PŘIHLÁSIT | REGISTRACE | Návod a novinky aplikace demo popis
Vyhledej.....
... rozšířené
ZPĚT

RECEPTY
|-BRAMBORY
|-DOBRÁ RADA
  |-DOBRÁ RADA KUCHYNĚ
  |-DOBRÁ RADA KUTILOVÉ
  |-DOBRÁ RADA ZAHRÁDKA
  |-DOBRÁ RADA ZDRAVÍ
|-DRŮBEŽ
  |-DRŮBEŽ DROBY
  |-DRŮBEŽ HUSA
  |-DRŮBEŽ KACHNA
  |-DRŮBEŽ KROCAN KRŮTA
  |-DRŮBEŽ KUŘE
  |-DRŮBEŽ SLEPICE
|-GULÁŠ
  |-GULÁŠ HOVĚZÍ
  |-GULÁŠ RŮZNÝ
  |-GULÁŠ SKOPOVÝ
  |-GULÁŠ VEPŘOVÝ
  |-GULÁŠ ZVĚŘINOVÝ
|-HOUBY
|-KNEDLÍKY
  |-KNEDLÍKY BRAMBOROVÉ
  |-KNEDLÍKY HOUSKOVÉ
  |-KNEDLÍKY KYNUTÉ
  |-KNEDLÍKY OVOCNÉ
  |-KNEDLÍKY RŮZNÉ
|-KOŘENÍ
|-KRÁLÍK
|-LÉČIVÉ ROSTLINY
|-LUŠTĚNINY
|-MASO HOVĚZÍ
  |-HOVĚZÍ PŘEDNÍ ZADNÍ
  |-HOVĚZÍ ROŠTĚNKY
  |-HOVĚZÍ RŮZNÉ
  |-HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ
  |-HOVĚZÍ VNITŘNOSTI
|-MASO SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-VNITŘNOSTI
|-MASO TELECÍ
|-MASO UZENÉ
|-MASO VEPŘOVÉ
  |-VEPŘOVÉ BŮČEK
  |-VEPŘOVÉ KOTLETA
  |-VEPŘOVÉ KRKOVICE
  |-VEPŘOVÉ KÝTA
  |-VEPŘOVÉ PLECKO
  |-VEPŘOVÉ RŮZNÉ
  |-VEPŘOVÉ SVÍČKOVÁ
  |-VEPŘOVÉ VNITŘNOSTI
  |-VEPŘOVÉ ŽEBRO
|-MOUČNÍKY
  |-MOUČNÍKY DORTY
  |-MOUČNÍKY KYNUTÉ
  |-MOUČNÍKY SLANÉ
  |-MOUČNÍKY TŘENÉ
  |-MOUČNÍKY VÁNOČNÍ CUKROVÍ
|-NÁPOJE
  |-NÁPOJE KOKTEJLY
  |-NÁPOJE LIKÉRY
  |-NÁPOJE POHÁRY
  |-NÁPOJE ŠŤÁVY
|-OD BABIČKY
|-OMÁČKY
|-OVOCE
|-POLÉVKY
  |-POLÉVKA DRŮBEŽÍ
  |-POLÉVKA HOUBOVÁ
  |-POLÉVKA HOVĚZÍ
  |-POLÉVKA RŮZNÁ
  |-POLÉVKA Z VNITŘNOSTÍ
  |-POLÉVKA ZELENINOVÁ
|-POMAZÁNKY
|-PŘEDKRMY
|-PŘÍLOHY
|-RYBY
  |-RYBY CANDÁT
  |-RYBY FILÉ
  |-RYBY KAPR
  |-RYBY LOSOS EXOTICKÉ
  |-RYBY MAKRELA
  |-RYBY PSTRUH
  |-RYBY RŮZNÉ
  |-RYBY ŠTIKÁ
  |-RYBY TRESKA
  |-RYBY ÚHOŘ
|-RÝŽE
|-SALÁTY
|-SEKANÁ
|-SÓJA
|-SPECIALITY
  |-SPECIALITY DRŮBEŽ
  |-SPECIALITY HOVĚZÍ TELECÍ
  |-SPECIALITY RŮZNÉ
  |-SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-SPECIALITY VEPŘOVÉ
  |-SPECIALITY VNITŘNOSTI
  |-SPECIALITY ZELENINA
  |-SPECIALITY ZVĚŘINA
|-STARÉ RECEPY
|-SÝRY
|-TĚSTOVINY
|-VEJCE
|-ZABIJAČKA DOMÁCÍ
  |-JITRNICE JELITA A PREJT
  |-ZABIJAČKA ASPIKY A HUSPENINY
  |-ZABIJAČKA GULÁŠ
  |-ZABIJAČKA MASO
  |-ZABIJAČKA OMÁČKA
  |-ZABIJAČKA PAŠTIKY
  |-ZABIJAČKA POLÉVKA
  |-ZABIJAČKA PŘÍLOHY
  |-ZABIJAČKA SÁDLO A ŠKVARKY
  |-ZABIJAČKA TLAČENKY A GALATINY
  |-ZABIJAČKA UZENÉ
  |-ZABIJAČKA UZENINY A KLOBÁSY
  |-ZABIJAČKA VNITŘNOSTÍ
|-ZAVAŘOVÁNÍ OVOCE
  |-ZAVAŘOVANÍ POVIDLA DŽEM
  |-ZAVAŘOVANÍ ŠŤÁVY SIRUPY
|-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA HOUBY
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA NÁLEVY
|-ZELENINA
|-ZVĚŘINA
  |-ZVĚŘINA BAŽANT KOROPTEV
  |-ZVĚŘINA DANČÍ
  |-ZVĚŘINA DIVOČÁK
  |-ZVĚŘINA HOLUB
  |-ZVĚŘINA JELENÍ
  |-ZVĚŘINA KACHNA HUSA SLUKA
  |-ZVĚŘINA PAŠTIKY
  |-ZVĚŘINA SRNČÍ
  |-ZVĚŘINA ZAJÍC
 


