PŘIHLÁSIT | REGISTRACE | Návod a novinky aplikace demo popis
Vyhledej.....
... rozšířené
ZPĚT

RECEPTY
|-BRAMBORY
|-DOBRÁ RADA
  |-DOBRÁ RADA KUCHYNĚ
  |-DOBRÁ RADA KUTILOVÉ
  |-DOBRÁ RADA ZAHRÁDKA
  |-DOBRÁ RADA ZDRAVÍ
|-DRŮBEŽ
  |-DRŮBEŽ DROBY
  |-DRŮBEŽ HUSA
  |-DRŮBEŽ KACHNA
  |-DRŮBEŽ KROCAN KRŮTA
  |-DRŮBEŽ KUŘE
  |-DRŮBEŽ SLEPICE
|-GULÁŠ
  |-GULÁŠ HOVĚZÍ
  |-GULÁŠ RŮZNÝ
  |-GULÁŠ SKOPOVÝ
  |-GULÁŠ VEPŘOVÝ
  |-GULÁŠ ZVĚŘINOVÝ
|-HOUBY
|-KNEDLÍKY
  |-KNEDLÍKY BRAMBOROVÉ
  |-KNEDLÍKY HOUSKOVÉ
  |-KNEDLÍKY KYNUTÉ
  |-KNEDLÍKY OVOCNÉ
  |-KNEDLÍKY RŮZNÉ
|-KOŘENÍ
|-KRÁLÍK
|-LÉČIVÉ ROSTLINY
|-LUŠTĚNINY
|-MASO HOVĚZÍ
  |-HOVĚZÍ PŘEDNÍ ZADNÍ
  |-HOVĚZÍ ROŠTĚNKY
  |-HOVĚZÍ RŮZNÉ
  |-HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ
  |-HOVĚZÍ VNITŘNOSTI
|-MASO SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-VNITŘNOSTI
|-MASO TELECÍ
|-MASO UZENÉ
|-MASO VEPŘOVÉ
  |-VEPŘOVÉ BŮČEK
  |-VEPŘOVÉ KOTLETA
  |-VEPŘOVÉ KRKOVICE
  |-VEPŘOVÉ KÝTA
  |-VEPŘOVÉ PLECKO
  |-VEPŘOVÉ RŮZNÉ
  |-VEPŘOVÉ SVÍČKOVÁ
  |-VEPŘOVÉ VNITŘNOSTI
  |-VEPŘOVÉ ŽEBRO
|-MOUČNÍKY
  |-MOUČNÍKY DORTY
  |-MOUČNÍKY KYNUTÉ
  |-MOUČNÍKY SLANÉ
  |-MOUČNÍKY TŘENÉ
  |-MOUČNÍKY VÁNOČNÍ CUKROVÍ
|-NÁPOJE
  |-NÁPOJE KOKTEJLY
  |-NÁPOJE LIKÉRY
  |-NÁPOJE POHÁRY
  |-NÁPOJE ŠŤÁVY
|-OD BABIČKY
|-OMÁČKY
|-OVOCE
|-POLÉVKY
  |-POLÉVKA DRŮBEŽÍ
  |-POLÉVKA HOUBOVÁ
  |-POLÉVKA HOVĚZÍ
  |-POLÉVKA RŮZNÁ
  |-POLÉVKA Z VNITŘNOSTÍ
  |-POLÉVKA ZELENINOVÁ
|-POMAZÁNKY
|-PŘEDKRMY
|-PŘÍLOHY
|-RYBY
  |-RYBY CANDÁT
  |-RYBY FILÉ
  |-RYBY KAPR
  |-RYBY LOSOS EXOTICKÉ
  |-RYBY MAKRELA
  |-RYBY PSTRUH
  |-RYBY RŮZNÉ
  |-RYBY ŠTIKÁ
  |-RYBY TRESKA
  |-RYBY ÚHOŘ
|-RÝŽE
|-SALÁTY
|-SEKANÁ
|-SÓJA
|-SPECIALITY
  |-SPECIALITY DRŮBEŽ
  |-SPECIALITY HOVĚZÍ TELECÍ
  |-SPECIALITY RŮZNÉ
  |-SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-SPECIALITY VEPŘOVÉ
  |-SPECIALITY VNITŘNOSTI
  |-SPECIALITY ZELENINA
  |-SPECIALITY ZVĚŘINA
|-STARÉ RECEPY
|-SÝRY
|-TĚSTOVINY
|-VEJCE
|-ZABIJAČKA DOMÁCÍ
  |-JITRNICE JELITA A PREJT
  |-ZABIJAČKA ASPIKY A HUSPENINY
  |-ZABIJAČKA GULÁŠ
  |-ZABIJAČKA MASO
  |-ZABIJAČKA OMÁČKA
  |-ZABIJAČKA PAŠTIKY
  |-ZABIJAČKA POLÉVKA
  |-ZABIJAČKA PŘÍLOHY
  |-ZABIJAČKA SÁDLO A ŠKVARKY
  |-ZABIJAČKA TLAČENKY A GALATINY
  |-ZABIJAČKA UZENÉ
  |-ZABIJAČKA UZENINY A KLOBÁSY
  |-ZABIJAČKA VNITŘNOSTÍ
|-ZAVAŘOVÁNÍ OVOCE
  |-ZAVAŘOVANÍ POVIDLA DŽEM
  |-ZAVAŘOVANÍ ŠŤÁVY SIRUPY
|-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA HOUBY
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA NÁLEVY
|-ZELENINA
|-ZVĚŘINA
  |-ZVĚŘINA BAŽANT KOROPTEV
  |-ZVĚŘINA DANČÍ
  |-ZVĚŘINA DIVOČÁK
  |-ZVĚŘINA HOLUB
  |-ZVĚŘINA JELENÍ
  |-ZVĚŘINA KACHNA HUSA SLUKA
  |-ZVĚŘINA PAŠTIKY
  |-ZVĚŘINA SRNČÍ
  |-ZVĚŘINA ZAJÍC
 


