PŘIHLÁSIT | REGISTRACE | Návod a novinky aplikace demo popis
Vyhledej.....
... rozšířené
ZPĚT

RECEPTY
|-BRAMBORY
|-DOBRÁ RADA
  |-DOBRÁ RADA KUCHYNĚ
  |-DOBRÁ RADA KUTILOVÉ
  |-DOBRÁ RADA ZAHRÁDKA
  |-DOBRÁ RADA ZDRAVÍ
|-DRŮBEŽ
  |-DRŮBEŽ DROBY
  |-DRŮBEŽ HUSA
  |-DRŮBEŽ KACHNA
  |-DRŮBEŽ KROCAN KRŮTA
  |-DRŮBEŽ KUŘE
  |-DRŮBEŽ SLEPICE
|-GULÁŠ
  |-GULÁŠ HOVĚZÍ
  |-GULÁŠ RŮZNÝ
  |-GULÁŠ SKOPOVÝ
  |-GULÁŠ VEPŘOVÝ
  |-GULÁŠ ZVĚŘINOVÝ
|-HOUBY
|-KNEDLÍKY
  |-KNEDLÍKY BRAMBOROVÉ
  |-KNEDLÍKY HOUSKOVÉ
  |-KNEDLÍKY KYNUTÉ
  |-KNEDLÍKY OVOCNÉ
  |-KNEDLÍKY RŮZNÉ
|-KOŘENÍ
|-KRÁLÍK
|-LÉČIVÉ ROSTLINY
|-LUŠTĚNINY
|-MASO HOVĚZÍ
  |-HOVĚZÍ PŘEDNÍ ZADNÍ
  |-HOVĚZÍ ROŠTĚNKY
  |-HOVĚZÍ RŮZNÉ
  |-HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ
  |-HOVĚZÍ VNITŘNOSTI
|-MASO SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-VNITŘNOSTI
|-MASO TELECÍ
|-MASO UZENÉ
|-MASO VEPŘOVÉ
  |-VEPŘOVÉ BŮČEK
  |-VEPŘOVÉ KOTLETA
  |-VEPŘOVÉ KRKOVICE
  |-VEPŘOVÉ KÝTA
  |-VEPŘOVÉ PLECKO
  |-VEPŘOVÉ RŮZNÉ
  |-VEPŘOVÉ SVÍČKOVÁ
  |-VEPŘOVÉ VNITŘNOSTI
  |-VEPŘOVÉ ŽEBRO
|-MOUČNÍKY
  |-MOUČNÍKY DORTY
  |-MOUČNÍKY KYNUTÉ
  |-MOUČNÍKY SLANÉ
  |-MOUČNÍKY TŘENÉ
  |-MOUČNÍKY VÁNOČNÍ CUKROVÍ
|-NÁPOJE
  |-NÁPOJE KOKTEJLY
  |-NÁPOJE LIKÉRY
  |-NÁPOJE POHÁRY
  |-NÁPOJE ŠŤÁVY
|-OD BABIČKY
|-OMÁČKY
|-OVOCE
|-POLÉVKY
  |-POLÉVKA DRŮBEŽÍ
  |-POLÉVKA HOUBOVÁ
  |-POLÉVKA HOVĚZÍ
  |-POLÉVKA RŮZNÁ
  |-POLÉVKA Z VNITŘNOSTÍ
  |-POLÉVKA ZELENINOVÁ
|-POMAZÁNKY
|-PŘEDKRMY
|-PŘÍLOHY
|-RYBY
  |-RYBY CANDÁT
  |-RYBY FILÉ
  |-RYBY KAPR
  |-RYBY LOSOS EXOTICKÉ
  |-RYBY MAKRELA
  |-RYBY PSTRUH
  |-RYBY RŮZNÉ
  |-RYBY ŠTIKÁ
  |-RYBY TRESKA
  |-RYBY ÚHOŘ
|-RÝŽE
|-SALÁTY
|-SEKANÁ
|-SÓJA
|-SPECIALITY
  |-SPECIALITY DRŮBEŽ
  |-SPECIALITY HOVĚZÍ TELECÍ
  |-SPECIALITY RŮZNÉ
  |-SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-SPECIALITY VEPŘOVÉ
  |-SPECIALITY VNITŘNOSTI
  |-SPECIALITY ZELENINA
  |-SPECIALITY ZVĚŘINA
|-STARÉ RECEPY
|-SÝRY
|-TĚSTOVINY
|-VEJCE
|-ZABIJAČKA DOMÁCÍ
  |-JITRNICE JELITA A PREJT
  |-ZABIJAČKA ASPIKY A HUSPENINY
  |-ZABIJAČKA GULÁŠ
  |-ZABIJAČKA MASO
  |-ZABIJAČKA OMÁČKA
  |-ZABIJAČKA PAŠTIKY
  |-ZABIJAČKA POLÉVKA
  |-ZABIJAČKA PŘÍLOHY
  |-ZABIJAČKA SÁDLO A ŠKVARKY
  |-ZABIJAČKA TLAČENKY A GALATINY
  |-ZABIJAČKA UZENÉ
  |-ZABIJAČKA UZENINY A KLOBÁSY
  |-ZABIJAČKA VNITŘNOSTÍ
|-ZAVAŘOVÁNÍ OVOCE
  |-ZAVAŘOVANÍ POVIDLA DŽEM
  |-ZAVAŘOVANÍ ŠŤÁVY SIRUPY
|-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA HOUBY
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA NÁLEVY
|-ZELENINA
|-ZVĚŘINA
  |-ZVĚŘINA BAŽANT KOROPTEV
  |-ZVĚŘINA DANČÍ
  |-ZVĚŘINA DIVOČÁK
  |-ZVĚŘINA HOLUB
  |-ZVĚŘINA JELENÍ
