PŘIHLÁSIT | REGISTRACE | Návod a novinky aplikace demo popis
Vyhledej.....
... rozšířené
ZPĚT

RECEPTY
|-BRAMBORY
|-DOBRÁ RADA
  |-DOBRÁ RADA KUCHYNĚ
  |-DOBRÁ RADA KUTILOVÉ
  |-DOBRÁ RADA ZAHRÁDKA
  |-DOBRÁ RADA ZDRAVÍ
|-DRŮBEŽ
  |-DRŮBEŽ DROBY
  |-DRŮBEŽ HUSA
  |-DRŮBEŽ KACHNA
  |-DRŮBEŽ KROCAN KRŮTA
  |-DRŮBEŽ KUŘE
  |-DRŮBEŽ SLEPICE
|-GULÁŠ
  |-GULÁŠ HOVĚZÍ
  |-GULÁŠ RŮZNÝ
  |-GULÁŠ SKOPOVÝ
  |-GULÁŠ VEPŘOVÝ
  |-GULÁŠ ZVĚŘINOVÝ
|-HOUBY
|-KNEDLÍKY
  |-KNEDLÍKY BRAMBOROVÉ
  |-KNEDLÍKY HOUSKOVÉ
  |-KNEDLÍKY KYNUTÉ
  |-KNEDLÍKY OVOCNÉ
  |-KNEDLÍKY RŮZNÉ
|-KOŘENÍ
|-KRÁLÍK
|-LÉČIVÉ ROSTLINY
|-LUŠTĚNINY
|-MASO HOVĚZÍ
  |-HOVĚZÍ PŘEDNÍ ZADNÍ
  |-HOVĚZÍ ROŠTĚNKY
  |-HOVĚZÍ RŮZNÉ
  |-HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ
  |-HOVĚZÍ VNITŘNOSTI
|-MASO SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-VNITŘNOSTI
|-MASO TELECÍ
|-MASO UZENÉ
|-MASO VEPŘOVÉ
  |-VEPŘOVÉ BŮČEK
  |-VEPŘOVÉ KOTLETA
  |-VEPŘOVÉ KRKOVICE
  |-VEPŘOVÉ KÝTA
  |-VEPŘOVÉ PLECKO
  |-VEPŘOVÉ RŮZNÉ
  |-VEPŘOVÉ SVÍČKOVÁ
  |-VEPŘOVÉ VNITŘNOSTI
  |-VEPŘOVÉ ŽEBRO
|-MOUČNÍKY
  |-MOUČNÍKY DORTY
  |-MOUČNÍKY KYNUTÉ
  |-MOUČNÍKY SLANÉ
  |-MOUČNÍKY TŘENÉ
  |-MOUČNÍKY VÁNOČNÍ CUKROVÍ
|-NÁPOJE
  |-NÁPOJE KOKTEJLY
  |-NÁPOJE LIKÉRY
  |-NÁPOJE POHÁRY
  |-NÁPOJE ŠŤÁVY
|-OD BABIČKY
|-OMÁČKY
|-OVOCE
|-POLÉVKY
  |-POLÉVKA DRŮBEŽÍ
  |-POLÉVKA HOUBOVÁ
  |-POLÉVKA HOVĚZÍ
  |-POLÉVKA RŮZNÁ
  |-POLÉVKA Z VNITŘNOSTÍ
  |-POLÉVKA ZELENINOVÁ
|-POMAZÁNKY
|-PŘEDKRMY
|-PŘÍLOHY
|-RYBY
  |-RYBY CANDÁT
  |-RYBY FILÉ
  |-RYBY KAPR
  |-RYBY LOSOS EXOTICKÉ
  |-RYBY MAKRELA
  |-RYBY PSTRUH
  |-RYBY RŮZNÉ
  |-RYBY ŠTIKÁ
  |-RYBY TRESKA
  |-RYBY ÚHOŘ
|-RÝŽE
|-SALÁTY
|-SEKANÁ
|-SÓJA
|-SPECIALITY
  |-SPECIALITY DRŮBEŽ
  |-SPECIALITY HOVĚZÍ TELECÍ
  |-SPECIALITY RŮZNÉ
  |-SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-SPECIALITY VEPŘOVÉ
  |-SPECIALITY VNITŘNOSTI
  |-SPECIALITY ZELENINA
  |-SPECIALITY ZVĚŘINA
|-STARÉ RECEPY
|-SÝRY
|-TĚSTOVINY
|-VEJCE
|-ZABIJAČKA DOMÁCÍ
  |-JITRNICE JELITA A PREJT
  |-ZABIJAČKA ASPIKY A HUSPENINY
  |-ZABIJAČKA GULÁŠ
  |-ZABIJAČKA MASO
  |-ZABIJAČKA OMÁČKA
  |-ZABIJAČKA PAŠTIKY
  |-ZABIJAČKA POLÉVKA
  |-ZABIJAČKA PŘÍLOHY
  |-ZABIJAČKA SÁDLO A ŠKVARKY
  |-ZABIJAČKA TLAČENKY A GALATINY
  |-ZABIJAČKA UZENÉ
  |-ZABIJAČKA UZENINY A KLOBÁSY
  |-ZABIJAČKA VNITŘNOSTÍ
|-ZAVAŘOVÁNÍ OVOCE
  |-ZAVAŘOVANÍ POVIDLA DŽEM
  |-ZAVAŘOVANÍ ŠŤÁVY SIRUPY
|-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA HOUBY
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA NÁLEVY
|-ZELENINA
|-ZVĚŘINA
  |-ZVĚŘINA BAŽANT KOROPTEV
  |-ZVĚŘINA DANČÍ
  |-ZVĚŘINA DIVOČÁK
  |-ZVĚŘINA HOLUB
  |-ZVĚŘINA JELENÍ
  |-ZVĚŘINA KACHNA HUSA SLUKA
  |-ZVĚŘINA PAŠTIKY
  |-ZVĚŘINA SRNČÍ
  |-ZVĚŘINA ZAJÍC
 


