PŘIHLÁSIT | REGISTRACE | Návod a novinky aplikace demo popis
Vyhledej.....
... rozšířené
ZPĚT

RECEPTY
|-BRAMBORY
|-DOBRÁ RADA
  |-DOBRÁ RADA KUCHYNĚ
  |-DOBRÁ RADA KUTILOVÉ
  |-DOBRÁ RADA ZAHRÁDKA
  |-DOBRÁ RADA ZDRAVÍ
|-DRŮBEŽ
  |-DRŮBEŽ DROBY
  |-DRŮBEŽ HUSA
  |-DRŮBEŽ KACHNA
  |-DRŮBEŽ KROCAN KRŮTA
  |-DRŮBEŽ KUŘE
  |-DRŮBEŽ SLEPICE
|-GULÁŠ
  |-GULÁŠ HOVĚZÍ
  |-GULÁŠ RŮZNÝ
  |-GULÁŠ SKOPOVÝ
  |-GULÁŠ VEPŘOVÝ
  |-GULÁŠ ZVĚŘINOVÝ
|-HOUBY
|-KNEDLÍKY
  |-KNEDLÍKY BRAMBOROVÉ
  |-KNEDLÍKY HOUSKOVÉ
  |-KNEDLÍKY KYNUTÉ
  |-KNEDLÍKY OVOCNÉ
  |-KNEDLÍKY RŮZNÉ
|-KOŘENÍ
|-KRÁLÍK
|-LÉČIVÉ ROSTLINY
|-LUŠTĚNINY
|-MASO HOVĚZÍ
  |-HOVĚZÍ PŘEDNÍ ZADNÍ
  |-HOVĚZÍ ROŠTĚNKY
  |-HOVĚZÍ RŮZNÉ
  |-HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ
  |-HOVĚZÍ VNITŘNOSTI
|-MASO SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-VNITŘNOSTI
|-MASO TELECÍ
|-MASO UZENÉ
|-MASO VEPŘOVÉ
  |-VEPŘOVÉ BŮČEK
  |-VEPŘOVÉ KOTLETA
  |-VEPŘOVÉ KRKOVICE
  |-VEPŘOVÉ KÝTA
  |-VEPŘOVÉ PLECKO
  |-VEPŘOVÉ RŮZNÉ
  |-VEPŘOVÉ SVÍČKOVÁ
  |-VEPŘOVÉ VNITŘNOSTI
  |-VEPŘOVÉ ŽEBRO
|-MOUČNÍKY
  |-MOUČNÍKY DORTY
  |-MOUČNÍKY KYNUTÉ
  |-MOUČNÍKY SLANÉ
  |-MOUČNÍKY TŘENÉ
  |-MOUČNÍKY VÁNOČNÍ CUKROVÍ
|-NÁPOJE
  |-NÁPOJE KOKTEJLY
  |-NÁPOJE LIKÉRY
  |-NÁPOJE POHÁRY
  |-NÁPOJE ŠŤÁVY
|-OD BABIČKY
|-OMÁČKY
|-OVOCE
|-POLÉVKY
  |-POLÉVKA DRŮBEŽÍ
  |-POLÉVKA HOUBOVÁ
  |-POLÉVKA HOVĚZÍ
  |-POLÉVKA RŮZNÁ
  |-POLÉVKA Z VNITŘNOSTÍ
  |-POLÉVKA ZELENINOVÁ
|-POMAZÁNKY
|-PŘEDKRMY
|-PŘÍLOHY
|-RYBY
  |-RYBY CANDÁT
  |-RYBY FILÉ
  |-RYBY KAPR
  |-RYBY LOSOS EXOTICKÉ
  |-RYBY MAKRELA
  |-RYBY PSTRUH
  |-RYBY RŮZNÉ
  |-RYBY ŠTIKÁ
  |-RYBY TRESKA
  |-RYBY ÚHOŘ
|-RÝŽE
|-SALÁTY
|-SEKANÁ
|-SÓJA
|-SPECIALITY
  |-SPECIALITY DRŮBEŽ
  |-SPECIALITY HOVĚZÍ TELECÍ
  |-SPECIALITY RŮZNÉ
  |-SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-SPECIALITY VEPŘOVÉ
  |-SPECIALITY VNITŘNOSTI
  |-SPECIALITY ZELENINA
  |-SPECIALITY ZVĚŘINA
|-STARÉ RECEPY
|-SÝRY
|-TĚSTOVINY
|-VEJCE
|-ZABIJAČKA DOMÁCÍ
  |-JITRNICE JELITA A PREJT
  |-ZABIJAČKA ASPIKY A HUSPENINY
  |-ZABIJAČKA GULÁŠ
  |-ZABIJAČKA MASO
  |-ZABIJAČKA OMÁČKA
  |-ZABIJAČKA PAŠTIKY
  |-ZABIJAČKA POLÉVKA
  |-ZABIJAČKA PŘÍLOHY
  |-ZABIJAČKA SÁDLO A ŠKVARKY
  |-ZABIJAČKA TLAČENKY A GALATINY
  |-ZABIJAČKA UZENÉ
  |-ZABIJAČKA UZENINY A KLOBÁSY
  |-ZABIJAČKA VNITŘNOSTÍ
|-ZAVAŘOVÁNÍ OVOCE
  |-ZAVAŘOVANÍ POVIDLA DŽEM
  |-ZAVAŘOVANÍ ŠŤÁVY SIRUPY
|-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA HOUBY
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA NÁLEVY
|-ZELENINA
|-ZVĚŘINA
  |-ZVĚŘINA BAŽANT KOROPTEV
  |-ZVĚŘINA DANČÍ
  |-ZVĚŘINA DIVOČÁK
  |-ZVĚŘINA HOLUB
  |-ZVĚŘINA JELENÍ
  |-ZVĚŘINA KACHNA HUSA SLUKA
  |-ZVĚŘINA PAŠTIKY
  |-ZVĚŘINA SRNČÍ
  |-ZVĚŘINA ZAJÍC
 


Přihlásit 
Registrovat 
 |  19.12.2018 []  |  Viděno - 4414 x, Vytisknout tento článek235 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: SALÁTY
NADPIS: MUJ VÁNOČNÍ BRAMBOROVÝ SALÁT ( Vaškuv ) || ==>
DESCRIPTION:
KEYWORDS: Den předem uvařené brambory ve slupce, vejce uvařená natvrdo, cibule spařená vařící vodou (aby v salátu nekvasila), plnotučná hořčice, sůl, pepř, sterilované sladkokysele okurky, sterilovaný hrášek, sterilovány celer, sterilovaná kapie, šunkový salám, uvařenou mrkev, trochu laku z okurek, majonézu a tatarskou omáčku.
