PŘIHLÁSIT | REGISTRACE | Návod a novinky aplikace demo popis
Vyhledej.....
... rozšířené
ZPĚT

RECEPTY
|-BRAMBORY
|-DOBRÁ RADA
  |-DOBRÁ RADA KUCHYNĚ
  |-DOBRÁ RADA KUTILOVÉ
  |-DOBRÁ RADA ZAHRÁDKA
  |-DOBRÁ RADA ZDRAVÍ
|-DRŮBEŽ
  |-DRŮBEŽ DROBY
  |-DRŮBEŽ HUSA
  |-DRŮBEŽ KACHNA
  |-DRŮBEŽ KROCAN KRŮTA
  |-DRŮBEŽ KUŘE
  |-DRŮBEŽ SLEPICE
|-GULÁŠ
  |-GULÁŠ HOVĚZÍ
  |-GULÁŠ RŮZNÝ
  |-GULÁŠ SKOPOVÝ
  |-GULÁŠ VEPŘOVÝ
  |-GULÁŠ ZVĚŘINOVÝ
|-HOUBY
|-KNEDLÍKY
  |-KNEDLÍKY BRAMBOROVÉ
  |-KNEDLÍKY HOUSKOVÉ
  |-KNEDLÍKY KYNUTÉ
  |-KNEDLÍKY OVOCNÉ
  |-KNEDLÍKY RŮZNÉ
|-KOŘENÍ
|-KRÁLÍK
|-LÉČIVÉ ROSTLINY
|-LUŠTĚNINY
|-MASO HOVĚZÍ
  |-HOVĚZÍ PŘEDNÍ ZADNÍ
  |-HOVĚZÍ ROŠTĚNKY
  |-HOVĚZÍ RŮZNÉ
  |-HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ
  |-HOVĚZÍ VNITŘNOSTI
|-MASO SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-VNITŘNOSTI
|-MASO TELECÍ
|-MASO UZENÉ
|-MASO VEPŘOVÉ
  |-VEPŘOVÉ BŮČEK
  |-VEPŘOVÉ KOTLETA
  |-VEPŘOVÉ KRKOVICE
  |-VEPŘOVÉ KÝTA
  |-VEPŘOVÉ PLECKO
  |-VEPŘOVÉ RŮZNÉ
  |-VEPŘOVÉ SVÍČKOVÁ
  |-VEPŘOVÉ VNITŘNOSTI
  |-VEPŘOVÉ ŽEBRO
|-MOUČNÍKY
  |-MOUČNÍKY DORTY
  |-MOUČNÍKY KYNUTÉ
  |-MOUČNÍKY SLANÉ
  |-MOUČNÍKY TŘENÉ
  |-MOUČNÍKY VÁNOČNÍ CUKROVÍ
|-NÁPOJE
  |-NÁPOJE KOKTEJLY
  |-NÁPOJE LIKÉRY
  |-NÁPOJE POHÁRY
  |-NÁPOJE ŠŤÁVY
|-OD BABIČKY
|-OMÁČKY
|-OVOCE
|-POLÉVKY
  |-POLÉVKA DRŮBEŽÍ
  |-POLÉVKA HOUBOVÁ
  |-POLÉVKA HOVĚZÍ
  |-POLÉVKA RŮZNÁ
  |-POLÉVKA Z VNITŘNOSTÍ
  |-POLÉVKA ZELENINOVÁ
|-POMAZÁNKY
|-PŘEDKRMY
|-PŘÍLOHY
|-RYBY
  |-RYBY CANDÁT
  |-RYBY FILÉ
  |-RYBY KAPR
  |-RYBY LOSOS EXOTICKÉ
  |-RYBY MAKRELA
  |-RYBY PSTRUH
  |-RYBY RŮZNÉ
  |-RYBY ŠTIKÁ
  |-RYBY TRESKA
  |-RYBY ÚHOŘ
|-RÝŽE
|-SALÁTY
|-SEKANÁ
|-SÓJA
|-SPECIALITY
  |-SPECIALITY DRŮBEŽ
  |-SPECIALITY HOVĚZÍ TELECÍ
  |-SPECIALITY RŮZNÉ
  |-SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-SPECIALITY VEPŘOVÉ
  |-SPECIALITY VNITŘNOSTI
  |-SPECIALITY ZELENINA
  |-SPECIALITY ZVĚŘINA
|-STARÉ RECEPY
|-SÝRY
|-TĚSTOVINY
|-VEJCE
|-ZABIJAČKA DOMÁCÍ
  |-JITRNICE JELITA A PREJT
  |-ZABIJAČKA ASPIKY A HUSPENINY
  |-ZABIJAČKA GULÁŠ
  |-ZABIJAČKA MASO
  |-ZABIJAČKA OMÁČKA
  |-ZABIJAČKA PAŠTIKY
  |-ZABIJAČKA POLÉVKA
  |-ZABIJAČKA PŘÍLOHY
  |-ZABIJAČKA SÁDLO A ŠKVARKY
  |-ZABIJAČKA TLAČENKY A GALATINY
  |-ZABIJAČKA UZENÉ
  |-ZABIJAČKA UZENINY A KLOBÁSY
  |-ZABIJAČKA VNITŘNOSTÍ
|-ZAVAŘOVÁNÍ OVOCE
  |-ZAVAŘOVANÍ POVIDLA DŽEM
  |-ZAVAŘOVANÍ ŠŤÁVY SIRUPY
|-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA HOUBY
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA NÁLEVY
|-ZELENINA
|-ZVĚŘINA
  |-ZVĚŘINA BAŽANT KOROPTEV
  |-ZVĚŘINA DANČÍ
  |-ZVĚŘINA DIVOČÁK
  |-ZVĚŘINA HOLUB
  |-ZVĚŘINA JELENÍ
  |-ZVĚŘINA KACHNA HUSA SLUKA
  |-ZVĚŘINA PAŠTIKY
  |-ZVĚŘINA SRNČÍ
  |-ZVĚŘINA ZAJÍC
 


Přihlásit 
Registrovat 
 |  23.08.2002 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 7693 x, Vytisknout tento článek545 x, Odeslat tento článek jinému uživateli394 x  |  KATEGORIE: ZABIJAČKA MASO
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 800g libového vepřového masa, 100g rýže, 150g sádla, 1 cibule, sůl, mletá sladká paprika, majoránka, mletý pepř, kmín, l -2 strouž