  |-ZVĚŘINA KACHNA HUSA SLUKA
  |-ZVĚŘINA PAŠTIKY
  |-ZVĚŘINA SRNČÍ
  |-ZVĚŘINA ZAJÍC
 


Přihlásit 
Registrovat 
 |  12.03.2015 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 4042 x, Vytisknout tento článek206 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: PŘÍLOHY
NADPIS: MRKVOVÝ KŘEN || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 400 g mrkve, l menší křen, l dl oleje, 1/2 šálku octa s vodou, 2 lžičky cukru, sůl. POSTUP PŘÍPRAVY: Jemně nastrouháme mrkev a křen, při
KEYWORDS: MRKVOVÝ,KŘEN
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  28.03.2014 []  |  Viděno - 5010 x, Vytisknout tento článek297 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: PŘÍLOHY
NADPIS: HANÁCKY KŘEN (Recepty z třicátých let minulého století) || ==>
DESCRIPTION:
KEYWORDS: Uvařené moučné brambory se oloupají, protlačí sítem, smíchají se strouhaným křenem, osolí, okyselí octem a zředí polévkou nebo horkou vodou s polévkovým kořením tak, aby bramborový křen byl asi tak řídký jako křen jablečný. Hodí se k vařenému žebru, vepřovému kolínku i uzenému apod.
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  15.10.2007 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 6613 x, Vytisknout tento článek722 x, Odeslat tento článek jinému uživateli606 x  |  KATEGORIE: PŘÍLOHY
NADPIS: SMAŽENKY Z KRUPICE A ZE SÝRA
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 l mléka, 120 g krupice, 2 vejce, sůl, pepř, majoránka, 100 g nastrouhaného sýra, 50 g
KEYWORDS: SMAŽENKY,Z,KRUPICE,A,ZE,SÝRA
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  06.03.2006 [Václav Hicke]  |  Viděno - 6616 x, Vytisknout tento článek722 x, Odeslat tento článek jinému uživateli412 x  |  KATEGORIE: PŘÍLOHY
NADPIS:
DESCRIPTION: POSTUP PŘÍPRAVY: 2,5 kg vepřové plece, 2,5 kg bůčku rozkrájíme na kostičky 1x1 cm, 600 g hovězího jemně umletého,
KEYWORDS: LOUNSKÉ,KLOBÁSY,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  22.02.2006 [Václav Hicke]  |  Viděno - 8774 x, Vytisknout tento článek675 x, Odeslat tento článek jinému uživateli373 x  |  KATEGORIE: PŘÍLOHY
NADPIS:
DESCRIPTION: Malá hlávka červeného zelí, 1 lžíce sádla, 1 cibule, 1-2 jablka, špetka mletého kmínu, mletý pepř, sůl, 1-2lžíce, octa.POSTUP PŘÍPRAVY: Na rozehřátém
KEYWORDS: DUŠENÉ,ČERVENÉ,ZELÍ,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  22.02.2006 [Václav Hicke]  |  Viděno - 6402 x, Vytisknout tento článek578 x, Odeslat tento článek jinému uživateli401 x  |  KATEGORIE: PŘÍLOHY
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 menší hlávka bílého zelí, 2 cibule, 2 lžíce sádla, cukr, ocet, kmín, sůl, sklenka bílého vína.