Přihlásit 
Registrovat 
 |  06/01/2009 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 9362 x, Vytisknout tento článek784 x, Odeslat tento článek jinému uživateli442 x  |  KATEGORIE: MASO VEPŘOVÉ
NADPIS: ZBOJNICKÝ ROŽEŇ
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 kg vepřové krkovičky, 100g slaniny, 300g vepřových jater, 3 menší cibule, 6 feferonek, sůl,
KEYWORDS: ZBOJNICKÝ,ROŽEŇ
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

smazat   15093 L1 L2  |  25/12/2007 [lada remešová]  |  Viděno - 10658 x, Vytisknout tento článek783 x, Odeslat tento článek jinému uživateli425 x  |  KATEGORIE: MASO VEPŘOVÉ
C 1 2 NADPIS: PYTLAKOVA SCHOVANKA
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 400g vepřového masa,1 sáček porkové polévky, 1 majonéza, 500g brambor.
KEYWORDS: PYTLAKOVA,SCHOVANKA
TITULEK: Od Lady Remešové

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  20/03/2005 [Václav Hicke]  |  Viděno - 11957 x, Vytisknout tento článek818 x, Odeslat tento článek jinému uživateli541 x  |  KATEGORIE: MASO VEPŘOVÉ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 200g čisté vepřové karé, 1ks vejce uvařené natvrdo, 30 g sýr Ementál jemně strouhaný, kečup lehce
KEYWORDS: VEPŘOVÝ,ŘÍZEK,HOTELU,VALNOVKA,
TITULEK: Od Luďka Posledníka z Jesenice

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  09/02/2005 [Václav Hicke]  |  Viděno - 11308 x, Vytisknout tento článek805 x, Odeslat tento článek jinému uživateli430 x  |  KATEGORIE: MASO VEPŘOVÉ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 700 g vykostěného libovějšího bůčku, kořenící směs Barbecue, česnekové grilovací koření.
KEYWORDS: BŮČKOVÉ,SPIRÁLY,
TITULEK: K vínečku.

