PŘIHLÁSIT | REGISTRACE | Návod a novinky aplikace demo popis
Vyhledej.....
... rozšířené
ZPĚT

RECEPTY
|-BRAMBORY
|-DOBRÁ RADA
  |-DOBRÁ RADA KUCHYNĚ
  |-DOBRÁ RADA KUTILOVÉ
  |-DOBRÁ RADA ZAHRÁDKA
  |-DOBRÁ RADA ZDRAVÍ
|-DRŮBEŽ
  |-DRŮBEŽ DROBY
  |-DRŮBEŽ HUSA
  |-DRŮBEŽ KACHNA
  |-DRŮBEŽ KROCAN KRŮTA
  |-DRŮBEŽ KUŘE
  |-DRŮBEŽ SLEPICE
|-GULÁŠ
  |-GULÁŠ HOVĚZÍ
  |-GULÁŠ RŮZNÝ
  |-GULÁŠ SKOPOVÝ
  |-GULÁŠ VEPŘOVÝ
  |-GULÁŠ ZVĚŘINOVÝ
|-HOUBY
|-KNEDLÍKY
  |-KNEDLÍKY BRAMBOROVÉ
  |-KNEDLÍKY HOUSKOVÉ
  |-KNEDLÍKY KYNUTÉ
  |-KNEDLÍKY OVOCNÉ
  |-KNEDLÍKY RŮZNÉ
|-KOŘENÍ
|-KRÁLÍK
|-LÉČIVÉ ROSTLINY
|-LUŠTĚNINY
|-MASO HOVĚZÍ
  |-HOVĚZÍ PŘEDNÍ ZADNÍ
  |-HOVĚZÍ ROŠTĚNKY
  |-HOVĚZÍ RŮZNÉ
  |-HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ
  |-HOVĚZÍ VNITŘNOSTI
|-MASO SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-VNITŘNOSTI
|-MASO TELECÍ
|-MASO UZENÉ
|-MASO VEPŘOVÉ
  |-VEPŘOVÉ BŮČEK
  |-VEPŘOVÉ KOTLETA
  |-VEPŘOVÉ KRKOVICE
  |-VEPŘOVÉ KÝTA
  |-VEPŘOVÉ PLECKO
  |-VEPŘOVÉ RŮZNÉ
  |-VEPŘOVÉ SVÍČKOVÁ
  |-VEPŘOVÉ VNITŘNOSTI
  |-VEPŘOVÉ ŽEBRO
|-MOUČNÍKY
  |-MOUČNÍKY DORTY
  |-MOUČNÍKY KYNUTÉ
  |-MOUČNÍKY SLANÉ
  |-MOUČNÍKY TŘENÉ
  |-MOUČNÍKY VÁNOČNÍ CUKROVÍ
|-NÁPOJE
  |-NÁPOJE KOKTEJLY
  |-NÁPOJE LIKÉRY
  |-NÁPOJE POHÁRY
  |-NÁPOJE ŠŤÁVY
|-OD BABIČKY
|-OMÁČKY
|-OVOCE
|-POLÉVKY
  |-POLÉVKA DRŮBEŽÍ
  |-POLÉVKA HOUBOVÁ
  |-POLÉVKA HOVĚZÍ
  |-POLÉVKA RŮZNÁ
  |-POLÉVKA Z VNITŘNOSTÍ
  |-POLÉVKA ZELENINOVÁ
|-POMAZÁNKY
|-PŘEDKRMY
|-PŘÍLOHY
|-RYBY
  |-RYBY CANDÁT
  |-RYBY FILÉ
  |-RYBY KAPR
  |-RYBY LOSOS EXOTICKÉ
  |-RYBY MAKRELA
  |-RYBY PSTRUH
  |-RYBY RŮZNÉ
  |-RYBY ŠTIKÁ
  |-RYBY TRESKA
  |-RYBY ÚHOŘ
|-RÝŽE
|-SALÁTY
|-SEKANÁ
|-SÓJA
|-SPECIALITY
  |-SPECIALITY DRŮBEŽ
  |-SPECIALITY HOVĚZÍ TELECÍ
  |-SPECIALITY RŮZNÉ
  |-SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-SPECIALITY VEPŘOVÉ
  |-SPECIALITY VNITŘNOSTI
  |-SPECIALITY ZELENINA
  |-SPECIALITY ZVĚŘINA
|-STARÉ RECEPY
|-SÝRY
|-TĚSTOVINY
|-VEJCE
|-ZABIJAČKA DOMÁCÍ
  |-JITRNICE JELITA A PREJT
  |-ZABIJAČKA ASPIKY A HUSPENINY
  |-ZABIJAČKA GULÁŠ
  |-ZABIJAČKA MASO
  |-ZABIJAČKA OMÁČKA
  |-ZABIJAČKA PAŠTIKY
  |-ZABIJAČKA POLÉVKA
  |-ZABIJAČKA PŘÍLOHY
  |-ZABIJAČKA SÁDLO A ŠKVARKY
  |-ZABIJAČKA TLAČENKY A GALATINY
  |-ZABIJAČKA UZENÉ
  |-ZABIJAČKA UZENINY A KLOBÁSY
  |-ZABIJAČKA VNITŘNOSTÍ
|-ZAVAŘOVÁNÍ OVOCE
  |-ZAVAŘOVANÍ POVIDLA DŽEM
  |-ZAVAŘOVANÍ ŠŤÁVY SIRUPY
|-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA HOUBY
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA NÁLEVY
|-ZELENINA
|-ZVĚŘINA
  |-ZVĚŘINA BAŽANT KOROPTEV
  |-ZVĚŘINA DANČÍ
  |-ZVĚŘINA DIVOČÁK
  |-ZVĚŘINA HOLUB
  |-ZVĚŘINA JELENÍ
  |-ZVĚŘINA KACHNA HUSA SLUKA
  |-ZVĚŘINA PAŠTIKY
  |-ZVĚŘINA SRNČÍ
  |-ZVĚŘINA ZAJÍC
 


Přihlásit 
Registrovat 
 |  09.05.2016 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 3546 x, Vytisknout tento článek177 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: TĚSTOVINY
NADPIS: NUDLOVÝ NÁKYP S MASEM || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 250 g nudlí, 250 g vařeného masa, l vejce, 20 g másla, 125 ml mléka, tuk na vymazání formy. POSTUP PŘÍPRAVY: Nudle uvaříme v osolené vod
KEYWORDS: NUDLOVÝ,NÁKYP,S,MASEM