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  04.10.2017 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 2321 x, Vytisknout tento článek151 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: SALÁTY
NADPIS: CELEROVÝ SALÁT S OŘECHY || ==>
DESCRIPTION:
KEYWORDS: 400 g sterilovaného celeru, l velká mrkev, 2 jablka, 50 g jader vlašských ořechů, 50 g majolky, 5 lžic sladké smetany, 1/2 lžičky cukru, trochu soli.
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  23.06.2017 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 2659 x, Vytisknout tento článek166 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: SALÁTY
NADPIS: MÁJOVKOVÝ SALÁT S EMENTÁLEM A MAJONÉZOU || ==>
DESCRIPTION:
KEYWORDS: 400 g čírůvky májovky, 150 gementálu, 2 dl smetany, 2 žloutky, olej, hořčice, okurky, mrkev, petrželová nať, mletý pepř, sůl
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  13.06.2017 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 2271 x, Vytisknout tento článek138 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: SALÁTY
NADPIS: OKURKOVÝ SALÁT LÁZEŇSKÝ || ==>
DESCRIPTION:
KEYWORDS: Oloupané okurky zbavíme jader
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  11.06.2017 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 2703 x, Vytisknout tento článek156 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: SALÁTY
NADPIS: FAZOLOVÝ SALÁT || ==>
DESCRIPTION:
KEYWORDS: Čerstvé fazolové lusky nakrájíme na plátky a uvaříme v osolené
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  08.01.2017 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 779 x, Vytisknout tento článek32 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: SALÁTY
NADPIS: BAKLAŽÁNOVÝ SALÁT || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 2 baklažány, voda, ocet, sůl, cukr, olej, sekaný kopr, 50 g strouhaného sýra. POSTUP PŘÍPRAVY: Oloupané baklažány nastrouháme nahrubo, d
KEYWORDS: BAKLAŽÁNOVÝ,SALÁT
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  01.07.2016 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 3499 x, Vytisknout tento článek173 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: SALÁTY
NADPIS: PIKANTNÍ HLÁVKOVÝ SALÁT. || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 2 hlávky salátu, 40 g cibule, 2 lžíce sekaného kopru, petrželka, 1/4 l kysané smetany, ocet, sůl, l jablko. POSTUP PŘÍPRAVY: Očištěný sa
KEYWORDS: PIKANTNÍ,HLÁVKOVÝ,SALÁT,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  23.02.2016 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 3933 x, Vytisknout tento článek204 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: SALÁTY
NADPIS: NĚMECKÝ SALÁT Z ČERVENÉHO ZELÍ || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1/2 hlávky červeného zelí, l velká cibule, l citrón, l lžíce medu, l jablko, 3 lžíce oleje, špetka soli. POSTUP PŘÍPRAVY: Červené zelí n
KEYWORDS: NĚMECKÝ,SALÁT,Z,ČERVENÉHO,ZELÍ
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  12.12.2015 []  |  Viděno - 4708 x, Vytisknout tento článek225 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: SALÁTY
