15284
L1
L2
|
13/03/2009
[Slávek]
|
Viděno - 9453 x,
718 x,
334 x
|
KATEGORIE:
ZABIJAČKA PŘÍLOHY
C
1
2
NADPIS:
KVAŠENÉ ZELÍ Z VALAŠSKA
DESCRIPTION:
INGREDIENCE: Miska kvašeného zelí, špek a slanina, 4 cibule, kmín, 2 - 3 brambory (zemáky), hladká mouka.
KEYWORDS:
KVAŠENÉ,ZELÍ,Z,VALAŠSKA
TITULEK:
Od Slávka z Valach
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
15284
L1
L2
|
13/03/2009
[Slávek]
|
Viděno - 9453 x,
718 x,
334 x
|
KATEGORIE:
ZABIJAČKA PŘÍLOHY
C
1
2
NADPIS:
KVAŠENÉ ZELÍ Z VALAŠSKA
DESCRIPTION:
INGREDIENCE: Miska kvašeného zelí, špek a slanina, 4 cibule, kmín, 2 - 3 brambory (zemáky), hladká mouka.
KEYWORDS:
KVAŠENÉ,ZELÍ,Z,VALAŠSKA
TITULEK:
Od Slávka z Valach
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
01/03/2000
[Vašek Hicke]
|
Viděno - 2716 x,
213 x,
0 x
|
KATEGORIE:
ZABIJAČKA PŘÍLOHY
NADPIS:
SALÁT Z KYSANÉHO ZELÍ.
||
==>
DESCRIPTION:
INGREDIENCE. 200g kysaného zeli, 200g jablek, 1 mrkev, 3 lžíce, oleje, 1 lžička worcesterské omáčky, 1 lžička cukru, 1/2 lžičky soli, šálek vody.
PO
KEYWORDS:
SALÁT,Z,KYSANÉHO,ZELÍ,
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
01/03/2000
[Vašek Hicke]
|
Viděno - 2716 x,
213 x,
0 x
|
KATEGORIE:
ZABIJAČKA PŘÍLOHY
NADPIS:
SALÁT Z KYSANÉHO ZELÍ.
||
==>
DESCRIPTION:
INGREDIENCE. 200g kysaného zeli, 200g jablek, 1 mrkev, 3 lžíce, oleje, 1 lžička worcesterské omáčky, 1 lžička cukru, 1/2 lžičky soli, šálek vody.
PO
KEYWORDS:
SALÁT,Z,KYSANÉHO,ZELÍ,
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
01/03/2000
[Vašek Hicke]
|
Viděno - 4785 x,
283 x,
0 x
|
KATEGORIE:
ZABIJAČKA PŘÍLOHY
NADPIS:
ČERVENÉ ZELÍ NA VÍNĚ.
||
==>
DESCRIPTION:
INGREDIENE: malá hlávka červeného zelí, 2 lžíce sádla, 1 lžíce hladké mouky, sklenka červeného vína, 1 lžička cukru, sůl, špetka kmínu, podle chuti ci
KEYWORDS:
ČERVENÉ,ZELÍ,NA,VÍNĚ,
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
01/03/2000
[Vašek Hicke]
|
Viděno - 4785 x,
283 x,
0 x
|
KATEGORIE:
ZABIJAČKA PŘÍLOHY
NADPIS:
ČERVENÉ ZELÍ NA VÍNĚ.
||
==>
DESCRIPTION:
INGREDIENE: malá hlávka červeného zelí, 2 lžíce sádla, 1 lžíce hladké mouky, sklenka červeného vína, 1 lžička cukru, sůl, špetka kmínu, podle chuti ci
KEYWORDS:
ČERVENÉ,ZELÍ,NA,VÍNĚ,
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
01/03/2000
[Vašek Hicke]
|
Viděno - 7470 x,
406 x,
0 x
|
KATEGORIE:
ZABIJAČKA PŘÍLOHY
NADPIS:
DUŠENÉ ZELÍ NA VINĚ.
||
==>
DESCRIPTION:
INGREDIENCE: 1 menší hlávka bílého zelí, 2 cibule, 2 lžíce sádla, cukr, ocet, kmín, sůl, sklenka bílého vína.