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  13/04/2001 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 12819 x, Vytisknout tento článek831 x, Odeslat tento článek jinému uživateli425 x  |  KATEGORIE: MASO VEPŘOVÉ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1000g vepřového z kýty, 80g slaniny, 80g tuku, 50g mouky, 1/8 l kyselé smetany nebo hříbky. Marináda: 3 díly vody, 1 díl octa, sůl, I cib
KEYWORDS: MARINOVANÁ,VEPŘOVÁ,KÝTA,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  01/03/2001 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 10967 x, Vytisknout tento článek820 x, Odeslat tento článek jinému uživateli417 x  |  KATEGORIE: MASO VEPŘOVÉ
NADPIS:
DESCRIPTION: POSTUP PŘÍPRAVY: Na toto jídlo můžeme použít vepřové, ale i skopové maso. 1/2 kg masa umeleme, ustrouháme tři syrové brambory, jednu v mléce rozmočeno
KEYWORDS: BULHARSKA,KJUFLETA,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  13/04/2000 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 12098 x, Vytisknout tento článek877 x, Odeslat tento článek jinému uživateli405 x  |  KATEGORIE: MASO VEPŘOVÉ
NADPIS:
DESCRIPTION: POSTUP PŘÍPRAVY: Hovězí a vepřovou svíčkovou nakrájíme na kostky a střídavě napícháme na jehlu se slaninou, hříbky a cibulí, vše v plátcích. Osolené a
KEYWORDS: ŠUMAVSKÉ,MASO,NA,JEHLE,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  13/04/2000 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 9975 x, Vytisknout tento článek899 x, Odeslat tento článek jinému uživateli437 x  |  KATEGORIE: MASO VEPŘOVÉ
NADPIS:
DESCRIPTION: POSTUP PŘÍPRAVY: Vepřovou svíčkovou zbavíme tuku, nakrájíme na silnější plátky, opepříme a střídavě napíchneme na jehlu s uzeným bůčkem a cibulí. Takt
KEYWORDS: PANENSKÁ,NA,ROŽNI,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  13/04/2000 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 11796 x, Vytisknout tento článek1070 x, Odeslat tento článek jinému uživateli474 x  |  KATEGORIE: MASO VEPŘOVÉ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 4 vepřové řízky, česnek, sůl, 4 plátky vařené šunky, 4 plátky sýra, několik lístků bazalky nebo rozmarýnu, trochu mouky, 2 vejce, 4 lžíce
KEYWORDS: SLOVENSKÝ,PLNĚNÝ,ŘÍZEK,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  13/04/2000 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 14725 x, Vytisknout tento článek859 x, Odeslat tento článek jinému uživateli485 x  |  KATEGORIE: MASO VEPŘOVÉ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 4 vepřové řízky, 1 lžíce másla, 50g libové vařené šunky, 2 lžíce zeleného hrášku z konzervy, hladká mouka, strouhanka, 3 vejce, tuk na sm
KEYWORDS: BRNĚNSKÝ,PLNĚNÝ,ŘÍZEK,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  12/04/2000 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 7093 x, Vytisknout tento článek560 x, Odeslat tento článek jinému uživateli293 x  |  KATEGORIE: MASO VEPŘOVÉ
NADPIS: VEŘOVÉ ŽEBÍRKO „GOURMAND“ || ==>
DESCRIPTION: POSTUP PŘÍPRAVY: Naklepaná, osolená a po obou stranách v oleji s máslem opečená žebírka vyjmeme z tuku, na pánev přidáme sladkou smetanu nakrájené plá
KEYWORDS: VEŘOVÉ,ŽEBÍRKO,GOURMAND
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  12/04/2000 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 6589 x, Vytisknout tento článek557 x, Odeslat tento článek jinému uživateli325 x  |  KATEGORIE: MASO VEPŘOVÉ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 4 vepřové kotlety, 150g vařené šunky, 120g másla, 80g mouky, sůl, pepř, 2 vařená vejce, 1/2 citrónu, 1/4 l kyselé smetany, 1/2 l bílého v
KEYWORDS: KOTLETA,PRAŽSKÝ,LABUŽNÍK
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  12/04/2000 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 7798 x, Vytisknout tento článek652 x, Odeslat tento článek jinému uživateli418 x  |  KATEGORIE: MASO VEPŘOVÉ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 700g vepřového z plecka, 150g sádla, 1 cibule, sůl, kmín, pepř, 1 /4 l světlého piva, 150g černého chleba, 150g šalotek, 30g másla. POST
KEYWORDS: STAROČESKÉ,VEPŘOVÉ,NA,PIVĚ,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

.. další članky