NADPIS: SOCIALISTICKÝ VÁNOČNÍ VLAŠSKÝ SALÁT || ==>
DESCRIPTION: Vánoce jsou zase tady !!
KEYWORDS: Na ½ kg salátu: 175 g brambor, 114 g šunkového salámu, 45 g steril.okurek, 10 g steril.hrášku, 16 g celeru, 24 g mrkve, 10 g pln.hořčice, 0,25 g ml. Pepře, 7,5g octu, 2,5 g worcesteru, 100 g majonézy, 5 g cukru krupice, 5 g sůl.
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  20.02.2015 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 4228 x, Vytisknout tento článek216 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: SALÁTY
NADPIS: DRŮBEŽÍ SALÁT KARI || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 300 g rýže, l lžička kari, lžíce octa, 3 lžíce oleje, trochu worcesteru, 3 rajčata, 250 g pečeného drůbežího masa, l paprika, petrželka
KEYWORDS: DRŮBEŽÍ,SALÁT,KARI
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  09.02.2015 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 4129 x, Vytisknout tento článek222 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: SALÁTY
NADPIS: SALÁT S RYBÍ KONZERVOU || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 malá sklenice sterilovaných fazolek (300 g), zálivka z 2 lžic oleje, l lžíce plnotučné hořčice, 2 lžíce citrónové šťávy a oleje z rybi
KEYWORDS: SALÁT,S,RYBÍ,KONZERVOU
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  08.01.2015 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 4052 x, Vytisknout tento článek230 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: SALÁTY
NADPIS: KUŘECÍ SALÁT. || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1/2 vařeného nebo pečeného kuřete, 2-3 červené papriky, 2 cibule, 3 hrsti posekaného hlávkového salátu, 150 g kompotovaného ananasu, 100
KEYWORDS: KUŘECÍ,SALÁT,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  01.11.2014 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 5510 x, Vytisknout tento článek272 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: SALÁTY
NADPIS: HUBERTŮV SALÁT || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 400 g masa za zvěřiny, 600 g brambor, 2 sterilované okurky, 1/2 jablka, l menší cibule, 2 kuličky celého pepře, 3 kuličky nového koření,
KEYWORDS: HUBERTŮV,SALÁT
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  30.06.2014 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 1618 x, Vytisknout tento článek64 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: SALÁTY
NADPIS: ŘEDKVIČKOVÝ SALÁT || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1/2 kg očištěných ředkviček, 2 lžíce nasekané petrželky, 2 lžíce kaparů nebo 2 sterilované okurky nakrájené na drobné kostičky, 250 g s
KEYWORDS: ŘEDKVIČKOVÝ,SALÁT
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  07.06.2014 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 5065 x, Vytisknout tento článek245 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: SALÁTY
NADPIS: Rajčatový salát po italsku || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 600g rajčat, 2 natvrdo uvařená vejce, cibule, 1-2 sterilované okurkyNa zálivku: šálek jogurtu, 2 lžíce smetany, 2 lžíce
KEYWORDS: Rajčatový,salát,po,italsku
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

.. další članky