Přihlásit 
Registrovat 
smazat   15284 L1 L2  |  13.03.2009 [Slávek]  |  Viděno - 6181 x, Vytisknout tento článek553 x, Odeslat tento článek jinému uživateli334 x  |  KATEGORIE: ZABIJAČKA PŘÍLOHY
C 1 2 NADPIS: KVAŠENÉ ZELÍ Z VALAŠSKA
DESCRIPTION: INGREDIENCE: Miska kvašeného zelí, špek a slanina, 4 cibule, kmín, 2 - 3 brambory (zemáky), hladká mouka.
KEYWORDS: KVAŠENÉ,ZELÍ,Z,VALAŠSKA
TITULEK: Od Slávka z Valach

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

smazat   15284 L1 L2  |  13.03.2009 [Slávek]  |  Viděno - 6181 x, Vytisknout tento článek553 x, Odeslat tento článek jinému uživateli334 x  |  KATEGORIE: ZABIJAČKA PŘÍLOHY
C 1 2 NADPIS: KVAŠENÉ ZELÍ Z VALAŠSKA
DESCRIPTION: INGREDIENCE: Miska kvašeného zelí, špek a slanina, 4 cibule, kmín, 2 - 3 brambory (zemáky), hladká mouka.
KEYWORDS: KVAŠENÉ,ZELÍ,Z,VALAŠSKA
TITULEK: Od Slávka z Valach