KEYWORDS: ZABIJAČKOVÉ,KYSANÉ,ZELÍ,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  23.08.2002 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 7693 x, Vytisknout tento článek545 x, Odeslat tento článek jinému uživateli394 x  |  KATEGORIE: ZABIJAČKA MASO
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 800g libového vepřového masa, 100g rýže, 150g sádla, 1 cibule, sůl, mletá sladká paprika, majoránka, mletý pepř, kmín, l -2 strouž
KEYWORDS: ZABIJAČKOVÉ,KYSANÉ,ZELÍ,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  08.04.2002 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 6753 x, Vytisknout tento článek670 x, Odeslat tento článek jinému uživateli548 x  |  KATEGORIE: ZABIJAČKA MASO
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 500 g vepřové pečeně, 500 g vepřového bůčku, 1 dl bílého vína, 1 vejce, 1 cibule, česnek, pepř, kmín, sůl.POSTUP PŘÍPRAVY: Maso umelem
KEYWORDS: ZABIJAČKOVÁ,PEČENĚ,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  08.04.2002 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 6753 x, Vytisknout tento článek670 x, Odeslat tento článek jinému uživateli548 x  |  KATEGORIE: ZABIJAČKA MASO
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 500 g vepřové pečeně, 500 g vepřového bůčku, 1 dl bílého vína, 1 vejce, 1 cibule, česnek, pepř, kmín, sůl.POSTUP PŘÍPRAVY: Maso umelem
KEYWORDS: ZABIJAČKOVÁ,PEČENĚ,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  26.01.2002 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 7288 x, Vytisknout tento článek673 x, Odeslat tento článek jinému uživateli656 x  |  KATEGORIE: ZABIJAČKA MASO
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 500g ovarového vepřového masa (může být i kousek bůčku nebo plece), 300 g hlávkového zelí, 100 g slaniny, 1 cibule, l lžička mleté paprik
KEYWORDS: DUŠENÉ,VEPŘOVÉ,MASO,V,ZELÍ,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  26.01.2002 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 7288 x, Vytisknout tento článek673 x, Odeslat tento článek jinému uživateli656 x  |  KATEGORIE: ZABIJAČKA MASO
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 500g ovarového vepřového masa (může být i kousek bůčku nebo plece), 300 g hlávkového zelí, 100 g slaniny, 1 cibule, l lžička mleté paprik
KEYWORDS: DUŠENÉ,VEPŘOVÉ,MASO,V,ZELÍ,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  13.08.2001 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 6615 x, Vytisknout tento článek716 x, Odeslat tento článek jinému uživateli655 x  |  KATEGORIE: ZABIJAČKA MASO
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 vepřové hlavy, 1 kg vepřového masa z ramínka, sůl, 1 cibule. 2 stroužky česneku, 4 zrnka pepře, l bobkový list, celerová nať nebo kouse
KEYWORDS: OVAR,S,JABLKOVÝM,KŘENEM,II,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  13.08.2001 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 6615 x, Vytisknout tento článek716 x, Odeslat tento článek jinému uživateli655 x  |  KATEGORIE: ZABIJAČKA MASO
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 vepřové hlavy, 1 kg vepřového masa z ramínka, sůl, 1 cibule. 2 stroužky česneku, 4 zrnka pepře, l bobkový list, celerová nať nebo kouse
