEDKRMY
NADPIS: RAJČATA PLNĚNÁ PAŽITKOVÝM KRÉMEM || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 10 velkých tvrdých rajčat, 400 g pažitkového krému, 2 vejce vařené natvrdo, 10 půlek jader vlašských ořechů, sůl. POSTUP PŘÍPRAVY: Rajča
KEYWORDS: RAJČATA,PLNĚNÁ,PAŽITKOVÝM,KRÉMEM
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  24/11/2012 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 8139 x, Vytisknout tento článek453 x, Odeslat tento článek jinému uživateli99 x  |  KATEGORIE: PŘEDKRMY
NADPIS: SÝROVÁ ROLÁDA III || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 200 g sýru eidam, 50 g čerstvých očištěných žampiónů, 150 g šunky, 2 sýry imperiál nebo jiné měkké, 2 lžíce tuku, 3 lžíce smetany. POSTU
KEYWORDS: SÝROVÁ,ROLÁDA,III
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  10/11/2012 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 7585 x, Vytisknout tento článek506 x, Odeslat tento článek jinému uživateli65 x  |  KATEGORIE: PŘEDKRMY
NADPIS: PAPRIKY PLNĚNÉ BRAMBOROVÝM SALÁTEM || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 4 čerstvé zelené papriky, 400 g bramborového salátu, 8 sardelových oček, zelená petrželka. POSTUP PŘÍPRAVY: Papriky omyjeme, podélně roz
KEYWORDS: PAPRIKY,PLNĚNÉ,BRAMBOROVÝM,SALÁTEM
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  04/02/2010 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 7826 x, Vytisknout tento článek432 x, Odeslat tento článek jinému uživateli152 x  |  KATEGORIE: PŘEDKRMY
NADPIS: SRBSKÁ OMELETA
DESCRIPTION: POSTUP PŘÍPRAVY: Osmahneme na oleji nadrobno nakrájený kousek cibulky, na ni přidáme na proužky nakrájené oči
KEYWORDS: SRBSKÁ,OMELETA
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  16/10/2009 []  |  Viděno - 6749 x, Vytisknout tento článek527 x, Odeslat tento článek jinému uživateli236 x  |  KATEGORIE: PŘEDKRMY
NADPIS: OMELETY OBYČEJNÉ (Recept z třicátých let minulého století)
DESCRIPTION: POSTUP PŘÍPRAVY: Ve ¾ l mléka se rozkvedlá 1 celé vejce, 1 žloutek, osolí a dá mouky tolik, aby bylo těs
KEYWORDS: OMELETY,OBYČEJNÉ,(Recept,z,třicátých,let,minulého,století)
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  06/07/2009 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 5586 x, Vytisknout tento článek491 x, Odeslat tento článek jinému uživateli145 x  |  KATEGORIE: PŘEDKRMY
NADPIS: CHLEBÍČKY S PAŠTIKOU (po Toskánsku)
DESCRIPTION: INGREDIENCE: Veka, nebo bílý chleba, nakrájená na plátky, 100g vepřového nebo telecího masa, jedny nebo dv
KEYWORDS: CHLEBÍČKY,S,PAŠTIKOU,(po,Toskánsku)
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

.. další članky