POSTUP PŘÍPRAVY: Zelí očistíme vykrojím
KEYWORDS:
DUŠENÉ,ZELÍ,NA,VINĚ,
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
01/03/2000
[Vašek Hicke]
|
Viděno - 7470 x,
406 x,
0 x
|
KATEGORIE:
ZABIJAČKA PŘÍLOHY
NADPIS:
DUŠENÉ ZELÍ NA VINĚ.
||
==>
DESCRIPTION:
INGREDIENCE: 1 menší hlávka bílého zelí, 2 cibule, 2 lžíce sádla, cukr, ocet, kmín, sůl, sklenka bílého vína.
POSTUP PŘÍPRAVY: Zelí očistíme vykrojím
KEYWORDS:
DUŠENÉ,ZELÍ,NA,VINĚ,
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
01/03/2000
[Vašek Hicke]
|
Viděno - 18122 x,
500 x,
0 x
|
KATEGORIE:
ZABIJAČKA PŘÍLOHY
NADPIS:
LUTĚNICE.
||
==>
DESCRIPTION:
POSTUP PŘÍPRAVY:stejné díly cibule, zelené papriky, červené papriky, oloupaných rajčat a pórku. Vše jemně usekáme nebo rozmixujeme. Ochutíme třeným če
KEYWORDS:
LUTĚNICE,
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
01/03/2000
[Vašek Hicke]
|
Viděno - 18122 x,
500 x,
0 x
|
KATEGORIE:
ZABIJAČKA PŘÍLOHY
NADPIS:
LUTĚNICE.
||
==>
DESCRIPTION:
POSTUP PŘÍPRAVY:stejné díly cibule, zelené papriky, červené papriky, oloupaných rajčat a pórku. Vše jemně usekáme nebo rozmixujeme. Ochutíme třeným če
KEYWORDS:
LUTĚNICE,
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
01/03/2000
[Vašek Hicke]
|
Viděno - 7627 x,
470 x,
0 x
|
KATEGORIE:
ZABIJAČKA PŘÍLOHY
NADPIS:
JABLEČNÝ KŘEN II.
||
==>
DESCRIPTION:
INGREDIENCE: 1 kořen křenu (asi 150g), 2 větší jablka, 2 sběračky silné ovarové nebo hovězí polévky,
1 lžíce citrónové šťávy nebo octa, cukr a sůl po
KEYWORDS:
JABLEČNÝ,KŘEN,II,
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
01/03/2000
[Vašek Hicke]
|
Viděno - 7627 x,
470 x,
0 x
|
KATEGORIE:
ZABIJAČKA PŘÍLOHY
NADPIS:
JABLEČNÝ KŘEN II.
||
==>
DESCRIPTION:
INGREDIENCE: 1 kořen křenu (asi 150g), 2 větší jablka, 2 sběračky silné ovarové nebo hovězí polévky,
1 lžíce citrónové šťávy nebo octa, cukr a sůl po
KEYWORDS:
JABLEČNÝ,KŘEN,II,
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
01/03/2000
[Vašek Hicke]
|
Viděno - 7866 x,
466 x,
0 x
|
KATEGORIE:
ZABIJAČKA PŘÍLOHY
NADPIS:
JABLEČNÝ KŘEN I.
||
==>
DESCRIPTION:
POSTUP PŘÍPRAVY: Do misky nalijeme trošku octa a přidáme vodu. Do tohoto nálevu jemně ustrouháme jablka bez jádřinců. V průběhu strouhání občas jablka
KEYWORDS:
JABLEČNÝ,KŘEN,I,
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
01/03/2000
[Vašek Hicke]
|
Viděno - 7866 x,
466 x,
0 x
|
KATEGORIE:
ZABIJAČKA PŘÍLOHY
NADPIS:
JABLEČNÝ KŘEN I.
||
==>
DESCRIPTION:
POSTUP PŘÍPRAVY: Do misky nalijeme trošku octa a přidáme vodu. Do tohoto nálevu jemně ustrouháme jablka bez jádřinců. V průběhu strouhání občas jablka
KEYWORDS:
JABLEČNÝ,KŘEN,I,
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
25/01/2000
[Vašek Hicke]
|
Viděno - 4609 x,
475 x,
283 x
|
KATEGORIE:
ZABIJAČKA PŘÍLOHY
NADPIS:
DESCRIPTION:
INGREDIENCE: 500g mrkve, 100g cibule 60g rostlinného tuku, sůl, pepř; 20 g cukru, 5 lžíce bílého vína, 250 g jablek
POSTUP PŘÍPRAVY: Mrkev oloupáme
KEYWORDS:
MRKEV,S,JABLKY,
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
.. další članky
|