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  18.06.2014 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 4501 x, Vytisknout tento článek278 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: TĚSTOVINY
NADPIS: LASAGNE S MLETÝM MASEM A RAJSKOU OMÁČKOU || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 300 g lasagní (nudlové obdélníkové placky - lze použít i nepředvařené), 2 lžíce oleje, 500 g mletého hovězího masa, l cibule, l stroužek
KEYWORDS: LASAGNE,S,MLETÝM,MASEM,A,RAJSKOU,OMÁČKOU
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  22.01.2014 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 5340 x, Vytisknout tento článek289 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: TĚSTOVINY
NADPIS: ZAPEČENÉ FLÍČKY S UZENÝM MASEM || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: Nudlové těsto: 500g hrubé mouky, sůl, 1 vejce, asi 2 dl vody. Náplň: 60g sádla, 200g uzené šunky nebo zbytky uzeného masa, 1 dl mléka, 2
KEYWORDS: ZAPEČENÉ,FLÍČKY,S,UZENÝM,MASEM
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  04.11.2013 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 5635 x, Vytisknout tento článek327 x, Odeslat tento článek jinému uživateli25 x  |  KATEGORIE: TĚSTOVINY
NADPIS: ŠPAGETY AMATRICIANA || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 340 g špaget, l cibule, 6 plátků uzené slaniny, 450 g zralých rajčat, l červená čili paprička, l 1/2 polévkové lžíce oleje. POSTUP PŘÍPR
KEYWORDS: ŠPAGETY,AMATRICIANA
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  13.10.2013 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 5786 x, Vytisknout tento článek329 x, Odeslat tento článek jinému uživateli10 x  |  KATEGORIE: TĚSTOVINY
NADPIS: KAPÁNÍ || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 vejce, 30 g hrubé nebo polohrubé mouky, sůl, vařící mléko nebo vývar. POSTUP PŘÍPRAVY: Promícháme vejce s moukou, těstíčko osolíme a d
KEYWORDS: KAPÁNÍ
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  12.02.2013 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 4964 x, Vytisknout tento článek388 x, Odeslat tento článek jinému uživateli83 x  |  KATEGORIE: TĚSTOVINY
NADPIS: FLÍČKY || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 100 g hrubé nebo polohrubé mouky, l vejce, 2 lžíce vody, sůl. POSTUP PŘÍPRAVY: Mouku prosejeme, přidáme vejce a vodu a uděláme těsto. T
KEYWORDS: FLÍČKY
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  30.10.2012 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 6028 x, Vytisknout tento článek448 x, Odeslat tento článek jinému uživateli95 x  |  KATEGORIE: TĚSTOVINY
NADPIS: TŘENÝ SVÍTEK || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 30 g másla, 3 žloutky, 80 - 100 g hrubé nebo polohrubé mouky, 50 g šunky, 3 bílky, sůl, máslo na vymazání plechu. POSTUP PŘÍPRAVY: Utř
KEYWORDS: TŘENÝ,SVÍTEK
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  22.06.2012 []  |  Viděno - 5622 x, Vytisknout tento článek462 x, Odeslat tento článek jinému uživateli115 x  |  KATEGORIE: TĚSTOVINY
NADPIS: ZAPEČENÉ LASAGNE SE ŠPENÁTEM || ==>
DESCRIPTION: Lasagne připravíme podle návodu........