KEYWORDS: DUŠENÉ,ZELÍ,NA,VINĚ,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  28.08.2004 [Václav Hicke]  |  Viděno - 7299 x, Vytisknout tento článek787 x, Odeslat tento článek jinému uživateli703 x  |  KATEGORIE: PŘÍLOHY
NADPIS:
DESCRIPTION: POSTUP PŘÍPRAVY: Mrkev nakrájíme po délce na hrubší nudle a uvaříme ve slané vodě doměkka. Vodu z mrkve okyselíme
KEYWORDS: MRKEV,V,MARINÁDĚ,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  22.08.2004 [Václav Hicke]  |  Viděno - 1350 x, Vytisknout tento článek271 x, Odeslat tento článek jinému uživateli291 x  |  KATEGORIE: PŘÍLOHY
NADPIS:
DESCRIPTION: POSTUP PŘÍPRAVY: V Mexiku připravují z kukuřice tortilly, v Rusku bitočky. Do kastrolu dáme 6g cukru, 50g mlé
KEYWORDS: KUKUŘIČNÉ,BITOČKY,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  27.07.2003 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 7190 x, Vytisknout tento článek723 x, Odeslat tento článek jinému uživateli618 x  |  KATEGORIE: PŘÍLOHY
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 500 g mrkve, 500 g oloupaných kedluben (nejlépegigant nebo nedřevnaté kedlubny), 500 g květáku b
KEYWORDS: HOŘČICE,KE,GRILOVÁNÍ,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  16.04.2003 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 22788 x, Vytisknout tento článek816 x, Odeslat tento článek jinému uživateli806 x  |  KATEGORIE: PŘÍLOHY
NADPIS: NOKY (jako příloha ke guláši) || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 40g másla, 1 vejce, 1/8 l mléka, 260g hrubé mouky, sůl.POSTUP PŘÍPRAVY:
KEYWORDS: NOKY,(jako,příloha,ke,guláši)
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  15.10.2002 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 6722 x, Vytisknout tento článek711 x, Odeslat tento článek jinému uživateli669 x  |  KATEGORIE: PŘÍLOHY
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 2 rozmačkané a najemno nakrájené sardele, 1 cibule jemně nasekaná, 2 stroužky rozmačkaného česneku, 400g jemně nakrájených rajčat,
KEYWORDS: SALSA,II,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  16.04.2002 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 4991 x, Vytisknout tento článek555 x, Odeslat tento článek jinému uživateli400 x  |  KATEGORIE: PŘÍLOHY
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIECE: Máslové těsto, 1 žloutek. POSTUP PŘÍPRAVY: Upravíme máslové lístkové těsto. Vyválíme je na sílu půl prstu a tvořítky z něho vykrajujeme
KEYWORDS: MÁSLOVÉ,TAŠTIČKY,K,MASU,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  01.03.2002 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 5425 x, Vytisknout tento článek525 x, Odeslat tento článek jinému uživateli1523 x  |  KATEGORIE: PŘÍLOHY
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIECE: 200g kukuřičné mouky, 3 vejce, 70g másla, 1 dl kyselého mléka, sůl.POSTUP PŘÍPRAVY: Vejce dobře rozšleháme, přidáme polovinu rozpuštěné
KEYWORDS: BOSENSKÁ,PROJA,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  26.01.2002 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 4626 x, Vytisknout tento článek519 x, Odeslat tento článek jinému uživateli674 x  |  KATEGORIE: PŘÍLOHY
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIECE: 1/2 l mléka, sůl, 2 vejce, 200g vařených nastrouhaných brambor, 50g strouhaného tvrdého sýra, 200g hrubé mouky, 100g oleje.POSTUP PŘÍPR
KEYWORDS: SÝROVÉ,LÍVANCE,(Srbsko),
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  11.01.2002 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 6369 x, Vytisknout tento článek701 x, Odeslat tento článek jinému uživateli788 x  |  KATEGORIE: PŘÍLOHY
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIECE: 500 g hladké mouky, podle chuti sůl, 6 vajec, 1 dl vody, 60 g másla.POSTUP PŘÍPRAVY: Do mísy prosijeme mouku, sůl, při
KEYWORDS: NOKY,
TITULEK:
  1 Příspěvků   
SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

.. další članky