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  01.03.2000 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 1554 x, Vytisknout tento článek117 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: ZABIJAČKA PŘÍLOHY
NADPIS: SALÁT Z KYSANÉHO ZELÍ. || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE. 200g kysaného zeli, 200g jablek, 1 mrkev, 3 lžíce, oleje, 1 lžička worcesterské omáčky, 1 lžička cukru, 1/2 lžičky soli, šálek vody. PO
KEYWORDS: SALÁT,Z,KYSANÉHO,ZELÍ,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  01.03.2000 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 1554 x, Vytisknout tento článek117 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: ZABIJAČKA PŘÍLOHY
NADPIS: SALÁT Z KYSANÉHO ZELÍ. || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE. 200g kysaného zeli, 200g jablek, 1 mrkev, 3 lžíce, oleje, 1 lžička worcesterské omáčky, 1 lžička cukru, 1/2 lžičky soli, šálek vody. PO
KEYWORDS: SALÁT,Z,KYSANÉHO,ZELÍ,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  01.03.2000 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 2889 x, Vytisknout tento článek164 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: ZABIJAČKA PŘÍLOHY
NADPIS: ČERVENÉ ZELÍ NA VÍNĚ. || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENE: malá hlávka červeného zelí, 2 lžíce sádla, 1 lžíce hladké mouky, sklenka červeného vína, 1 lžička cukru, sůl, špetka kmínu, podle chuti ci
KEYWORDS: ČERVENÉ,ZELÍ,NA,VÍNĚ,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  01.03.2000 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 2889 x, Vytisknout tento článek164 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: ZABIJAČKA PŘÍLOHY
NADPIS: ČERVENÉ ZELÍ NA VÍNĚ. || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENE: malá hlávka červeného zelí, 2 lžíce sádla, 1 lžíce hladké mouky, sklenka červeného vína, 1 lžička cukru, sůl, špetka kmínu, podle chuti ci
KEYWORDS: ČERVENÉ,ZELÍ,NA,VÍNĚ,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  01.03.2000 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 4449 x, Vytisknout tento článek227 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: ZABIJAČKA PŘÍLOHY
NADPIS: DUŠENÉ ZELÍ NA VINĚ. || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 menší hlávka bílého zelí, 2 cibule, 2 lžíce sádla, cukr, ocet, kmín, sůl, sklenka bílého vína. POSTUP PŘÍPRAVY: Zelí očistíme vykrojím
KEYWORDS: DUŠENÉ,ZELÍ,NA,VINĚ,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  01.03.2000 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 4449 x, Vytisknout tento článek227 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: ZABIJAČKA PŘÍLOHY
NADPIS: DUŠENÉ ZELÍ NA VINĚ. || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 menší hlávka bílého zelí, 2 cibule, 2 lžíce sádla, cukr, ocet, kmín, sůl, sklenka bílého vína. POSTUP PŘÍPRAVY: Zelí očistíme vykrojím
KEYWORDS: DUŠENÉ,ZELÍ,NA,VINĚ,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  01.03.2000 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 14213 x, Vytisknout tento článek309 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: ZABIJAČKA PŘÍLOHY
NADPIS: LUTĚNICE. || ==>
DESCRIPTION: POSTUP PŘÍPRAVY:stejné díly cibule, zelené papriky, červené papriky, oloupaných rajčat a pórku. Vše jemně usekáme nebo rozmixujeme. Ochutíme třeným če
KEYWORDS: LUTĚNICE,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  01.03.2000 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 14213 x, Vytisknout tento článek309 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: ZABIJAČKA PŘÍLOHY
NADPIS: LUTĚNICE. || ==>
DESCRIPTION: POSTUP PŘÍPRAVY:stejné díly cibule, zelené papriky, červené papriky, oloupaných rajčat a pórku. Vše jemně usekáme nebo rozmixujeme. Ochutíme třeným če
KEYWORDS: LUTĚNICE,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  01.03.2000 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 4428 x, Vytisknout tento článek277 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: ZABIJAČKA PŘÍLOHY
NADPIS: JABLEČNÝ KŘEN II. || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 kořen křenu (asi 150g), 2 větší jablka, 2 sběračky silné ovarové nebo hovězí polévky, 1 lžíce citrónové šťávy nebo octa, cukr a sůl po
KEYWORDS: JABLEČNÝ,KŘEN,II,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  01.03.2000 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 4428 x, Vytisknout tento článek277 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: ZABIJAČKA PŘÍLOHY
NADPIS: JABLEČNÝ KŘEN II. || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 kořen křenu (asi 150g), 2 větší jablka, 2 sběračky silné ovarové nebo hovězí polévky, 1 lžíce citrónové šťávy nebo octa, cukr a sůl po
KEYWORDS: JABLEČNÝ,KŘEN,II,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  01.03.2000 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 4769 x, Vytisknout tento článek271 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: ZABIJAČKA PŘÍLOHY
NADPIS: JABLEČNÝ KŘEN I. || ==>
DESCRIPTION: POSTUP PŘÍPRAVY: Do misky nalijeme trošku octa a přidáme vodu. Do tohoto nálevu jemně ustrouháme jablka bez jádřinců. V průběhu strouhání občas jablka
KEYWORDS: JABLEČNÝ,KŘEN,I,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  01.03.2000 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 4769 x, Vytisknout tento článek271 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: ZABIJAČKA PŘÍLOHY
NADPIS: JABLEČNÝ KŘEN I. || ==>
DESCRIPTION: POSTUP PŘÍPRAVY: Do misky nalijeme trošku octa a přidáme vodu. Do tohoto nálevu jemně ustrouháme jablka bez jádřinců. V průběhu strouhání občas jablka
KEYWORDS: JABLEČNÝ,KŘEN,I,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  25.01.2000 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 3250 x, Vytisknout tento článek369 x, Odeslat tento článek jinému uživateli283 x  |  KATEGORIE: ZABIJAČKA PŘÍLOHY
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 500g mrkve, 100g cibule 60g rostlinného tuku, sůl, pepř; 20 g cukru, 5 lžíce bílého vína, 250 g jablek POSTUP PŘÍPRAVY: Mrkev oloupáme
KEYWORDS: MRKEV,S,JABLKY,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

.. další članky