KEYWORDS: 300 g lasagní (asi 16 plátků), 2 lžíce olivového oleje, 3-4 stroužky drceného česneku, 1 cibule nakrájená najemno, 250 ml smetany na šlehání, 800 g špenátu (zmrazeného hrubě sekaného nebo čerstvého), špetka strouhaného muškátového oříšku, sůl a mletý pepř, 1 lžička sušeného oregana, 100 g hrubě strouhaného tvrdého sýra, (gouda, čedar, ementál), 100 g bílého jogurtu, 50 g strouhaného parmezánu, 30 g rozpuštěného másla, 200 g mozzarelly nakrájené na plátky.
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  16.08.2010 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 7479 x, Vytisknout tento článek917 x, Odeslat tento článek jinému uživateli416 x  |  KATEGORIE: TĚSTOVINY
NADPIS: Těstoviny po provensálsku
DESCRIPTION: INGREDIENCE:300 g širokých nudlí, špetka soli, bazalka, 3 stroužky česneku, šp
KEYWORDS: Těstoviny,po,provensálsku
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  20.05.2010 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 5329 x, Vytisknout tento článek485 x, Odeslat tento článek jinému uživateli125 x  |  KATEGORIE: TĚSTOVINY
NADPIS: ZELENÉ NUDLE S JÁTRÝ
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 500g krůtích jater, 1 cibule, 50g anglické slaniny, 500g dlouhých zelených nudlí, sůl, 30g má
KEYWORDS: ZELENÉ,NUDLE,S,JÁTRÝ
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  22.01.2010 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 5358 x, Vytisknout tento článek416 x, Odeslat tento článek jinému uživateli268 x  |  KATEGORIE: TĚSTOVINY
NADPIS: BOLOŇSKÉ NUDLE
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 350 g širokých nudlí, 200 g mletého masa, 50 g slaniny, 1 mrkev, půl menšího celeru, 1 cibule
KEYWORDS: BOLOŇSKÉ,NUDLE
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  16.01.2010 []  |  Viděno - 3866 x, Vytisknout tento článek477 x, Odeslat tento článek jinému uživateli327 x  |  KATEGORIE: TĚSTOVINY
NADPIS: ŠPAGETY S GULÁŠOM
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 400 g špaget, 4 lyžice masla, 1 pohár nakladanej cibulky, 4 párky, 1 strúčik cestku, 425 g st
KEYWORDS: ŠPAGETY,S,GULÁŠOM
TITULEK: Od Mariky z Prešova

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  10.01.2010 []  |  Viděno - 5138 x, Vytisknout tento článek346 x, Odeslat tento článek jinému uživateli412 x  |  KATEGORIE: TĚSTOVINY
NADPIS: CELESTÝNSKÉ POLÉVKOVÉ NUDLE
DESCRIPTION: INGREDIENCE: Voda, poloh. mouka, sůl, muškátový květ, vejce, olej. POST
KEYWORDS: CELESTÝNSKÉ,POLÉVKOVÉ,NUDLE
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  10.10.2009 []  |  Viděno - 13484 x, Vytisknout tento článek499 x, Odeslat tento článek jinému uživateli418 x  |  KATEGORIE: TĚSTOVINY
NADPIS: ZAPEČENÉ TĚSTOVINY S KUŘECÍM MASEM || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 4 kuřecí prsa, 5 paprik zelených, 1 cibule, větší, olej, 1 balení těstovi
KEYWORDS: ZAPEČENÉ,TĚSTOVINY,S,KUŘECÍM,MASEM
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  18.09.2009 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 6354 x, Vytisknout tento článek448 x, Odeslat tento článek jinému uživateli357 x  |  KATEGORIE: TĚSTOVINY
NADPIS: LOTRINSKÉ NUDLE SE SÝREM.
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 300 g mletého masa (polovina hovězího a polovina vepřového), 80 g
KEYWORDS: LOTRINSKÉ,NUDLE,SE,SÝREM,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

.. další članky