Přihlásit 
Registrovat 
 |  30.11.2017 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 2308 x, Vytisknout tento článek143 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: HOVĚZÍ PŘEDNÍ ZADNÍ
NADPIS: DUŠENÉ HOVĚZÍ NA VÍNĚ || ==>
DESCRIPTION:
KEYWORDS: 00 g malých cibulek, 1,2 kg hovězího masa, sůl, bílý pepř, 3 lžíce přeškvařeného másla, 3/8 l červeného vína, 1 malý květák (400g), 200 g lusků mladého hrášku nebo zelených fazolí, 300g mrkve, 1 lžičky cukru, 80g másla, 3 lžíce poloh. Mouky, 1 kelímku (100g) smetany ke šlehání, 1 kelímek kerblíku
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  14.05.2016 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 3850 x, Vytisknout tento článek202 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: HOVĚZÍ PŘEDNÍ ZADNÍ
NADPIS: HOVĚZÍ NÁMOŘNICKÉ ŘÍZKY || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 500 g zadního hovězího masa, sůl, 100 g slaniny, 4 cibule, 1 mrkev, 1 petržel, kousek celeru, 1 lžička kuliček pepře, 3 kuličky no
KEYWORDS: HOVĚZÍ,NÁMOŘNICKÉ,ŘÍZKY
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  17.11.2014 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 5048 x, Vytisknout tento článek267 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: HOVĚZÍ PŘEDNÍ ZADNÍ
NADPIS: HOVĚZÍ MASO DUŠENÉ NA ZELENINĚ || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 600 g zadního hovězího masa, 300 g kořenové zeleniny, 100 g slaniny, 2 cibule, sádlo, sůl, hladká mouka. POSTUP PŘÍPRAVY: Hovězí maso pr
KEYWORDS: HOVĚZÍ,MASO,DUŠENÉ,NA,ZELENINĚ
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  01.09.2014 []  |  Viděno - 6188 x, Vytisknout tento článek311 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: HOVĚZÍ PŘEDNÍ ZADNÍ
NADPIS: HOVĚZÍ ROLÁDA S TVARŮŽKY || ==>
DESCRIPTION:
KEYWORDS: 1/2 červené papriky, ½ žluté papriky, rostlinný olej, 700 g hovězího masa, sůl, ml. Pepř, 2 lžíce plnotučné hořčice, 4 plátky anglické slaniny, 4 tisinky olomouckých tvarůžků, zeleninový vývar, 1 cibule, lžíce hl. mouky, lžička ml. Papriky, 3 dl piva.
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  04.09.2012 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 6529 x, Vytisknout tento článek415 x, Odeslat tento článek jinému uživateli121 x  |  KATEGORIE: HOVĚZÍ PŘEDNÍ ZADNÍ
NADPIS: SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ III || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1000 g hovězího zadního masa, 80 g másla, 40 g petržele, 40 g mrkve, 60 g celeru, 60 g cibule, 60 g tuku, 100 g anglické slaniny, 250 g 3
KEYWORDS: SVÍČKOVÁ,NA,SMETANĚ,III
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  11.08.2012 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 5987 x, Vytisknout tento článek364 x, Odeslat tento článek jinému uživateli110 x  |  KATEGORIE: HOVĚZÍ PŘEDNÍ ZADNÍ
NADPIS: HOVĚZÍ PEČENĚ S ČERSTVÝMI HŘÍBKY || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 kg hovězího masa z kýty, ořechu nebo z kulaté plece, sůl, 300 g čerstvých hříbků, mletý pepř, 2 dl sladké smetany, 20 g hladké mouky.
KEYWORDS: HOVĚZÍ,PEČENĚ,S,ČERSTVÝMI,HŘÍBKY
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  10.09.2011 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 6347 x, Vytisknout tento článek344 x, Odeslat tento článek jinému uživateli59 x  |  KATEGORIE: HOVĚZÍ PŘEDNÍ ZADNÍ
NADPIS: PŘEROVSKÁ HOVĚZÍ PEČENĚ || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 200 g předního hovězího masa, 200 g vepřového masa, 80 g uvařeného hrachu, sůl, mletý pepř, 2 stroužky česneku, 1 vejce, 30 g slaniny, 1
KEYWORDS: PŘEROVSKÁ,HOVĚZÍ,PEČENĚ
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  30.04.2010 []  |  Viděno - 9034 x, Vytisknout tento článek533 x, Odeslat tento článek jinému uživateli275 x  |  KATEGORIE: HOVĚZÍ PŘEDNÍ ZADNÍ
NADPIS: ŠPANĚLSKÉ PTÁČKY V
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 500 g zadního hovězího masa, 100 g uzeného špeku, 2 cibule, 50 g oleje, 3 kyselé okurky, 2 ve
KEYWORDS: ŠPANĚLSKÉ,PTÁČKY,V
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  12.05.2009 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 5346 x, Vytisknout tento článek519 x, Odeslat tento článek jinému uživateli210 x  |  KATEGORIE: HOVĚZÍ PŘEDNÍ ZADNÍ
NADPIS: HOŘČICOVÁ PEČENĚ
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 800 g hovězího zadního, 50 g pomerančového džemu, 50 g jablečného džemu, 50 g polotučné hořči
KEYWORDS: HOŘČICOVÁ,PEČENĚ
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  25.03.2009 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 6698 x, Vytisknout tento článek519 x, Odeslat tento článek jinému uživateli256 x  |  KATEGORIE: HOVĚZÍ PŘEDNÍ ZADNÍ
NADPIS: PLNĚNÉ MLETÉ BIFTEKY
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 400g mletého masa, 8 malých tenkých plátků slaniny, 4 malé plátky tučného sýra, hl. mouka, 1
KEYWORDS: PLNĚNÉ,MLETÉ,BIFTEKY
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  01.03.2009 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 5424 x, Vytisknout tento článek496 x, Odeslat tento článek jinému uživateli282 x  |  KATEGORIE: HOVĚZÍ PŘEDNÍ ZADNÍ
NADPIS: HOVĚZÍ NA SMETANĚ ( Francie )
DESCRIPTION: INGREDIENCE: Nejdříve marinujeme 3 kg hovězího, zbaveného šlach i tuku a rozkrájeného na malé kousky, v té
KEYWORDS: HOVĚZÍ,NA,SMETANĚ,(,Francie,)
TITULEK: Fancouzská kuchyně