KEYWORDS: OVAR,S,JABLKOVÝM,KŘENEM,II,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  14.11.2000 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 15444 x, Vytisknout tento článek617 x, Odeslat tento článek jinému uživateli678 x  |  KATEGORIE: ZABIJAČKA MASO
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 900g vepřového laloku, sůl, kmín, mletý pepř, mletý česnek, strouhaný křen. POSTUP PŘÍPRAVY: Z vepřového laloku nakrájíme 6 plátků, rozl
KEYWORDS: PEČENÝ,VEPŘOVÝ,LALOK,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  14.11.2000 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 15444 x, Vytisknout tento článek617 x, Odeslat tento článek jinému uživateli678 x  |  KATEGORIE: ZABIJAČKA MASO
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 900g vepřového laloku, sůl, kmín, mletý pepř, mletý česnek, strouhaný křen. POSTUP PŘÍPRAVY: Z vepřového laloku nakrájíme 6 plátků, rozl
KEYWORDS: PEČENÝ,VEPŘOVÝ,LALOK,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  12.02.2000 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 6293 x, Vytisknout tento článek606 x, Odeslat tento článek jinému uživateli703 x  |  KATEGORIE: ZABIJAČKA MASO
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE. celá vepřová hlava (vhodné ze selete do 40 kg živé váhy), vepřová plec, vepřový ořez, hřbetní sádlo, solící dusičná směs, mletý zázvor, s
KEYWORDS: PLNĚNÁ,VEPŘOVÁ,HLAVA,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  12.02.2000 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 6293 x, Vytisknout tento článek606 x, Odeslat tento článek jinému uživateli703 x  |  KATEGORIE: ZABIJAČKA MASO
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE. celá vepřová hlava (vhodné ze selete do 40 kg živé váhy), vepřová plec, vepřový ořez, hřbetní sádlo, solící dusičná směs, mletý zázvor, s
KEYWORDS: PLNĚNÁ,VEPŘOVÁ,HLAVA,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  12.02.2000 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 7455 x, Vytisknout tento článek702 x, Odeslat tento článek jinému uživateli937 x  |  KATEGORIE: ZABIJAČKA MASO
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: Vepřové ocásky, sůl, kmín. POSTUP PŘÍPRAVY: Vepřové ocásky očistíme od štětin a ve vlažné vodě důkladně omyjeme. Osolíme, okmínujeme a p
KEYWORDS: PEČENÉ,VEPŘOVÉ,OCASKY,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  12.02.2000 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 7455 x, Vytisknout tento článek702 x, Odeslat tento článek jinému uživateli937 x  |  KATEGORIE: ZABIJAČKA MASO
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: Vepřové ocásky, sůl, kmín. POSTUP PŘÍPRAVY: Vepřové ocásky očistíme od štětin a ve vlažné vodě důkladně omyjeme. Osolíme, okmínujeme a p
KEYWORDS: PEČENÉ,VEPŘOVÉ,OCASKY,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  12.02.2000 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 5188 x, Vytisknout tento článek517 x, Odeslat tento článek jinému uživateli599 x  |  KATEGORIE: ZABIJAČKA MASO
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 6 vepřových nožiček, 1 cibule, 100 g sála, 600g kysaného zelí, 3 dl mléka, 2 dl smetany, lžíce kečupu, 15g mleté papriky sladké, třený če
KEYWORDS: VEPŘOVÁ,NOŽIČKA,V,SEGEDÍNSKÉM,ZELÍ,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

.. další članky