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  23.02.2009 []  |  Viděno - 6542 x, Vytisknout tento článek525 x, Odeslat tento článek jinému uživateli326 x  |  KATEGORIE: HOVĚZÍ PŘEDNÍ ZADNÍ
NADPIS: HOVĚZÍ NA VÍNĚ
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 800 g hovězího masa, 250 g cibule, 80 g másla, 150 g slaniny, černý pepř, bobkový list, Tymiá
KEYWORDS: HOVĚZÍ,NA,VÍNĚ
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  18.02.2009 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 5098 x, Vytisknout tento článek415 x, Odeslat tento článek jinému uživateli248 x  |  KATEGORIE: HOVĚZÍ PŘEDNÍ ZADNÍ
NADPIS: SMAŽENÝ ŘÍZEK Z MLETÉHO HOVÉZÍHO
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 500g zadního hovězího masa, 1 dl mléka, 1 lžíce mouky, stro
KEYWORDS: SMAŽENÝ,ŘÍZEK,Z,MLETÉHO,HOVÉZÍHO
TITULEK: Rychlovka

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  30.12.2008 []  |  Viděno - 7025 x, Vytisknout tento článek602 x, Odeslat tento článek jinému uživateli434 x  |  KATEGORIE: HOVĚZÍ PŘEDNÍ ZADNÍ
NADPIS: ŠPANĚLSKÉ PTÁČKY III
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 4 plátky hovězího masa, 1 vejce natvrdo, 2 menší okurky, 100 g salámu vcelku, 50 g uzeného vc
KEYWORDS: ŠPANĚLSKÉ,PTÁČKY,III
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  05.07.2008 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 5420 x, Vytisknout tento článek473 x, Odeslat tento článek jinému uživateli440 x  |  KATEGORIE: HOVĚZÍ PŘEDNÍ ZADNÍ
NADPIS: HOVĚZÍ MASO NA HOUBÁCH
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 600 g hovězí kližky nebo předního masa bez kosti, 200 g čerstvých hub ( nejlépe směs ), 2 cib
KEYWORDS: HOVĚZÍ,MASO,NA,HOUBÁCH
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

.. další članky